Реби Харди обвинява Impact Wrestling в нелегални практики

548
Мат и Реби Харди

Докато Мат Харди все още не е коментирал конфликта си с Impact Wrestling около авторските права върху „Broken“ образа, съпругата му Реби не сдържа обвиненията си по адрес на компанията. От всички членове на семейство Харди, тя единствена изля гнева си в Туитър при разкритието, че Братята Харди няма да преподпишат с Impact. Единствено тя се изказа и когато стана ясно, че Anthem не позволяват на Ring of Honor и кабелните оператори да разпространяват програми с „Broken“ образа.

Преди няколко дена, Реби започна да продава тениска с надписа „Fuck that owl“ („Майната му на бухала.“), адресирайки символа на Anthem и новата ера на Impact Wrestling.

Free Instagram Followers

Преди два дена Реби хвърли светлина върху други действия на компанията, които тя счита за груби нарушения на закона. Според нейните думи, TNA не са подписвали никаква документация, свързана с използването и печалбата от образите на сина й Максъл и Сениор Бенджамин.

В поредица от публикации в Туитър, Реби заяви, „Появите на Максъл пред камера никога не бяха уредени законно. Искате ли да проверите законите за детски труд и да се свържете с мен, TNA?“

Друга публикация гласи, „Забавни факти! Сениор Бенджамин не е подписал и един документ, позволяващ на TNA да използва, излъчва или да печели от образа му.“

„Забавни факти! Опитът за спиране на законни чужди приходи е груба намеса в бизнеса и СЕРИОЗНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!“

Източник: Wrestling News World

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.