събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч RAW - Първична сила Резултати от понеделник вечер RAW – подписан договор

Резултати от понеделник вечер RAW – подписан договор

122

Тази вечер шоуто идва от Bell MTS Place в Уинипег, Манитоба.

– Тази вечер WWE RAW се отваря с видео пакет за последните събития на Randy Orton.

– Ние живеем от Bell MTS Place във Винипег, Манитоба, Канада, когато пирогът изгасне. Том Филипс ни посреща в шоуто go-home за WWE Super ShowDown. Към него се присъединяват Байрън Сакстън и WWE Hall of Famer Джери Лоулър.

Free Instagram Followers

– Тръгваме право на ринга и навън идва Ранди Ортън. Дикторите свръхнощяха тази вечер шоуто, когато Ортон тръгва към ринга.

Дикторите разкриват договор за камара за премахване, подписан за тази вечер с женското отделение. Сет Ролинс срещу Монтес Форд и Мърфи срещу Анджело Докинс бяха добавени към шоуто тази вечер. Финалът на Ортон взема микрофона и казва, че трябва да се извини. Феновете продължават да го бутят силно. Той признава, че емоциите му са станали неуравновесени от късно. Ортон казва, че днес е пристигнал в сградата и му е казал, че са минали 15 години от приемането на RAW във Винипег. Ортън казва, че тогава е бил на 24 години. Той копаеше и на тази РАО беше Междуконтиненталният шампион на WWE, а на тази RAW беше ударен от определен човек. Човек, който в крайна сметка би го спасил от себе си, когото в крайна сметка би изглеждал и обичал като брат. Казваше се Адам, но всички вие го наричате Edge. Ортон казва, че ако Едж беше тук тази вечер, той би … феновете прекъснаха с гръмко „искаме Edge!“ скандирайте за WWE Hall of Famer сега.

Ортън казва, че Edge не може да бъде тук тази вечер заради това, което Orton му е направил преди почти месец. Феновете бумят по-силно. Ортън знае, че феновете не могат да разберат какво е направил с Edge. Ортон продължава и казва, че наистина съжалява за това, което направи, от дъното на сърцето си. Музиката прекъсва и излиза Кевин Оуенс на поп.

Феновете скандират за Оуенс. Оуенс споменава за последните си проблеми с шампионите на RAW Tag Team Сет Ролинс и Мърфи, и AOP, но тази вечер ги поставя настрана, защото има проблем с Ортън. Оуенс не вярва на извинението на Ортон. Оуенс иска да знае защо Ортън нападна Едж. Ортон казва, че не иска да слиза по този път. Оуенс казва, че го прави. Оуенс продължава как мразеше да гледа как Edge се пенсионира, защото нямаше възможност да работи с него, а след това видя Edge да се завърне на Royal Rumble тази година, гледайки като фен. Оуенс казва да погледне и да види Едж да си върне това, което обича, и да знае, че е възможно някой ден да му се пребори, а след това за Ортон да отнеме всичко това на следващата вечер. Оуенс ще попита още веднъж – защо го направи? Ортън казва, че Оуенс не го познава. Едж си помисли, че и той го познава. Оуенс казва, че е прав, не познава Ортън, но знае, че хората са уморени да ги чуват да говорят и просто искат да ги видят да се бият. Оуенс пуска микрофона и извиква Ортон. Фенове поп. Ортън се раздува и приема предизвикателството … но не е точно тази минута. Ортон пуска микрофона си и излиза от пръстена, докато разочарованият Оуенс гледа. Фенове бу. Ортон излиза от микрофона, когато музиката му хитове. Оуенс гледа Ортон надолу, докато не се включи неговата собствена музика. Оуенс позира за тълпата, докато го развеселяват.

– Чарли Карузо е задкулисие с Ангел Гарса и Зелина Вега. Те са уверени, че Гарса тази вечер ще се изправи срещу Умберто Карило. Вега казва, че нищо не спира Гарза да отиде на върха на WWE. Те също така подчертават, че връзката им е всичко. Чарли благодари на Вега за интервюто и поклаща ръка. Вега изглежда раздразнена. Гарза сякаш флиртува с Чарли и изглежда, че това й харесва, но може би Вега не го прави.

