Последна КОФА за сезона

1142

Ето, че дойде времето за края на сезона в „Кеч обзор и футболни анализи“. И докато футболните анализи от няколко седмици сме ги оставили на Петър Василев – Петела, време е да завършим кеч обзора подобаващо.

В днешния финален брой на КОФА на гости ще бъдат Александър Миланов, Борис Рачев, Петко Хаджипенков и Стефан Йорданов. Ще си говорим за всевъзможни теми от света на кеча – стартираме със ситуацията в WWE, като този път няма да коментираме случилото се през последната седмица, а ще обърнем внимание на цялостния продукт, който ни предлага в момента най-голямата кеч федерация в света. Ще си поговорим и за нещата случващи се извън нея – New Japan Pro Wrestling и Крис Джерико и ситуацията в Impact Wrestling. Ще направим и по няколко прогнози за това, което очакваме в близко бъдеще в WWE.

Слушайте КОФА-та в четвъртък от 19:30. Не забравяйте да се включвате с въпроси и мнения по темите, като пишете на скайп reakcia.net и в страницата на КОФА във Facebook. Ако сте изпуснали предните броеве на предаването, може да разберете за какво сме си говорили тук.

Free Instagram Followers
Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.