събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Поверителната спогодба достигна до съдебния процес на Хълк Хоган за 110 милиона...

Поверителната спогодба достигна до съдебния процес на Хълк Хоган за 110 милиона долара за секс лента

83

Поверително споразумение е постигнато в съдебното дело за 110 милиона долара, заведено срещу радио Cox, диджеи на Cox Майк „Cowhead“ Calta и Matt „Spiceboy“ Loyd и още няколко обвиняеми от WWE Hall of Famer Hulk Hogan, според BayNews9.

Подсъдимите бяха обвинени в заговор за изтичане на личната секс лента на Хоган с Хедър Клем, бившата съпруга на бившата му приятелка Буба „Любовната гъба“ Клем, която беше заснет през септември 2012 г. Това е лентата, която беше в центъра на Делото на Хоган срещу Гаукер преди няколко години. Хоган твърди в съдебния процес, че е жертва на „радио войните“ между Калта и Клем. Калта беше обвинен, че използва агента си, за да анонимно изтече видеото към Гаукер, което показва, че Хоган прави секс с Хедър.

В съдебното дело се отбелязва, че секс лентата започва да се разпространява в студията на радиото Кокс в началото на 2012 г. Калта, Лойд и Клем всички някога са работили за Кокс. Договорът на Клем с Кокс не бе подновен през септември 2014 г., но в момента Калта работи като сутрешен домакин за 102.5 The Bone, който е собственост на Cox.

Free Instagram Followers

Това е същата секс лента, която беше изтекла в National Enquirer през 2015 г., което доведе до историята им за Хоган, използвайки расова измама върху лентата. Провалът от дебала на расистките коментари доведе до това, че Хоган загуби няколко бизнес контакти и WWE временно се раздели с него. Той и WWE са отново в добри отношения и са от юли 2018 г. Хоган ще бъде въведен в Залата на славата на WWE за втори път тази година, като член на nWo с Кевин Неш, Скот Хол и Шон Уолтман.

През март 2016 г. журито на окръг Pinellas установи, че Гаукер нахлува в личния живот на Хоган, като публикува секс лентата, и им нареди да платят повече от 140 милиона долара обезщетение на „Хълкстър“. Гаукер завърши във фалит и се уреди с Хоган за 31 милиона долара. Това беше краят на уебсайта.

Останалата част от остатъка, 110 милиона долара, е сумата, която Хоган търсеше от Кокс Радио и другите споменати по-горе обвиняеми. Всички обвиняеми отричаха обвиненията и се бориха с Хоган в съда почти 4 години, до тази седмица, когато те спокойно се уредиха. Съобщава се, че споразумението е постигнато в четвъртък и е станало преди съдебното заседание на съдебните заседатели да започне през януари 2021 г.

Все още няма дума за споразумението и Хоган не върна искане за коментар. Cox Radio също отказа коментар.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.