Ангел Гарса срещу Умберто Карило

Отиваме на ринга и навън първо идва Ангел Гарса с Зелина Вега. Обратно към търговски.

Назад от почивката и Том потвърждава Оуенс срещу Ортън за по-късно тази вечер. Следва Умберто Карило, докато братовчед му го присмива от ринга. Виждаме последните събития, довели до този мач. Заключват се и отиват при него, отивайки на постелката. Те търгуват уникални стачки, докато са в подаване заедно. Феновете се смеят и ги развеселят. Още повече напред-назад между двамата, докато преминем на комерсиална връзка с Carrillo в контрол няколко минути по-късно.

Назад от почивката и Гарза е в контрол. Гарза свали панталоните си за поп, след което ги хвърли към братовчед си, който е с главата надолу в ъгъла. Гарза със суплекс и голям суперкит за близо 2 броя. Carrillo изглежда сега се завръща, пускайки Garza отвъд ринга. Вече повече удари между двамата. Карило отново изпраща Гарса през ринга, този път на пода за глътка. Carrillo излиза, но Garza го забива в лицето, докато Humberto прави стойка за глава на престилката. Гарза се връща за още 2 броя. Карило скали Гарса на престилката сега. Карило изскача с него, но получава страхотен удар. Карило с помпа ритник на престилката. Феновете изскачат, след като и двамата слязат с още големи ритници по престилката. Вега е малко шокирана. Карило стъпва на престилката сега, когато реферът ги предупреждава. Карило с предмишници към лицето сега. Гарза се връща назад, докато свадата на престилката продължава.

Карило катапултира Гарса на поста на ринга, но той се изправя на крака. Гарза побеждава Карило далеч и ноктите на голям лун от втория завой на пода. Феновете изскачат и ние се връщаме към комерсиални и с двамата конкуренти отвън.

Назад от почивката и Карило ноктите испанска муха за близо 2 броя в средата на ринга. Carrillo отива на върха, но Vega отвлича вниманието от престилката. Гарца го скалва с горен подрез. Гарза се изкачва с голяма супер испанска муха за още един брой на близо 2. Вега крещи, тъй като не може да повярва. Повече напред и назад между двете. Carrillo кара Garza надолу за още 2 броя. Те търгуват ролки на постелката. Още повече опити за връщане назад и напред, когато Том се бори да бъде в крак с тях. Гарса най-накрая получава опит за пин, който получава 3 броя.

Победител: Ангел Гарса

– След мача Гарза и Вега са усмихнати, докато отстъпват на рампата, докато Карило изглежда разочарован на тепиха.

– Все още предстои, Lawler ще модерира подписването на договора за мача на RAW Women’s Elimination Chamber . Победителят ще предизвика Беки Линч за титлата за жени в RAW на WrestleMania 36. Том ни води към видео пакет за враждата между Шайна Базлер и Беки. Сега виждаме Беки зад кулисите да говори със служител.

Рикочет срещу Люк Галоуз

Отиваме на ринга и излиза Рикошет, №1 претендент за WWE Title. Майк Рим прави въвежданията. Обратно към търговски.

Връщаме се от почивката и получаваме бърза промоция за Ricochet, когато водещите надиграват мача му с шампиона на WWE Brock Lesnar в Super ShowDown в четвъртък. Следва ОК – Люк Голоуз с AJ Styles и Карл Андерсън. Звънецът звъни и те тръгват към него. Рикошет изпраща галоши навън рано и след това прави голямо гмуркане за поп. Рикошет връща галоши към него и трамплин, но Голос го избива от въздуха с голяма обувка.

