Разплатителна КОФА

869

Ето че отново е време да си поговорим за кеч в КОФА по радио „Реакция“. След като преди 2 седмици предаването бе излязло в почивка, а броят от миналата седмица бе посветен изцяло на футбола, днес ще се съсредоточим върху случилото се през последните седмици в WWE, кулминирало в платения турнир Payback тази неделя.

Крис Джерико победи Кевин Оуенс, Броун Строуман спечели срещу Роман Рейнс, а Брей Уайът и Ренди Ортън се биха в първия по рода си ‘House of Horrors’ мач. За всичко случило се на Payback 2017 ще си поговорим с госта днес, който по традиция след PPV е Георги Петров – Каубоя. Няма да пропуснем да споделим мненията си за случилото се на Raw и SmackDown тази седмица и за това, което предстои след по-малко от 20 дни на турнира на синьото шоу Backlash 2017.

Free Instagram Followers

Слушайте КОФА-та в четвъртък от 18:30. Не забравяйте да се включвате с въпроси и мнения по темите, като пишете на скайп reakcia.net и в страницата на КОФА във Facebook. Ако сте изпуснали предните броеве на предаването, може да разберете за какво сме си говорили тук.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.