Последствия от секс записа с Пейдж, още жертви?

2434
Пейдж и Алекса Блис

Както докладвахме вчера, бившата шампионка Пейдж бе жертва на онлайн хак, в резултат от който са изтекли лични снимки и клипове. В най-скандалния от тях участват Екзевиър Удс от Новия ден и бившата WWE звезда Брад Мадъкс.

Изтеклите материали са част от нова вълна от снимки, които хакерите са добили от акаунти на знаменитости, включително на британската актриса Ема Уотсън (Хърмаяни от поредицата „Хари Потър“). След като Пейдж обяви в Туитър, че материалите са били разпространени без съгласието й, майка й, кечистката Сарая Найт, също коментира въпроса.

„Хакове се случват. За нещастие снимки и клипове на дъщеря ми отпреди години бяха споделени. Аз и съпругът ми я подкрепяме на 100%. Тя няма никаква вина.“

Free Instagram Followers

Преди няколко часа, Сарая публикува нов Туийт, гласящ „IP адреси записани. Докладвани. Блокирани. Пратени на адвоката.“

Очаква се последствията за Брад Мадъкс, който вече не е с WWE, да са нулеви. Въпросът е какво ще направят WWE с образите на Новия ден, които са обявени за „водещи“ на WrestleMania. След като снимка на пениса на Сет Ролинс бе разпространена в публичното пространство, кечистът не бе наказан за престъпление срещу самия него. При Пейдж и Удс обаче има по-голям риск от нежелани реакции от публиката, заради което има шанс Новият ден временно да бъдат свалени от екран.

Междувременно се носят слухове за още изтекли материали, които скоро ще наводнят интернет. Подозренията са, че потърпевши са сегашната Шампионка на SmackDown Алекса Блис и бившата WWE звезда Кейтлин. Техни лични снимки, цензурирани от хакерите, вече бяха качени, като пълните оригинални материали за нещастие най-вероятно ще видят бял свят.

БЕЛЕЖКА: Докладваме случая не за да го превръщаме в сензация, а защото скандалът е мащабен и има големи последствия както за личния живот на звездите, така и за телевизионния продукт на WWE. Още веднъж осъждаме това грубо нарушаване на личното пространство на знаменитостите и съветваме читателите ни да не са сред кретените, които публикуват неприлични снимки на профила на Сарая Найт или общо казано допринасят към болката на пострадалите семейства. Надяваме се публиката на шоутата на WWE също да се държи адекватно.

Източник: Gerweck.NET

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.