неделя, януари 24, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Резултати на WWE Elimination Chamber: Мачове на жени и екипи от екипи

Резултати на WWE Elimination Chamber: Мачове на жени и екипи от екипи

98

Добре дошли в репортажа на Wrestling Inc. на живо от WWE Elimination Chamber от Wells Fargo Arena във Филаделфия, Пенсилвания!

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

– Jonathan Coachman, Peter Rosenberg, Charly Caruso и David Otunga са тази вечер на панела Kickoff . Треньорът посреща Росенберг обратно в WWE. Панелът се шегува, че Розенберг получава съобщение за пресата за завръщането си в WWE. След това панелът тече картичката тази вечер.

Free Instagram Followers

– Обявено е, че Даниел Брайън срещу Дрю Гулак ще открие тази вечер PPV.

– Hype видео, показано за тазгодишния мач за елиминация на жени, победителите получава WWE RAW женска шампионка Беки Линч на WrestleMania 36 .

– Руби Риот се присъединява към панела, за да говори преди мача си. Чарли пита за бившите си членове на Riott Squad и дали те са най-големите заплахи за нея. Риот казва, че тя ги е научила на всичко, което знаят, и планира да ги постави на мястото им, да спечели мача и да отиде на WrestleMania . Розенберг пита дали Riott се разсейва с отряда на Riott с издигането на Shayna Baszler. Риот казва, че е била в ръцете си в рамките на своя момент на WrestleMania и не разбира защо продължава да се пренебрегва. Riott продължава, че миналата година групата говори за всеки свой опонент в Елиминационната камара, но не и за нея. Всеки ще види какво може да направи, когато се върне там. Риот казва, че само бившите й стабилни имат опит в камарата, но винаги са разчитали един на друг, докато тя няма нужда от други, тя работи по-добре сама.

– Panel говори за възвръщаемостта на Edge на утрешния RAW. Розенберг отбелязва, че Ранди Ортън е най-доброто, което е виждал от години с Edge сега на снимката. Отунга озвучава това настроение, казвайки, че отдавна не е виждал това на Ортън.

– WWE SmackDown Tag Team Champions Миз и Джон Морисън се присъединяват към шоуто и веднага говорят за побеждаването на коефициентите, тъй като първата им защита на титлата е в Елиминационната камара. Миз говори за това как те издигат други таланти и се борят с екипна борба. Морисън е помолен да се върне в камерата, след като е бил далеч от него за девет години. Морисън казва, че е готов, въпреки леките промени в залата. Миз скочи вътре и не харесва тона на въпроса от Розенберг, вероятно казва, че Морисън има някаква ръжда. Дуетът говори за това как не са пропуснали крачка, въпреки че дълго време не са отбор. Звучеше, че Морисън каза „s –“ по едно време по време на този разговор.

– Панелът преминава към AJ Styles срещу Aleister Black в No DQ Match. Треньорът разкрива, че всичко върви и това е нещо, на което Черният трябва да обърне внимание по време на мача. Забелязано е, че стилове могат да бъдат разсеяни от The Undertaker.

– Зад кулисите, Алестър Блек говори за мача тази вечер и че никой не може да спаси стилове в No DQ Match. Блек казва, че някой като себе си (който се бори сам през целия си живот) е щастлив да посрещне Стайлс на самотата, която ще почувства по-късно.

– Възстановяване на враждата между Междуконтиненталния шампион на WWE Браун Стройман и Сами Зайн / Шинсуке Накамура / Чезаро.

– Зад кулисите, Кайла Бракстън разговаря с Браун и го пита дали е готов за тази вечер. Strowman не е загрижен и е готов за всички. Нарича Зайн „клоуна на гламуса“, докато Накамура и Чезаро са двама от най-добрите, но всеки, който дойде за титлата си, „ще получи тези ръце“.

