RAW 25.07.16

904

Здравейте!Ето и кратък обзор на случилото се във вчерашния епизод на Първична Сила.

Епизодът започна по напълно нов начин , с ново лого , нова песен (песента се казва Enemies и е на Shinedown) и разбира се сraw1stepisodeofnewera нов ростер.В началото на вчерашния RAW всички звезди от новия ростер се наредиха на сцената,а генералният мениджър Мик Фоули и Стефъни Макмеън обявиха , че това ще е първият епизод от Новата Ера , след което обявиха , че ще има 2 мача тип фатална четворка , а победителите от тях ще отидат на мач , който ще определи опонента на Сет Ролинс на Лятно Тръшване за нова титла . Новата титла ще носи името WWE Universal Championship…8те кечисти , избрани за мачовете-Сами Зейн  , Шеймъс , Крис Джерико , Сезаро , Роман Рейнс , Русев , Кевин Оуенс и Фин Балор . А Шарлот получи мач , в  който трябва да защити своята титла срещу Саша Банкс (Както знаете във вчерашния турнир Battleground Шарлот и Дана загубиха Таг Тийм мач от Саша и Бейли) .

fatal 4way

Free Instagram Followers

-Първият мач , който се състоя беше между Сезаро , US Champion Русев , Keвин Оуенс и Фин Балор . Oще от началото на мача Русев се захвана със Сезаро , а Кевин с Фин . После Русев и Оуенс се съюзиха срещу бившия шампион на NXT Фин и Сезаро , но съюзът беше кратък 🙂 . Мачът беше зрелищен и интересен , пълен с добри ходове и захвати  , добри минути за Русев . В крайна сметка победител от мача излезе Фин с добро комбо в края на мача и туш на Русев …

-Следващия мач Ная Джакс победи много бързо .

 

fatal 4-2

-Вторият мач Фатална четворка-Крис Джерико , Шеймъс , Сами Зейн и Роман Рейнс . Още в самото начало всички се нахвърлят върху Роман . Рейнс с отлично представяне на ринга . Победител от мача е Роман с невероятно Копие на Крис Джерико . Така се оформя мач между Фин Балор и Роман Рейнс ,а победителя в тази среща ще се бие със Сет на Summer Slam за новата титла 🙂 . Прогнози ?

 

-На ринга излизат Таг Тийм Шампионите-Новият Ден . Те говорят за тяхната закуска Booty O’s  заедно с фен от публиката 🙂 ,но Лук Галоус и Карл Андерсън ги нападат .  След като Новия Ден са разбити , членовете на Клуба отиват и се заяждат с фена .

-Невил се завръща. Мач-Къртис Аксел срещу Невил . Победител е Невил . Яко а 😉 ?sasha champ

-Следващият мач е за Титлата на Дивите-Шарлот срещу THE BOSS Саша Банкс. Трудна победа за Саша Банкс след дълъг и тежък мач! Наистина зрелищен двубой ! След мача Саша не сдържа сълзите си и аплодирана от публиката обяви , че настъпва нова ера- ера на промени , ера на Женският кеч , ERA OF THE BOSS . Саша обеща , че всяка седмица ще бъде на ринга и ще покаже , че има само един BOSS!!!

 

-Следващият мач е между Броун Строуман и неизвестен уплашен кечист,който иска да развие кариерата си . Сроуман с бърза и лесна победа 🙂 .

enzocassepico

-В следващия мач Енцо и Кас в таг тийм мач срещу The Shining Stars-Примо и Епико . По средата на мача R-truth влиза на ринга гонещ Покемон 🙂 ,а Goldust тича след него . Това появяване на R-truth помогна на Кас и Енцо да спечелят мача .

-И последният мач за този епизод на RAW . Роман срещу Фин . Тежък мач и за двамата , много бой . Фин побеждава Роман . Така той ще се изправи срещу Ролинс на Summer Slam 2016 в двубой за новата титла (WWE Universal Championship) .

 

Наистина исторически епизод на RAW,нали? 🙂

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.