Бесилката пуска лакътя и работи Рикошет в ъгъла. Виждаме Пол Хейман зад кулисите да гледа мача, но все още няма признак за WWE Champion. Галоши с голям гръб на Рикочет за 2 броя. Галошите продължават да доминират Рикошет за още 2 броя. Бесилката нанася големи удари по Рикошет, докато той е приземен към постелката.

Рикочет се опитва да се бори нагоре и сега. Рикошет с челюст. Галошите се връщат с ритник към червата. Рикошет се бори от суплекс. Рикошет с две ритници, за да сведе галоши до тепиха. Те стават и Галоши изтичат на повече ритници. Рикошет с изстрел на предмишницата и още един. Рикошет пати дясна ръка и забива голямо напречно тяло от средното въже. Ricochet удря стоящата Shooting Star Press за близо 2 броя.

Рикочет се опитва да загребва галоши по раменете си, но Голос бие по него и го зарязва със суперкит. Заплитат някои и Рикошет ноктите суперкит, а след това Recoil. Рикошет върви към върха и удря голямата стрелба със звездата на стрелбата през пръстена, за да спечели щифта.

Победител: Рикошет

– След мача Рикошет празнува, докато преминаваме към повторения. Виждаме Хейман зад кулисите да гледа отново, докато Рикошет прави своя изход.

– Все още предстои, Брок Леснар ще бъде тук на живо по RAW. Обратно към търговски.

– Назад от почивката и Карл Андерсън се спори с Люк Голоус, когато AJ Styles им крещи, за да се съберат, напомняйки им, че те са най-добрият екип на тагове. AJ казва, че може да се случи чудо, ако Ricochet спечели титлата на WWE от Brock Lesnar, тогава AJ ще чака изстрела на титлата. AJ продължава и казва, че WrestleMania е точно зад ъгъла и те ще поставят знамето си на върха на хранителната верига. Алестър Блек идва на разходка и AJ вика на него. AJ боклук говори Черно и го заплашва. Андерсън настила Блек, тъй като той е на път да говори или да стачкува. Галоши се присъединява и след това AJ. OC тройните отбори Черни преди да се оттеглят. Блек бавно става на крака и се спъва.

– Връщаме се на ринга и излизат шампионът на WWE Брок Леснар и Пол Хейман. Пирогът изгасва и заедно се отправят към ринга.

Heyman прави голямото въведение за The Beast. Той продължава за Рикошет срещу Леснар в WWE Super ShowDown тази неделя. Леснар се смее на някои от линиите на Хейман. Хейман настоява, че Леснар ще запази този четвъртък и ще продължи да защитава срещу Дрю Макинтайър в WrestleMania 36. Хейман казва, че това е спойлер – Леснар ще направи кайма от Дрю, ще го заведе в Suplex City, F5 и ще бъде направен с него веднъж и за всички в WrestleMania. Heyman продължава да хипира Леснар нагоре, докато вдига заглавието във въздуха и музикалните хитове. Те тръгват по рампата и Леснар скача на върха на обявената маса, за да позира още малко.

– Виждаме Алестър Блек да накуцва около задкулисието от болка. Обратно към търговски.

– Върнете се от почивката и дикторите свръхнощно подписване на договора тази вечер. Разглеждаме враждата на Беки Линч срещу Шайна Базлер.

Ерик Роуан срещу Алистър Блек

Връщаме се на ринга и излиза Ерик Роуан със своята тайнствена клетка. След това е Алестър Блек, накуцвайки до ринга от ритъма на The OC.

Звънецът звъни и Роуан казва на Блек да го донесе. Черно рита, докато стиска ребрата си. Роуан поема контрола от рано и бяга точно над Блек. Роуан блъска Блек, докато феновете го освиркват. Роуън се нахвърля върху Блек и вкарва колене в гърба му. Роуан с обувка до главата. Роуан стои висок и феновете го освиркват. Черно контрира ход и изпраща Роуан на пода. Роуан се връща при престилката, но Блек го рита в главата, за да го събори.

Блек продължава, но Роуан изважда краката си на престилката и го изпраща на пода. Роуан изпраща Блек на стол в района на хронометъра. Реферът проверява Блек, докато той е долу на стола. Блек казва, че иска да продължи. Обратно към търговски.

