Роман Рейнс триумфира на Fastlane и отива на Кеч Мания (снимки + видео)

1091

Трите Хикса ще защитава Световната титла в тежка категория срещу Роман Рейнс

Въпреки очакванията, че снощният турнир Fastlane (Бързата лента) няма да бъде нищо особено, то WWE за пореден път ни показа защо е шоу №1! Това бе и последното PPV преди Кеч Мания 32. Ето резултатите от турнира:

  • Шампионът на САЩ Калисто победи Алберто дел Рио и запази шампионския пояс. Мачът се водеше до два от три туша, а Калисто взе победата с 2:1.
  • Саша Бенкс и Беки Линч победиха Наоми и Тамина.
  • Интерконтиненталният шампион Кевин Оуенс победи Долф Зиглер и запази титлата си. Мачът беше страхотен, публиката не спираше да скандира „This is Awesome!“ (Това е прекрасно!). Двете суперзвезди за пореден път доказаха, че са сред най-добрите атлети в момента във Федерацията.
  • В следващия отборен мач между шестима Райбак, Грамадата и Кейн победиха Браун Строуман, Ерик Роуан и Люк Харпър. В мача се видя потенциална вражда между Браун Строуман и Грамадата, която може да продължи на Кеч Мания.
  • Шампионката на дивите Шарлот успешно защити титлата срещу Бри Бела. Бри, която е съпруга на обявилия наскоро пенсионирането си Даниел Брайън, се появи на ринга с облекло, напомнящо на неговото и дори приложи някой от неговите коронни хватки.
  • AJ Стайлс победи Крис Джерико чрез хватка за предаване. След мача Y2J поздрави Феноменалния.
  • Fastlane продължи като на ринга се появиха легендарните Острието и Крисчън. Двете бивши звезди на Федерацията провеждаха епизод шоуто Cutting Edge, а на сцената също се появиха Световните отборни шампиони Новия ден – Биг И Ленгстън, Ксейвиър Уудс и Кофи Кингстън. Двата отбора проведоха словесен двубой, в който Новия ден обиди Лигата на нациите. След думите лично се появиха Алберто дел Рио, Уейд Барет, Александър Русев и Шеймъс, да търсят сметка на Ксейвиър Уудс и компания. До бой обаче не се стигна.
  • В следващия мач Къртис Аксел победи Р-Труф. Аксел бе подкрепен от Хийт Слийтър, Адам Роуз и Бо Далас, които правеха опити за вмешателство в мача. Златен прах се опита да помогне на Р-Труф, но вместо това му попречи да спечели мача, макар и не нарочно.
  • Шоуто стигна и до главния си мач – тройна заплаха между Роман Рейнс, Дийн Амброуз и Брок Леснар за определяне на претендент №1 за Световната титла в тежка категория, който ще се бие срещу шампиона Трите Хикса на Кеч Мания. Още в началото на мача Роман Рейнс и Дийн Амброуз се съюзиха срещу Брок Леснар. Лунатикът Амброуз нанесе удар под кръста на Леснар, а после заедно с Рейнс го тръшнаха през две коментаторски маси и го затрупаха с частите от тях, за да го изолират от мача. Веднага след това двамата започнаха да се бият помежду си. Не след дълго Леснар се завърна на ринга и хвърли и двамата бивши членове на ЩИТ на двоен германски суплекс. Амброуз опита дземе приемущество в мача и използва стол, с който нанесе удари на двамата си съперници. В крайна сметка обаче Роман Рейнс успя да направи Копие на Амброуз и го тушира, с което спечели не просто битката, но и правото на мач за Световната титла в тежка категория на Кеч Мания!

Очакваме Вашите коментари!

 

Free Instagram Followers

Снимки и видео: WWE.com

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.