Размятане на столове между Роман и Русев , враждата между Сет и КО продължава – RAW

756

-Тазседмичната Първична сила започна с мач между новия шампион на САЩ Роман и българският кечист Русев . Въпреки тежките удари и желанието на Русев да си върне титлата мачът завърши без победител с Double Count-out , но битката продължи със столове …

roman

-Последва появяването на ГМ Мик Фоули . Мик говори за седмия мач на Сезаро и Шеймъс от серията Best of 7 , който се проведе вчера на Clash Of Champions и завърши без победител . Резултатът е 3-3 , но вместо Ремач Фоули зачви , че серията завършва наравно . Шеймъс и Сезаро обаче ще се бият заедно , като отбор в турнир за отборните титли на RAW независимо дали им харесва .

Free Instagram Followers

-И след като сме на отборна вълна нека я продължим . Новият ден серещу Люк и Карл . Въпреки доброто представяне на Галоус и Андерсън на ринга шампиони за пореден път са Новият ден .

nd

-В следващите мачове Бейли победи Ана Филдс , а Кедрик Александер и Рич Слон победиха Линс Дорадо и Дрю Гулак .

bejlikedrik

-Новосформираният отбор на Сезаро и Шеймъс победи отбора на Ник Култър и Уилис Уилиамс и така продължава напред към битката за отборните титли .

shejsez

-Саша Банкс развали настроението на Шампионката при дивите Шарлот , като се появи на ринга и поиска ремач . Шарлот се съгласи и ,,даде“ мач за титлата , но него ще видим другата седмица . И за да покаже , че е готова за този мач Саша изрита Шарлот и направи коронния си номер – Bank Statement на Дана , след което запрати и нея извън ринга .

shlyapti

-В следващият мач Ти Джей показа защо е WWE Cruiserweight Шампион като разби Тони Нийс .

-Сет Ролинс развали настроението на Оуенс в ,,The Highlight Reel“ , а в последвалият мач Джери-КО победиха Ензо Аморе и Големият Кас .

setbig

И с това епизодът на RAW свършва . Споделете в коментарите какво мислите за мачовете и звездите 🙂 …

ko

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.