Назад от почивката и Роуан продължава да доминира. Блек продължава да се опитва да оскърби, но Роуан го зарязва отново. Роуан с голям страничен шлем в средата на ринга за близо 2 броя. Роуан отива за суплекс, но Блек го коленичи в лицето и го търкаля за 2 броя. Още повече напред-назад, когато Черният се опитва да се върне. Блек го сваля с ритник и доставя тичащо коляно отстрани на лицето, докато феновете го развеселят. Черен с големия лунен шум от средното въже, докато той все още боли.

Черното продължава и нанася още един голям удар в коляното на лицето за близо 2 броя. Черно отива за Black Mass, но Роуън хваща багажника. Роуън се усмихва, казва, че не мисли така и тръгва за шлема на Iron Claw. Блек се съпротивлява, но Роуан го забива в постелката за още 2 броя. Роуан продължава и ноктите линия за дрехи за 2 броя. Роуан хвърля Блек на пода. Роуан следва и изпраща Блек в бариерите няколко пъти. Роуан разбива броя и се изтърваля.

Роуан се усмихва и тича около ринга, за да се блъсне Черно в стоманените стъпала. Черно се движи и Роуан се блъска в стъпалата, като чука клетката на домашния любимец на пода. Реферът отчита, че Черният става първи. Роуън изважда Блек при броя на 6-те и го спуска с главата надолу. Роуън се разтоварва на Черно на бреговата ивица сега, яростен над клетката, съборена на земята. Rowan powerbombs Black в ринг стойката, а Black отново е спуснат. Роуън връща Блек обратно. След това преминава и вдига клетката, връща я обратно на стъпалата и говори с всичко, което е вътре в нея.

Роуън го прави отново вдясно при броя на 9-те. Той бяга право в черна маса за голям поп. Черното спъва някои, но ноктите втора черна маса, за да спечели щифта.

Победител: Aleister Black

– След мача, Блек стои високо и оглавява рампата, докато музиката му хитове, а Роуън се възстановява. Блек е интервюиран на сцената от Сара Шрайбер, като го пита как той преодолява коефициентите след атаката на The OC. Черният споменава необуздана ярост и казва, че неговата ярост ще бъде бремето на AJ Styles следващата седмица, защото те ще се бият.

– Дикторите надигат Дрю Макинтайър, докато го виждаме да се подготвя за интервю отзад. Обратно към търговски.

– Назад от почивката и водещите поздравяват Тайсън Фюри за победата на Деонтей Уайлдър за спечелването на титлата в тежка категория на WBC миналия уикенд.

– Влизаме в задкулисието на предварително записано интервю с Чарли Карузо и Дрю Макинтайър. Дрю казва, че не му пука кой печели в WWE Super ShowDown в четвъртък, WWE шампион Брок Леснар или претендент Рикочет, за него това няма значение. Дрю продължава за времето си с WWE, връщайки се преди 13 години. Той говори за това, че оттогава не е спечелил нито една основна титла и казва, че не е имал кого да обвинява освен себе си. Те също говорят за неговото бягане в NXT и връщането му в RAW като мъж, след като първоначално е напуснал дома си като момче. Дрю казва, че показва, че е живо доказателство, че ако работиш усилено, можеш да правиш каквото си поискаш. Дрю говори и за елиминирането на Леснар в Кралския тътен. Чарли пита какво мисли и Дрю каза, че просто знае, че трябва да елиминира Леснар. Той говори повече за Леснар и каза още веднъж, че не му пука срещу кого, той ще изпълни съдбата си на WrestleMania 36.

– Връщаме се към дикторите, но те са прекъснати от R-Truth, който е на ринга за зимната премиера на телевизионния сегмент Truth. Истината прави някаква комедия и представя своите гости за тази вечер, Боби Лашли и Лана. Излизат на ринга, докато се връщаме към комерсиалните.

