петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Рени Йънг припомня, че искаше CM Punk да бъде на WWE задкулисието,...

Рени Йънг припомня, че искаше CM Punk да бъде на WWE задкулисието, като искаше Букър Т да бъде неин съ-домакин

154

След като удари груба лепенка с коментарната си роля в понеделник вечер RAW, духът на Рене Йънг беше вдигнат, след като бе обявено, че ще хоства WWE Backstage на Fox. Йънг вярва, че това е ролята, която тя е трябвало да има в WWE.

„Обичам го“, възкликна Йънг по време на интервюто си с Лилиан Гарсия по “ Chasing Glory“ . „Веднага след като започнахме да правим тестове по химия, привличане на хора, за да видят къде ще бъдем, как ще изглежда актьорският състав, аз бях като в дома на мама. Просто се почувствах като патица към вода от, о, Боже мой, отново се занимавам с това, което обичам. Беше облекчение. Просто съм като, о, отново съм в зоната си на комфорт.

„Но това обичам да правя. Това винаги съм искал да правя. Винаги съм искал да правя водещи шоута. Исках да бъда Джони Карсън. Не това е, което правя на Backstage, но исках да Направете това. Не гледах да бъда Горила Мусон. Слава Богу, много се опитвах да го вместя.

Free Instagram Followers

Янг признава, че Букър Т беше първият човек, когото искаше да бъде неин съучастник в шоуто. Тя настоя за него да направи прослушване, за да могат да пресъздадат онова, което са имали, когато са правили кикот шоутата преди събитията с плащане за гледане в WWE.

„Букър Т беше човек веднага от прилепа, който наистина исках да ми е съ-домакин“, обяви Йънг. „Винаги съм харесвал да работя с Букър. Той е един от най-уважаваните мъже в борбата. Мисля, че от всичко, което е направил, всичко, което продължава да прави в света на борбата, той носи добро отношение. Никога не е в лошо настроение. Винаги е в добро настроение. Той винаги носи енергия. Той винаги носи този забавен аспект, независимо дали това е вашето желание за шампанско и вашите хайвер мечти или продажба на маслото за брада. Той винаги прави нещо. Обичам да работя с Booker. Да, той просто ми се стори като шопинг за това място за съ-домакин “.

Когато CM Punk дебютира на Backstage миналия ноември, Йънг спомена, че тя е единствената, която знае за неговото изненадващо пристигане. Освен това добавя, че тя е била тази, която го молела да дойде в шоуто.

„Разговарях с него и се опитвах да го убедя [да се присъедини към WWE Backstage ]“, заяви Йънг. „Да, опитвам се да го убедя от известно време. Когато харесвам, че чух името му да се хвърля наоколо, аз бях като, трябва ли да посегна до тях? Трябва ли да се опитам да видя къде е? Така че бяхме Да говоря малко. Да, просто просех и умолявам. Аз съм, ще бъде добре. Ще бъде забавно. Обещавам, че ще бъде страхотно време. Така че, просто ми хареса най-продаваната работа, която бих могъл да направя, за да се опитам да го накарам да дойде и да го свърши. Тогава, накрая, той беше като, нека го свършим.

Пълното интервю на Янг можете да видите тук. Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Chasing Glory-Lilian Garcia с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.