събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Президентът Тръмп обявява новата забрана за пътуване между САЩ и Европа да...

Президентът Тръмп обявява новата забрана за пътуване между САЩ и Европа да преминава през WrestleMania 36 седмица

62

Феновете на WWE, които планират да присъстват на WrestleMania 36 и да летят в Тампа от части на Европа, няма да могат поради нова забрана за пътуване, която беше току-що обявена.

Президентът Тръмп обяви тази вечер, че поради пандемията на коронавирус, е издадена 30-дневна забрана за пътуване между САЩ и Европа. Забраната ще започне този петък в полунощ и ще приключи, след като WrestleMania 36 Week вече приключи.

Забраната няма да включва пътувания до и от Обединеното кралство.

Free Instagram Followers

Както бе отбелязано по-рано днес, множество източници сочат, че WrestleMania 36 може да бъде повлиян негативно поради пандемията на коронавирус и че може да бъде направено някакво съобщение в рамките на следващите 24 часа. Градските служители на Тампа ще се срещнат в четвъртък, за да обсъдят отлагане и евентуално отмяна на големи събития в района. Можете да кликнете тук, за да прочетете последния доклад за коронавируса и WrestleMania 36.

Световната здравна организация обяви днес, че огнището на коронавирус вече е пандемия. Вирусът е потвърден в повече от 100 страни и е заразил над 120 000 души и е убил повече от 4300 в целия свят. Днес бе съобщено, че може да отнеме 18 месеца, за да бъде създадена коронавирусната ваксина. Пандемията доведе до няколко големи събирания и спортни събития, движещи се напред, без тълпи или с други промени, или изобщо приковани.

Следете актуализации за WrestleMania 36 Week и коронавируса.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.