Назад от почивката и Истината казва, че има много въпроси към силовата двойка пред себе си. Лана казва, че не са тук заради глупавото му токшоу, Истината има съвпадение с нейното Боби. Истината прави още малко комедия и спира.

R-Truth срещу Bobby Lashley

Звънецът звъни и R-Truth спира още малко, но Боби Лашли е готов да тръгне. Lashley с евтин изстрел, за да го победи в ъгъла, докато феновете бухат.

Лашли доминира Истината в ъгъла като „Денят на Русев!“ песнопенията стават по-силни. Лашли хвърля Истината на пода. Лана говори боклук и тук идва Лашли. Истината се връща на ринга и Лашли следва, но Истината се разтоварва с обида. Истината удря някои от нарушенията на запазената му марка и след това прави някои движения на подписа на Джон Сина, докато феновете го развеселят.

Истината удря разбъркването на пет кокалчета и отива за настройка на настроението, но Лашли я блокира. Истината рита Лашли, но Лашли се връща веднага с голямо копие, за да спечели щифта.

Победител: Боби Лашли

– След мача Лашли стои висок като музиката си хитове. Преминаваме към повторения и се връщаме при Лана, излизайки от ринга с Лашли.

– Тепърва предстои подписването на договора на RAW Women’s Elimination Chamber . Разглеждаме какво се случи с Шайна Базлер и Беки Линч миналата седмица. Те ще бъдат тук тази вечер.

– Връщаме се на ринга и навън идва шампионът на WWE Women Tag Team Asuka. Обратно към търговски.

– Обратно от почивката и AJ Styles срещу Aleister Black е потвърдено за следващата седмица. Рей Мистерио и Умберто Карило срещу Ангел Гарса и Андраде също са обявени.

– Назад от почивката и WWE Hall на Famer Джери Лоулър е на ринга за подписване на договор на RAW Women’s Elimination Chamber . Шампионът на WWE за жени Tag Team Asuka, Ruby Riott, Sarah Logan и Liv Morgan седят на масите. Музикалните хитове на Наталия и излиза, че идва. Няма знак за Шайна Базлер. Победителят в този мач ще се оспори за женската титла RAW на WrestleMania 36.

Лоулър започва да говори, след като феновете скандират името му. Асука грабва микрофона от него и казва, че никой не го интересува. Асука посочва как тук тази вечер има само 5 жени. Феновете й дават „Какво !?“ лечение. Лоулър казва, че Базлер е бил на арената, но или тя закъснява с подписването, или тя не го е показала, но така или иначе, ще свършим това нещо. Фенове бу. Лоулър първо е подписал Логан. Договорът се предава по линията на Лив. Тя подписва и става, за да го донесе на Руби в другия край на масите, като го забива пред себе си. Руби показва някакво отношение и признаци. Руби се изправя и поглежда Лив надолу. Наталия също е нагоре. Всички отстъпват и сядат назад, тъй като Лоулър посочва, че има двама съдии на рингайд. Знаците на Asuka са последни. Музиката прекъсва и излиза Базлер, влизайки отвъд бариерата.

Базлер подписва последния договор. Тя се взира надолу към всеки състезател и се спира на Наталия, влизайки в лицето. Феновете изскачат, докато Наталия се изправя и се изправя. Наталия се приближава около масата и се изправя пред Базлер. Лоулър напуска и казва, че са сами. Асука идва и хвърля Наталия на тепиха. Асука взима микрофона в лицето на Базлер и крещи малко. Асука казва на Базлер да я захапе. Спорят и се готвят да се бият, но Наталия сваля Асука и разтоварва. Liv скача при Ruby и те започват да се карат. Логан се включва, когато служителите чистят халката на масите и столовете. Базлер вдига ръцете си във въздуха и не иска нищо от него. Спуска се до Логан, Базлер и Лив на ринга, докато останалите се бият на пода. Логан и Лив също излизат. Базлер ръкопляска и се усмихва, изтривайки праха от рамото си. Музиката прекъсва и излиза Шампионката на жените RAW Беки Линч.

