петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Председател на WWE Грег Хамилтън относно лудия график за пътуване, най-добрият съвет,...

Председател на WWE Грег Хамилтън относно лудия график за пътуване, най-добрият съвет, който някога е получавал

81

Като диктор на пръстена на SmackDown, Грег Хамилтън работи и пътува със синята марка от град на град. Той говори за това как пътуването е най-трудната част от работата, когато той говори с нашия Анди Малноски и беше представен в The Wrestling Inc. Daily.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Пътуването изглежда много забавно в Instagram и в по-голямата си част е. Но ние се движим с толкова бърз клип. Когато отидем в Австралия, не сме на плажа за седмица. Летим 17 часа там , кацайте, починете си и направете шоу тази нощ. Качете се на самолет на следващата сутрин и направете още едно шоу тази нощ. Качете се на друг самолет и направете друго шоу тази нощ. Станете на следващия ден, полетете обратно в Щатите и отидете направо към SmackDown – каза Хамилтън.

Free Instagram Followers

„Този вид пътуване и това, което прави на тялото и ума ви, това вероятно е едно от най-предизвикателните неща, които хората не осъзнават.“

Но има явен лукс в това, че си диктор на ринга и Хамилтън говори за привилегията да стоиш на ринга и да можеш да създаваш вечни спомени за феновете.

„Да стоиш в този ринг, особено на WrestleMania, и да се оглеждаш и виждаш тези лица е почти като времето спира. Наистина в този момент се вглеждаш в тези стадиони. Това е сюрреалистично и надминава всичко, което съм правил в кариерата си „, Каза Хамилтън, преди да отбележи, че е започнал да обявява на круизни кораби.

„Никога в най-смелите си мечти не съм очаквал да се чувствам по този начин професионално. Това е толкова пълноценно и да виждам погледите на лицата на хлапето, аз бях това дете. Да бъда част от нещо, което сега да предоставя тези предавания за тези деца не е просто забавление“ , това е отговорност. Това са спомени, които тези деца вземат завинаги. “

Подобно на повечето суперзвезди, Хамилтън също започна своя WWE старт в NXT и той говори за това колко специален е продуктът, който е бил тогава и до днес.

„Правихме представления в оръжейни сгради из Флорида. Какво толкова смешно е това, когато започнах там, редовно шоу ще има Шарлот Флер, Беки Линч, Саша Бенкс, Кевин Оуенс, Шинсуке Накамура. Това беше редовното четвъртък вечер в Окала за Билети за 5 долара “, припомни Хамилтън.

„Вижте тези Superstars и сега погледнете NXT. Triple H винаги казва“ Ние сме NXT „и това не е измислица. Да, аз съм в петък вечер SmackDown, но винаги ще бъда NXT. Има нещо специално и органично в това продукт и шоу.

„За да видя къде го вземат сега, почувствах, че сме го занесли някъде, но това, което правят е невероятно и просто ще продължи.“

Всяка работа може да стане монотонна във времето и Хамилтън разкри какво прави, за да се увери, че дава всичко от себе си за всяко събитие.

„Нещо, което мислено правя, за да си напомня, когато се уморите, е, че някъде там е първото шоу на някое дете. Затова не го обаждайте по телефона, защото сте били това дете веднъж на първото си шоу. Опитвам се да запазя този манталитет за да се случи това и да се включат в това страхотно шоу „, каза Хамилтън, който след това разкри най-добрия съвет, който някога е получил.

„Би трябвало да кажа от г-н Уилям Регал: Дайте всичко възможно, бъдете себе си. Той винаги се грижеше за мен. Слушайте, никой не купува билет, за да ме види, купуват билети, за да видят Суперзвездите. Правя всичко възможно, за да ги оставя знайте колко много оценявам, че съм там. Изтегляте чанти под автобуса в хотелите. Оставяте таланта първо да се качи в асансьора. Правилно правите нещата, но и вие сте себе си. Уилям Регал имаше огромно влияние за мен на представлението център „.

Пълното интервю на Грег с Wrestling Inc е излъчено като част от скорошен епизод на нашия подкаст, The Wrestling Inc. Daily. Абонирайте се, за да получите най-новите епизоди веднага след излизането му от понеделник до петък следобед: като щракнете тук. Пълното интервю можете да чуете чрез вградения аудио плейър по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.