четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Преглед на WWE SmackDown за тази вечер: Три върнати звезди се завръщат,...

Преглед на WWE SmackDown за тази вечер: Три върнати звезди се завръщат, специален епизод от компютъра на WWE

70

Тази вечер WWE SmackDown на FOX ще излъчва на живо от Центъра за изпълнение на WWE в Орландо, Флорида, поради пандемията на коронавирус. Шоуто първоначално беше насрочено за Арена на малкия Цезар в Детройт, Мичиган.

WWE потвърди, че шоуто тази вечер ще излъчи без тълпа. Беше отбелязано, че само „основен персонал“ ще присъства поради огнището на COVID-19. WWE обяви, че Джеф Харди и Джон Сина ще се завърнат в шоуто тази вечер. Сина ще бъде там, за да се обърне към „The Fiend“ Брей Уайат пред WrestleMania 36. Пенсионираната Пейдж също ще се завърне тази вечер, за да се изправи срещу SmackDown Champion Bayley. Вярва се, че Пейдж ще доведе някого със себе си, който да пристъпи към Бейли.

Все още няма дума за това дали WWE 205 Live ще излъчи тази вечер от Performance Center. Анонсирано за това шоу е WWE NXT Cruiserweights vs. 205 Live Originals в Captain's Challenge Ten-Man Elimination Match – Isaiah "Swerve" Scott, Tyler Breeze, Danny Burch, Oney Lorcan и мистериозен партньор срещу Jack Gallagher, The Brian Kendrick , Ария Дайвари, Майк Канелис и капитан Тони Несе.

Free Instagram Followers

WWE се фокусира върху следните точки за шоуто SmackDown тази вечер:

* Джеф Харди е готов да се върне в петък вечер SmackDown

* Пейдж обети да се изправи срещу Bayley на SmackDown

* John Cena се завръща в SmackDown по пътя към WrestleMania

Следете за актуализации на шоутата тази вечер и не забравяйте да се присъедините към нас за отразяване на живо в 20:00 ET.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.