– Панелът обсъжда дали числата ще стигнат до Браун. Отунга вярва в това, Розенберг казва, че Браун не може да загуби фокус върху Зайн, докато се опитва да задържи Цезаро и Накамура. Треньорът казва, че чувства, че титлата наистина означава нещо за Браун. Розенберг се съгласява, особено като се има предвид историята му, заедно с това е първото издание на заглавието на сингъл на Strowman.

– Резюме на Дрю Макинтайър, който извади шампиона на WWE Брок Леснар в RAW миналия понеделник. Панелът изтича обявената карта за WrestleMania .

– R-Truth се присъединява към панела, с риза на John Cena през рамо. Истината казва, че няма търпение да гледа „героя от детството“ Джон Сина да поеме „The Fiend“ тази вечер на WrestleMania . Панелът учтиво го поправя, че WrestleMania е следващия месец. След това треньорът представя Питър, а R-Truth казва, че това е Сам Робъртс. След това му обясняват, че целият Петър е. Петър казва, че са изпратили съобщения преди два дни, истината пита Петър кой е доставчик на телефон. Превключване на теми към Брок срещу Дрю. Истината казва, че започва да вярва, че Дрю Макинтайър ще остави WrestleMania като шампион, особено с това, което е направил за Брок досега.

– Обсъжда се WWE Universal Champion Goldberg vs. Roman Reigns на WrestleMania . Погледнете отново The Street Profits, победил Сет Ролинс и Мърфи за WWE RAW Tag Team Title. Отунга се чувства като Street Profits мач добре срещу Ролинс и Мърфи, очаквайте те да запазят титлите тази вечер.

– Том Филипс, Джери Лоулър и Байрън Сакстън за коментар, когато стигаме до първия ни мач за нощта.

The Viking Raiders срещу Кърт Хокинс и Зак Райдър

Ерик показва силното си предимство още в началото на този мач. Най-накрая Райдър получава безумно разсейване на Ерик, Хокинс с голямо коляно, капак, две. Райдър маркира и замахва на Ерик. Райдър с обратен чинлок, но Ерик върне обратно на краката си, след което се изхвърля от ринга. Хокинс с летяща дреха от престилката. Назад на ринга Ерик продължава да се изморява, но накрая каца голяма предмишница, която изпуска Хокинс.

Ивар получава етикета, както и Райдър. Ивар с блок на рамото, страничен шлем, летящ кросбод и след това седнал сантион. Той избягва Хокинс с количка и го зарязва с лариат. Ерик на ринга и повдига зареждащия Райдър нагоре и над главата си, Райдър завършва, като дава груб ридер на Хокинс. Ерик с голям удар в коляното, викинг опит към Хокинс, прикрийте, и ние сме готови тук.

Победители: Викинг рейдърите чрез пресечен край

– Зад кулисите, Сара Шрайбер разговаря с шампиона на WWE на САЩ Андраде (заедно със Зелина Вега). Те говорят за съвпадението с етикети, което се проведе в RAW, където Умберто Карило прикова Андраде. Вега каза, че Рей Мистерио незаконно е влязъл в мача и е вкарал Ангел Гарса в Андраде. Тя казва, че реферът попитал Андраде дали иска да продължи и той го направи (смело), но Карило не би трябвало да се възползва от контузен Андраде. Андраде казва, че се надява Карило да е достатъчно умен, за да напусне тази вечер.

– Зад кулисите, Usos говорят за тази вечер мачът на Екипната комисия за отстраняване на екипи. Чудят се кой ще спечели мача и потичат всички останали отбори, но няма да спечели нито един от тях, това ще бъде The Usos. „Добре дошли в затвора в Усо!“

– Видео отваряне за Елиминационната камера PPV.

