четвъртък, януари 28, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Renee Young Teases Съдържание за кулиси на WWE по време на спиране...

Renee Young Teases Съдържание за кулиси на WWE по време на спиране на продукцията

67

Както беше отбелязано, нямаше нов епизод на WWE Backstage на FS1 тази седмица, защото FOX Sports спря производството на техните студийни шоута поне в петък, 20 март, поради пандемията на коронавирус.

Въпреки че WWE Backstage може да се завърне следващата седмица, не е направено официално съобщение за това писане. Профилът на WWE On FOX в Twitter обаче публикува този клип с водещата Рени Йънг снощи и разкри, че работят върху някакво съдържание за феновете.

Рене отбеляза, че е у дома „самокарантиране“ и „социално дистанциране“ поради избухването на COVID-19.

Free Instagram Followers

„Дами и господа, Рене Йънг, наистина ваша, отчитате на живо от моята всекидневна с моите кучета, тъй като ние сме само под карантина, социално дистанциране, правим правилното нещо, за да се пазим един друг в безопасност през това стресиращо време, най-малкото,“ Рене казах. Но съм сигурен, че вие липсвате малко съдържание в борбата в живота си, нали? Знам, че съм. Очевидно гледах снощи RAW понеделник . Горкият Байрън беше ритнат право в „находките“. Имахме петък вечер SmackDown, но ни липсват някои Backstage.

„Липсва ми екипът на Backstage. Иска ми се да се събираме да правим нашето шоу днес, но това не е така. Въпреки това, ние работим върху малко нещо – нещо за вас, така че бъдете подредени. дръжте, момчета, но просто знайте, че работим зад кулисите, за да се опитаме да съберем нещо заедно за вас. “

Следете актуализации за състоянието на WWE Backstage. Пълното видео на Renee можете да видите по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.