събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Резар е контузен по време на WWE RAW в понеделник

Резар е контузен по време на WWE RAW в понеделник

88

WWE RAW Superstar Rezar на The Authors of Pain в момента е на рафта с разкъсан десен бицепс, според радио Wrestling Observer Radio.

Според съобщенията Rezar получи контузията, когато взе кръстосано лице от шампиона на RAW Tag Team Монтес Форд по време на мача с осем човека в понеделник RAW, в който АП, Сет Ролинс и Мърфи побеждаваха от Street Street и The Viking Raiders. Резар хвана кръстосаното тяло, но бицепсите му излязоха.

Няма график за връщането на Резар към това писане, но се очаква той да бъде извън телевизията за известно време. Възможно е Резар да не се нуждае от операция за поправяне на сълзата, но той все още ще бъде навън за няколко месеца, ако това е така. Ако му се наложи операция, той вероятно ще излезе от действие за 6-8 месеца, по-близо до 8 месеца.

Free Instagram Followers

Все още няма дума дали WWE ще държи Akam по телевизията в сюжетните линии заедно с Ролинс и Мърфи по време на сезон WrestleMania 36 . Бившите шампиони на RAW Tag Team бяха пуснати в хиатус заедно през януари 2019 г., когато Akam се нуждаеше от операция на коляното, веднага след като червеното им заглавие на марката приключи на 35 дни. Сега нещата са малко по-различни, защото Akam все още може да бъде използван за основните сюжетни линии на събитието с Ролинс и Мърфи.

Следете актуализации за контузията на Resar и състоянието на WWE.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.