Даниел Брайън срещу Дрю Гулак

Тълпата с песнопение „Даниел Брайън“, докато звъни камбаната. Пожарникарите носят сваляне на Брайън. Брайън работи на китката, но Гулак се обръща към едно от своите. Гюлак изпратен във въжето, Гюлак с раменна връзка. Брайън изглежда малко раздразнен, докато седи в ъгъла, Гулак казва „хайде, Брайън!“ Отстранен от Брайън страничен хедлайнер, Гулак се промъква от него, използвайки краката си. Брайън се търкаля от нея и влиза в половин рак, Гулак с ритник в гърдите, двамата се озовават на постелката и се изритат в лицето на друг. И двете завършват като се търкалят към въжетата и прекъсват задържането.

Гулак с малко мишка под окото. Брайън се отправя към пода, за да се прегрупира. Брайън е отново вътре, вдига глезена, търси участък за сърф, не, след това Брайън е поставен в същото трюм. Той става от него и рита Гулак право в крака. Гулак с котлети в ъгъла, Брайън прави същото с някои ритници. Gulak връща огъня с камшик за винт на дракон. След това кацва кратък пилодер на Брайън, вдига го, дърпа врата на Брайън обратно през рамото, завърта го наоколо, засажда го на пръстена, покрива, двуброен.

Гулак с големи котлети, изстрели до средата, търси суплекс, Брайън приземява коляно, след това правят суплекс от край на край и двамата мъже слизат на пода! Назад на ринга, Gulak със сайто суплекс, корица, две. Брайън продаваше боли врата. Пълен нелсън, приложен от Gulak, превърнат в подвижен за двама. Брайън с пълен нелсън в драконов суплекс с моста за двама. Gulak с освобождаващ се немски суплекс, капак, два. Брайън се търкаля на пода и ляга там, докато реферът започва десетброяването си.

Той става и пада долу в седем, скача в девет. Гулак е точно там, за опит за щифт, два. Брайън изпратен в ъгъла, той прелиства нагоре и отново, след което удря бягаща дреха. Множество ритници в ъгъла на Гулак. Поставя Гулак отгоре, Гулак се подхлъзва отдолу и изрева Брайън. Gulak се изкачва отгоре и удря обърнат суплекс в драконова спалня. Опитва се да го заключи по-дълбоко, Брайън се търкаля за да-брава, хвърля удари, за да смекчи Гулак. След това той го прилага в средата на ринга, а реферът извиква камбаната, когато Гулак отмине.

Победител: Даниел Брайън чрез съдийско спиране

– След мача, Гулак е изправен на крака, Брайън изпитва някакво уважение към противника си и прави скандала „Да“ с тълпата.

– Зад кулисите, Кайла Брекстън изпълнява правилата за предстоящия мач от Елиминационната камара . След това тя интервюира Долф Зигглер и Робърт Роуд (които ще влязат в мача последни). Roode казва, че когато спечелят мача, всичко, което трябва да направят, е да вземете парчетата и да излезете от новите шампиони. Кайла казва, че късмет, Ziggler казва, че не им трябва това и вика на Mandy Rose. В монитора зад тях отново се случва онзи проблем, който наблюдавахме през последните няколко седмици.

Андраде с Зелина Вега (в) срещу Умберто Карило (USE US Championship)

Андраде каца голям заден лакът точно от прилепа, капак, двуброен. Андраде се отбива от противника си в ъгъла. Много напред и назад, Андраде изпрати на пода, Карило следва, голям кок, и двамата обратно на ринга. Карило отскача от горната завивка с летяща глава. Carrillo с масивно влачене на трамплин, което изпраща Андраде на пода. Карило го влачи обратно до престилката, Андраде драпира врата на Карило над горното въже. Следва шампионът с един крак и след това позира.

