Превю на WWE Raw (6.03.17) – Леснар, ти си следващ!

584
Голдбърг е шампион

WWE Raw тази вечер ще се проведе в Allstate Arena в Чикаго, Илиной. След събитията от снощния WWE Fastlane, ето какво можем да очакваме:

Потвърдени мачове:

  • Мач за Титлата в лека категория: Невил (c) vs. Рич Суон

Още:

Free Instagram Followers
  • Мълниеносната победа на Голдбърг за Вселенската титла на Кевин Оуенс не мина без помощ от Крис Джерико, който коства на бившия си партньор най-ценното му притежание. Голдбърг ще направи първото си изявление като Вселенски шампион тази вечер и ще адресира предстоящия си мач с Брок Леснар на WrestleManiа.
  • Миналата седмица, Сет Ролинс обяви, че ще бъде на WrestleMania. Дали обаче ще бъде в кондиция да влезе на ринга е отделен въпрос. Тази вечер ще получим повече информация за състоянието на Ролинс и дали планираният му мач с Трите Хикса ще се състои.
  • Въпреки че бе премазван от Брон Строуман през последните седмици, Роман Рейнс отбеляза впечатляваща победа на Fastlane, ставайки първата звезда, туширала гиганта. Строуман едва ли ще остави ситуацията току-така, тъй че можем ли да очакваме поредна конфронтация между двамата?
  • Шампионката Бейли успя да победи Шарлът за първи път на PPV, но не го стори сама. Дали напрежението в Женската дивизия ще нарасне още повече заради намесата на Саша Банкс?

Източник: WWE.com

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.