Последна загрявка преди No Mercy , The Spirit Squad и горещ спор между Стайлс , Сина и Дийн на SD! Live 04.10.16

628

-Вчерашният SmackDown! Live започна с мач между Брей Уаят и Кейн . Червеното чудовище явно е загубило форма , защото изяде доста бой от Брей . Опит за Чокслам , но Брей обръща и прави Чокслам на Кейн . Брей е готов за Сестра Абигел , но какво да види … Ренди Ортън със съобщение – ,,Брей , на No Mercy аз ще обърна света ти!“ … Кейн напада в гръб , но Брей се измъква . Мачът е спечелен от Кейн , тъй като Брей не се връща на ринга .

2

-Следващият мач е между Ники Бела и Алекса Блис , а Кармела ги наблюдава . Ники се справя много добре срещу претендентката №1 за титлата на жените на SD . Алекса е запратена в Кармела . Мачът е спрян тъй като и Кармела се включва и пребива Ники . На ринга се появява и шампионката Беки , която се справя с Алекса и с Кармела и спасява Ники . Мачът се превръща в отборен . Ники и Беки се справят доста добре . Беки ,,експлодира“ , но е изритана от Кармела . Бела подгонва Кармела , а Беки е туширана от Алекса .

Free Instagram Followers

34

-Спорът между Ренди и Брей продължава .

-На ринга излизат ГМ Даниел Браян и жените преборили се с рака . Момичетата от кампанията на Сюзън Джи Комен получиха като подарък копия на титлите на Разбиване .

5

-Hype Bros се изправят срещу The Vaudevillains . Тhe Аscension Също се появяват . Айден Инглиш и Саймън Гоч се справят много добре . Но следва Hype Rider и туш . Победители са Зак и Моджо , а Тhe Аscension не са доволни .

6

-Следва Миз ТВ . Долф се появява на ринга . На ринга излиза и Spirit Squad . Старият тим на Долф обаче се обръща срещу него . Хората , които до преди броени секунди викаха и пяха за Долф се обърнаха срещу него и го подредиха добре . Долф обаче не остана длъжен и си го върна .

117

 

-В следващият мач Джейсън Джордан от American Alpha се изправя срещу Джей Усо . Джейсън се справя добре . Усо показва на какво е способен , но победител със светкавично бърз туш е Джейсън Джордан . Джими напада Гейбъл извън ринга , а Джейсън е обграден и пребит от братята докато се опитва да защити съотборника си . На ринга се появяват и Хийт и Рино , които помагат на American Alpha .

8

-Джак Суагър срещу Барон Корбин . И двамата се справят добре . Джак заключва Барон . Опитвайки се да се добере до въжето Барен потупва на ринга . Съдията решава , че Корбин се предава и спира мача . Победител е Джак .

9

-Следва мачът на вечерта – Ей Джей срещу Ди срещу Джон . Спорът между тримата се разраства , когато Ей Джей казва на Сина да млъкне . Спорът продължава и продължава , а Сина не получава шанс да се доизкаже . Джон напада Дийн , след това изхвърля Стайлс от ринга , АА за Дийн . Сина вдига победоносно титлата , но е нападнат от Стайлс . Опит за АА , но Ей Джей се измъква и следва финишър  за Джон . Стайлс си взима титлата от ръцете на Джон , но е нападнат от Ди . Ей Джей получава Dirty Deeds (главата му е забодена в стоманената рампа) .

101

Това е всичко от тазседмичното Разбиване . В понеделник ще се проведе No Mercy . В коментарите споделете Вашите впечатления от SD и Вашите очаквания за No Mercy!

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.