Андраде поддържа натиска върху предизвикателството, работи за ръката, Карило с ритник към лицето и влачене на ръката, но след това изяжда обувка към лицето. Карило се хвърли на пода, Андраде се отправя и гледа да вдигне защитната подложка. Карило се намесва, за да спре това, Андраде задръства гърба на Карило на поста на ринга. Реферът започва десетброя си, Карило го прави обратно в девет, но веднага бива изпуснат с ритник от Андраде. Още удари от шампиона, но след това той падна тежко на пода. Андраде се връща на ринга, криволиче от Карило, завъртане с ритник към главата, гръб на наклона с наклон, трамплин енцигури. Той търси стоящ лунен саут, но бива хвърлен обратно в завой. Вега вика за „колене!“

Андраде се подготвя за големия удар, Карило е нагоре, Андраде се опитва вместо задния лакът, пропуска. Ритник от Карило, завършва на престилката, изскача Карило и се отправя към горното въже. Карило с ритник в главата, стига до второто въже и прави голям удар от Андраде. И двамата стоят на горното въже и Карило каца супер хуригарана, капак, 1-2-не. Карило се опитва за върхово въже с лун, каца се на краката си, изпраща се в завой, Андраде каца двойните колене в ъгъла, капак, двуброен.

Вега събира защитната подложка за Andrade. Изпраща Карило на пода, търси DDT, но получава обратно тяло (на подложката). След това Карило прескача съдията със замах на Андраде. Той хвърля шампиона в пръстена, тръгва към горното въже, лети кросборд, прикритие, 1-2-не. Карило с сложен щифт, два, още един, двуброен, Андраде обръща за двуброен. Карило се опитва отново за подреждане, Андраде се обръща и държи чорапогащите за победата.

Победител: Andrade чрез pinfall за запазване на WWE US Championship

– Зад кулисите, Чарли Карузо разговаря с AJ Styles и го пита как No DQ Match ще повлияе на мача. Стиловете в крайна сметка се подиграват, че Блек е самотник, който слуша странна музика и пали куп свещи. Стайлс я пита дали се чуди дали Люк Голос и Карл Андерсън ще са в неговия ъгъл. Отговорът е година. Билетите бяха разпродадени, така че те трябва да бъдат на пръв поглед. Чудеше се дали това е справедливо, но Стайлс казва, че това съм аз, това е AJ Styles, така че мачът никога няма да бъде справедлив за неговия опонент.

Мач на екипа за елиминиране на екип за WWE SmackDown Tag Team Title – Миз и Джон Морисън (в) срещу Новия ден срещу Usos срещу тежки машини срещу Lucha House Party срещу Dolph Ziggler и Robert Roode

Ziggler и Roode ще влязат последно в мача. Тежка техника на хубав поп. Новият ден и Usos ще започнат мача. Връщане напред и назад в началото, което в крайна сметка води до безизходица и на двата отбора. Часовникът отпада и първият отбор е освободен.

Lucha House Party влиза в мача.

Стерео рита към Usos, а след това трамплин атакува и двамата членове на Новия ден. Дорадо със зашеметяващ трамплин на Джей. Металик се качва на раменете на Дорадо и след това се спуска, покрива, две. Нов ден се опитайте да си върнете контрола над мача, като свалите всички останали в мача. Дорадо трамплините се приближават до стената на камерата и му се връзват краката във веригите! По принцип той се озова на дърво в горко положение.

За щастие, той не се наранява, изкачва се нагоре и се качва на шушулка. Кофи и Металик се озовават на шушулката с него. Кофи пада и пръстите му се забиват, изпращайки го да се блъсне отвън. Дорадо с кръстосано тяло и Металик удря садон в Нов ден! Часовникът тече надолу.

Миз и Морисън влизат в мача.

Шампионите отиват веднага след Новия ден в началото. Тогава изчистете Джими и Джей. Двойни двойни ходове по Дорадо, двойни ритници, изправен лунен шум от Морисън. Корица, Metalik е в състояние да го разбие. Шанзът има контрол върху мача. Двоен комбо-прекъсвач комби от Миз и Морисън в опит да елиминира The Usos, но няма късмет. Тълпата донякъде тиха с напредването на този мач.

Металик тръгва нагоре към шушулката, Морисън следва, Металик с ритници към главата. Металик с хуригарана от върха на шушулката! Корица, Миз я разчупва. Кофи Кингстън продължава, сваляйки The Miz, бумът пада. Powerbomb / double stomp combo на Miz, капак, Морисън го разбива.

