понеделник, януари 18, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч "Бързи 9" с участието на Джон Сиена, отложена до следващата година

"Бързи 9" с участието на Джон Сиена, отложена до следващата година

110

Новият филм „ Бързи и яростни “, F9 , с участието на Джон Сине в главна роля, е отложен за април 2021 г. Филмът трябваше да излезе в петък, 22 май, но беше избутан обратно заради коронавируса.

„Към нашето семейство от бързи фенове навсякъде. Ние чувстваме цялата любов и очакването, което имате за следващата глава от нашата сага. Ето защо е особено трудно да ви уведомим, че трябва да преместим датата на излизане на филма“, се казва в изявление от прочетените официални акаунти в социалните медии на филма. „Стана ясно, че няма да е възможно всички наши фенове по света да видят филма този май.

„Преместваме датата на глобалното пускане към април 2021 г., а Северна Америка отваря на 2 април. Въпреки че знаем, че има разочарование от необходимостта да изчакаме още малко, този ход се прави с безопасността на всички като най-важното ни внимание. ще позволи на глобалното ни семейство да преживеят заедно новата ни глава. Ще се видим следващата пролет. "

Free Instagram Followers

Сина играе ролята на Джейкъб Торето, по-малкият брат на героя на Вин Дизел, Доминик Торето, който е главният злодей на филма.

Можете да разгледате изявлението по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.