събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Преглед на WWE SmackDown от центъра за изпълнение, Alexa Bliss Taunts The...

Преглед на WWE SmackDown от центъра за изпълнение, Alexa Bliss Taunts The Kabuki Warriors, WWE Stock

78

– По-горе е ново видео на Кайла Бракстън извън WWE Performance Center в Орландо, Флорида с hype за тази вечер SmackDown на FOX епизод. Това е първият път в историята, който SmackDown ще излъчи от центъра за изпълнение. Първоначално беше насрочено за Арена на малкия Цезар в Детройт, Мичиган, но се премести поради пандемията на коронавирус. Следващият понеделник RAW също беше преместен в компютъра от PPG Paints Arena в Питсбърг, Пенсилвания, а следващата сряда епизодът на WWE NXT е преместен от университета в Full Sail в Performance Center.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Бракстън отбеляза, че всички обичайни WWE Superstars ще присъстват на шоуто тази вечер, но те ще се представят пред тълпата. Тя добави, че това не означава, че компанията няма да пусне невероятно шоу за зрителите у дома.

Free Instagram Followers

В свързана бележка по-долу е визуализацията на WWE Now за тази вечер епизод на SmackDown с Райън Папола. Тази вечер шоуто ще включва Джон Сина, който се връща към адрес „The Fiend“ Брей Уайат, пенсионираният Пейдж се завръща, за да се изправи срещу женския шампион на SmackDown Bayley, а Джеф Харди се завръща от контузията си в краката през 2019 година. Следете актуализациите за актуализациите на SmackDown и не забравяйте да се присъедините към нас в 20:00 ET за живо предаване

– WWE акциите се повишиха с 11.64% днес, затваряйки се при $ 35.86 на акция след отваряне на $ 34.51. Днешният връх беше $ 35.94, а ниският – $ 31.05.

– Алекса Блис заведе днес в Twitter с думи за шампиони на WWE за жени от Tag The Kabuki Warriors. Блис подиграваше Асука и Кайри Сане и се дразнеше, че тя и Ники Крос може да се появят на RAW следващата седмица, за да се изправят срещу шампионите.

„Ето това е, @WWEAsuka & @WWEKairiSane, ние се опитвахме да ви“ докараме „, но никога не изглежда да си проправите път към #Smackdown … Трябва ли да дойдем на #Raw, за да получим най-накрая нашето желание? Lmk . Момичето се нуждае от известна яснота „, туитва Блис.

Сане и Асука не са отговорили на чуруликата от това писане. Съобщава се, че WrestleMania 36 ще играе The Kabuki Warriors, защитаващ се в тройна заплаха срещу Кръст и блаженство, плюс екипа на Наталия и WWE Hall of Famer Beth Phoenix, но това не е потвърдено от това писане.

Можете да видите пълния туит на Bliss по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.