Тежките машини влизат в мача.

Мачкат Usos отново и отново към стената на камерата. Тежките машини се сблъскват с Big E на ринга. Големият Е зашеметен в средата на ринга, бива отбит от големите момчета. Отис удря катапилера на Биг Е. Те отиват за прикритието, всички се бият на ринга, а Дорадо се е изкачил до върха на камерата и прави луна от върха! „Holy s –“ скандира от тълпата. Heavy Machinvery става и удря уреда на Metalik за 1-2-3.

Lucha House Party е елиминиран.

Долф Зиглър и Джон Морисън влизат в мача.

Часовникът отпада на нула и са останали само Ziggler и Roode. Всички останали са долу, Ziggler и Roode крещят за другите момчета да станат. Те държат вратите достатъчно затворени, за да могат Миз и Морисън да помогнат. След това и двата отбора продължават след Отис и Тъкър.

Тежките машини се борят. Ziggler се опитва да се измъкне. Отис го получава за момент, но Зиглър отива на шушулката. След това Тъкър се изкачва по другия път и се среща с Циглер горе. Той блъска главата на Зиглър в чашата. Той хвърля Зиглър надолу към Отис и се хвърля надолу по горното въже. Тогава Tucker удря каноничен сандон от шушулката на останалите състезатели!

Роуд и Зиглер пребиват Отис, те се опитват да го хвърлят към стената, той го блокира и пуска и двамата. Отис с пълна глава пара на Ziggler, Ziggler се движи и Otis преминава през стъклото на шушулката на външната част на камерата и се спуска на пода. Тъкър не може да повярва, след това се фокусира върху Ziggler и Roode. Качва се на ринга и хвърля бомби върху всеки човек. Ziggler отива ниско, опитва славата, не, приземява се суперкит. Roode със славен DDT, Ziggler помага с щифта, 1-2-3. Буула на тълпата.

Тежките машини са елиминирани.

Докато Ziggler и Roode подиграват тежките машини, Kofi и Big E удряха своите финишири на всеки тип. Usos всеки плясък надолу по Roode и Ziggler, корица, 1-2-3.

Dolph Ziggler и Robert Roode са елиминирани.

Спускаме се до три екипа: New Day, The Usos и Miz & Morrison. New Day и Usos първоначално се обединяват на шампиона, след това по някаква причина атакуват взаимно. Всички на ринга вече са свалени. Кофи се качва на върха на въжето, Джей следва, но получава палачинка надолу до постелката. Кофи се отправя към шушулката и скача, но никой не е у дома. Миз и Морисън скачат на Кофи и вземат щифта!

Новият ден са елиминирани.

Usos са в състояние да спуснат шампионите. Всяка от тях изпръхва, Миз се изправя на колене, но Морисън поема удара. Всеки отбор получава опит за пин, но и двамата в крайна сметка стартират. Двоен суперкит, пропуснат от The Usos, Джей се отказва, Миз отива право в цифра-четири на Jimmy. Морисън с ниска проба на Джей. Морисън се отправя към второто въже за болка от звезден кораб, докато фигурата-четирима все още е заключена. Капакът, разбит. Суперкитове към Миз и Морисън, опит за пин, двуброен. Морисън и Миз се изправят отново, и двамата подреждат Джей в опит за прищипване с краката на Миз по въжетата за 1-2-3.

Победители: Миз и Джон Морисън чрез pinfall за запазване на WWE SmackDown Tag Team Title

– Зад кулисите, Чарли попита Наталия как се справя Бет Финикс след атаката на Ранди Ортън. Наталия казва, че Бет ще се справи добре, но не смята, че Ортън ще има същия късмет срещу Edge този понеделник. Наталия казва, че тази вечер ще разгърне наследството си в мача си.

