Предлагат на СМ Пънк милион за завръщане на ринга

2030

MMA боецът и бивш шампион на WWE СМ Пънк е получил предложение за завръщане в кеча за сумата от един милион долара. Офертата е била отправена от Даниъл Хинкълс, собственик на британската компания 5-Star Wrestling, която отскоро прави шоута из страната, включващи големи международни имена като Рей Мистерио, Джони Мундо, Карлито и други.

5-Star Wrestling планират лятно турне от десет шоута, на които ще се проведе огромен турнир от 128 души.

„От над година се опитваме да се свържем със СМ Пънк. Искахме го на първото ни шоу в Единбург през 2015 г. Пробвал съм всякакви контакти в бранша, разглеждал съм сайта му и съм изпращал десетки имейли, но възможността никога не е била толкова голяма,“ заявява Хинкълс пред The Sun. „Искаме да предложим на СМ Пънк един милион долара, за да бъде част от турнето ни, започващо на 10 юни. Офертата е истинска. Ще е радост да получим отговор от самия него. Искаме да направим това с него.“

Free Instagram Followers

В невероятния сценарий, че Пънк приеме предложението, това ще го направи една от най-високоплатените звезди в бизнеса. Под презумпцията, че Пънк би участвал в седем мача в турнира, това означава, че 5-Star Wrestling биха му платили $143 000 на мач.

Източник: Wrestling News World

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.