Последна КОФА за сезона

1100

Този четвъртък ще се състои последния брой на „Кеч обзор и футболни анализи“ за първия сезон на предаването. Преди кечът да последва футбола и да излезе в отпуск от ефира на радио „Реакция“ за няколко месеца, ще се съберем за последно в студио 69, за да дискутираме най-интересните теми от развлекателния спорт в момента.

Гостите в студиото този път ще бъдат не един, не двама, а поне четирима (кои са те, ще разберете, ако слушате предаването), като ще бъде променен и форматът на шоуто – ще дискутираме само най-важното от изминалите Raw и SmackDown и ще се съсредоточим повече върху състоянието на отделните дивизии на WWE. Други теми в КОФА-та ще бъдат: ситуацията с Русев, 6-звездните мачове между Кени Омега и Казучика Окада, плановете на WWE до края на годината и т.н.

Слушайте КОФА-та в четвъртък от 18:30. Не забравяйте да се включвате с въпроси и мнения по темите, като пишете на скайп reakcia.net и в страницата на КОФА във Facebook. Ако сте изпуснали предните броеве на предаването, може да разберете за какво сме си говорили тук.

Free Instagram Followers
Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.