AJ Styles с Лука Голос и Карл Андерсън срещу Алистър Блек (Няма мач на DQ)

Малко усещане изхождате рано между двамата борци. Черен с масивен ритник към гърдите. Тълпата с песнопение „Undertaker“. Андерсън на престилката за отвличане на вниманието, Стайлс с котлона и още един в ъгъла. Стилове, които искат да работят на коляното. Управлението на стилове, излиза навън, изважда кендо изпод пръстена и разбива задната част на коляното на Блек. Търсите да отнемете Черната маса от арсенала на Блек. Блек все пак успява да кацне с доброто си коляно и взима кендото. Стилове с дропфик, който изпраща Черно на пода. Стилове излита на пода, но яде удар с коляно.

Черно изважда маса и я поставя на пода. Стилове със стол обаче, удари Черен няколко пъти. След това Styles поставя стола нагоре в ъгъла. Той се опитва да пусне Блек на стола, но няма късмет, приземява се ензигури. Styles работи над коляното на Black още малко, обувайки се до гърдите. Черно се връща назад, нанася удар с коляно. Стилове заключва в трошачката за телета. Той е в състояние да вземе клендото и да го забие в лицето на Стайлс, докато не наруши трюма. Черен с кендо пръчка, изстрелян към краката и гърба на гърба, краката и средата на Styles.

Назад и напред атаки от всеки борец. Стилове до горното въже, Черно следва с голямо коляно. Той хвърля вълна от удари по Styles. Сноп немски суплекс с моста за двучлен. Стайлинг с гадна врата на противника си. Опит за сблъсък на стилове, не, ритник в лицето на Стайлс. Черно се опитва за втори въжен лунен салон. Стайлс го хваща в средата и търси надгробна плоча! Той дори прави насмешка на врата на Undertaker. Черното се обръща от него, покрийте за двама. Черно с още удари и ритник, изпращайки Стайлс в онзи стол, който беше в ъгъла.

И двамата се озовават на пода, Стайлс се блъска в Черно и го изстрелва над обявената маса. Стилове се изчиства от масата, гледайки да завърши Блек. Черно изрита крака на Стайлс и той удря лицето си по масата, докато слиза на пода. След това Блек удря метеора, изпращайки Style назад през масата, която беше настроена по-рано в мача. И двамата обратно на ринга, Блек търси Черна Маса. Бесилката бяга вътре, отпада. Андерсън влезе и после яде коляно. ОК рояк Черно и замахна на него.

Styles изглежда да удари феноменалната предмишница, но музиката на Undertaker хитове! Светлините угасват. Когато се появят, Undertaker се задушава както Галоус, така и Андерсън. Стайлс се опитва за феноменалната предмишница, Такер го хваща в разстояние и след това удря чокешлам. Светлините угасват и The Deadman няма. Черно е архивирано и се напуква Стилове с черна маса, капак, 1-2-3.

Победител: Aleister Black чрез pinfall

The Street Profits (c) срещу Seth Rollins and Murphy (WWE RAW Tag Team Championship)

Печалбата от улицата до силен старт. Докинс работи над Мърфи, Форд е уволнен и иска да влезе. Той слиза от второто въже с двойна дръжка на брадва. Докинс, работи над ръката на Мърфи. Ford маркира и удря двоен удар по ръката. Форд се зашеметява, Ролинс получава етикета и се забива в Форд в ъгъла. Форд върне обратно в мача, подигравайки Ролинс по пътя. Ролинс изскача Форд, маркира Мърфи. Досега тълпата е доста тиха, може би ще е малко уморена след разтягане на наистина добри мачове.

Мърфи се опитва да примамва Докинс, сляп етикет на Ролинс, който след това получава котлет, за да свали едрия човек. Той започва да работи над коляното. Форд се маркира, каца голямо кръстовище на Мърфи, сваля Ролинс от престилката, пуска Мърфи отново, изпраща Ролинг на пода. Стоящ лунен сак на Мърфи, корица, две. Форд с обръщане на горното въже и на двамата противници. Изпрати Мърфи обратно на ринга, Ролинс отвлича вниманието на рефера, докато АОП засажда Форд, хвърляйки го в барикадата. Viking Raiders вече са навън и се карат с AOP.

Груповата свада до гърба. Мърфи отива да работи на Форд, метеора към лицето, покритие, две. Мърфи бива изпратен навън. Форд успя да маркира в Доукинс, който нанесе много удари и по двамата противници. Flapjack на Мърфи, дискус пръска в ъгъла и на двамата. Докинс с булдог на Ролинс. Форд се върна, асистентен хляб, капак, две. Rollins с шлинг на Ford. Мърфи бе върнат, сукик блокиран, Ролинс удря един, двоен суперкит на Доукинс. Фордборд на Ford и яде двойни суперкитове.

Мърфи търси родословие, не. Rollins маркира, бива свален от Доукинс, Форд с голям жаб. Ролинс търси стоп, не. Закопчайте бомба / ритник в задната част на главата на Ford. Ролинс със самоубийствен гмуркане на Доукинс, хванат в плажа, отпаднал шум. Мърфи рита Форд в лицето, изкачва се до върха, Форд с удар в лицето и се насочва към второто въже. Докинс маркира, те отиват заедно и търсят двоен суперплекс, но Ролинс се промъква и това е кула на обреченост.

През тълпата идва Кевин Оуенс, хапвайки малко пуканки. Оуенс хвърля малко пуканки на Ролинс, Доукинс абсолютно прегазва Ролинс, тъй като вниманието му е насочено към Ролинс. След това Мърфи се изпраща в барикадата. Обратно на ринга, бомба от Докинс на Мърфи. Форд с големия жабешки плясък, капак, 1-2-3.

Победители: Уличните печалби чрез изключване, за да запазят WWE RAW Tag Team Title

– След мача, от ринга, Ролинс крещи „какво ти се случи ?!“ долу в Мърфи. Ролинс влиза, зашеметява Ролинс, получава пуканките си и напуска пръстена. Изхвърля част от него на Мърфи и тръгва към гърба.

Braun Strowman (c) срещу Sami Zayn, Cesaro и Shinsuke Nakamura (3-на-1 хендикап мач за Междуконтиненталното първенство на WWE)

Зайн иска да започне, но бързо отбелязва Накамура. Накамура се опитва да изтича по Strowman, но няма късмет и веднага е изпуснат на тепиха. Накамура прати в ъгъла. Стройман челюсти със Зайн, след което удря голям плясък в Накамура. Стоуман отново се опитва да удари Зайн, но Накамура удря капка в коляното и маркира в Чезаро. Чезаро задушава Стръман над долното въже, Зайн с евтин изстрел. След това той маркира навътре и се нахвърля върху Strowman. Той огъва куп, след което маркира Накамура обратно, той приземява куп колене на Strowman.

Зайн отново влезе и стъпва на гърдите на Стръман в ъгъла, смеейки се по пътя. Той маркира Цезаро обратно, Strowman е заземен, капак, две. Зайн иска да се върне и хвърля няколко ритници към лицето на Сторман. Зайн по-подигравателно и хвърля удар, Стръгман се взира в него, Зайн изтича и маркира Накамура. Той отива за спане. Строуман стана на крака, Цезаро се маркира, Стройман е луд и пуска Цезаро по целия ринг. Обувайки се в лицето на Strowman, Nakamura се вписва, но нанася удар с удар в гърдите.

След това Strowman се взира в Zayn, Zayn се опитва за евтин изстрел в гърба и изтича от ринга. Строуман в преследване, докато изважда и Цезаро, и Накамура. Зайн тича под ринга, Накамура и Чезаро се затичат и се запъват към шампиона. Зайн се връща навън и се усмихва, когато тримата изпращат Стройман в стъпалата на ринга. Коляно до гърба на врата от Nakamura. Цезаро търси пич-кариерата, няма късмет. Зайн помага на Цезаро, бяга. Строуман натоварва Цезаро, пропуска и се натъква на ринга. Накамура с киншаса, изпращайки главата на Браун в ринга. Двоен суплекс / адски удар, Зайн с корицата и печели титлата!

Победител: Сами Зайн чрез върха, за да спечели Междуконтиненталното първенство на WWE

– След мача, Зайн злорадства тон със заглавието и подиграва Браун.

Наталия срещу Лив Морган срещу Шайна Базлер срещу Асука срещу Руби Риот срещу Сара Логан (мач за елиминация на жените за изстрел на WWE RAW Championship Championship на WrestleMania )

Руби Риот и Наталия ще стартират нещата. Riott отива за ранната елиминация, няма късмет. Наталия изпратена в ъгъла, хапва предмишници, Риот подиграва малко Морган. Тогава Наталия изпраща Риот в една от опорните греди. Морган се смее на заден план. Наталия със суплекс извън ринга. Наталия с острелен стрелец близо до бодито, Риот изстрелва Наталия встрани от шушулката. Камерата се прекъсва отзад, докато гледа Беки Линч. Наталия продължава да работи над Riott, докато часовникът се свежда до нула.

Сара Логан влиза в мача.

Тя веднага удря двойни колене по Наталия, пращайки я в шушулката. След това изстрелва Натали първо с лице в шушулката. Логан поглежда към Риот, който се качва на стената и се качва на шушулка. Логан следва. Риот се опитва да се измъкне, но Наталия я получава и удря силна бомба за сядане отвън. След това Логан скача от шушулката и Наталия отнема много от това на лицето, о. Наталия помага да извади и Логан, и Риот.

Шайна Базлер влиза в мача.

Тя изпраща Наталия на поста на ринга. След това Базлер засажда Логан, рита я и се заключва в съединителя на кирифуда, Логан е изваден и елиминиран. Тя отива право на Риот и прави същото, като я задушава!

Сара Логан и Руби Риот са елиминирани.

След това Базлер хвърля Наталия в шушулката. Базлер я изправя и блъска вратата в Наталия отново и отново. Базлер със съединителя с кирифуда и Наталия в крайна сметка подслушва.

Наталия е елиминирана.

Асука и Базлер се присмиват един на друг, докато чакаме часовника да отметне. Морган крещи, че иска да отиде в WrestleMania. Много време за забавяне, тъй като Базлер се отърва от хората толкова бързо. Морган е следващата и тя веднага се бие с Базлер. Морган е бит в клетката и след това направо в шушулката! Свети молитви, че беше тежък замах.

В крайна сметка Морган се изкачва до ъгъла и се изправя на крака. Базлер с голямо коляно към лицето. Асука все още крещи на Базлер. Базлер се взира в Асука, докато тя вдига Морган от ринга и буквално я задушава.

Лив Морган е елиминиран.

Базлер и Асука се викат един на друг, тъй като имаме още една дълга пауза, докато часовникът не заглъхне.

Асука влиза в мача.

Асука и Базлер се открояват в средата на ринга. Асука с атака на тазобедрената става, рита в гърдите, още един ритник в лицето. Заключването на Asuka е почти завършено, но Базлер се търкаля през него. След това отново се поставя ключалка Asuka, но Базлер се изтърваля от пръстена и към стената на камерата. Базлер вкарва Асука в стената отново и отново. Асука го отърсва и тръгва след нея. Ранената китка на Асука се наведе над въжето и тя изкрещи. Назад на ринга, съединителят на кирифуда се заключва, но Асука успя да се изтъркаля от него. След това Базлер усуква лошата китка на Asuka, асансьори и засажда Asuka към постелката. Голям ритник в коляното, съединителят на кирифуда отново се заключи. Асука бавно избледнява и съдията вика за камбаната.

Победител: Shayna Baszler чрез съдийско спиране и ще получи изстрел в WWE RAW женската шампионка Беки Линч на WrestleMania 36

– След мача, Базлер празнува и казва: „Казах на всички вас!“ като шоуто приключи.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.