Базлер стои готов да се бие и казва на Линч да го донесе. Беки удря ринга и те започват да се карат. Феновете се освирят, когато служителите се втурват да ги разбият. Феновете скандират „нека се бият!“ тъй като Базлер и Линч продължават да се освобождават, за да продължат свадата. Преминаваме към търговски.

Мърфи срещу Анджело Докинс

Връщаме се на ринга и навън идва The Street Profits – Монтес Форд и Анджело Докинс. Те намалиха промоциите на шампионите на таг и как ще спечелят титлите в Super ShowDown тази седмица. Те винаги искат целия дим. Следващ е шампионът на RAW Tag Team – Мърфи със Сет Ролинс. Авторите на болката са с тях – Акам и Резар. Мърфи излиза на ринга за своя мач.

Звънецът звъни и Мърфи хвърля риза в лицето на Докинс, за да се разсее, след това приземява коляното и разтоварва в ъгъла. Мърфи продължава престъплението, докато Доукинс не го набие и обърне. Докинс с дрехи за дрехи и повече обида. Докинс с ъглова пръскачка. Мърфи контрира и хвърля Докинс на пода. Мърфи пукнатини през въжетата. Мърфи обвинява, но Доукинс се втурва вътре и го удря от въздуха. Сет Ролинс удря ринга и атакува за дисквалификация.

Победител от DQ: Анджело Докинс

– След мача Монтес Форд удря ринга, за да спаси. Той взима микрофона и казва, че Докинс удари Мърфи толкова силно миналата седмица, че му отнеха първото име. Форд подиграва Ролинс на микрофона и заплашва Месията. Ролинс сваля ризата си на сцената и хуква към ринга.

Монтес Форд срещу Сет Ролинс

Сет Ролинс бърза на ринга, но Монтес Форд чака. Форд с голям дроп. Форд завършва, като изважда Ролинс и Мърфи на пода веднага след дропката. Ford се връща назад и разклаща въжетата, докато се връщаме към комерсиалната.

Назад от почивката и реферът изхвърля Докинс от рингайд. Ролинс и Мърфи се прегръщат. След това реферът изхвърля Мърфи отзад. Ролинс удря ринга, за да крещи на съдията. Форд го завива за близо 2 броя. Форд се бори в трамплините в Ролинс с огромен кръстосан бокс за 2 броя. Форд изпраща Ролинс от ринга в бариерата. Ролинс пропуска линия на дрехите на пода и Форд го пуска, докато реферът брои. Форд го връща обратно и отива на върха, но Ролинс препуска и го рита. Ролинс забива Форд на постелката от върха.

Ролинс сега монтира Форд с удари по средата на ринга. Rollins поддържа контрол и отпада Ford за още 2 броя. Форд отклонява ход и изпраща Ролинс на пода. Връщат го обратно и Ford продължава за няколко опита с пинове. Ролинс отива за бомба Buckle и го ноктира за 2 броя. Ролинс го носи на пода и забива огромна мощност в бариерата. Форд каца трудно и се връщаме към комерсиалния.

Назад от почивката и Ролинс тормози Форд наоколо. Форд го пуска с голям изстрел в задната част на шията. Повече напред и назад между двете. Форд противодейства на бомба с катарама и изпраща Ролинс в преградите. Ford монтира повече обида и скача в Rollins с голяма дясна ръка. Форд се хвана за още един поп. Форд с изправен лунен шал за още един брой на близките 2 след викане за WrestleMania 36.

Ролинс забива Форд в ъгъла и отива за суперплекс. Форд се съпротивлява и бие по Ролинс. Форд с ритник към лицето. Форд идва през въжетата, но Ролинс рита хм в червата. Форд противодейства на опит за родословие и отказва Rollins с DDT за поредния брой на близо 2. Форд отива на върха, но Ролинс го отрязва и се качва нагоре. Ролинс отива за суперплекс, но Форд го чуква на постелката. Ролинс върви обратно, но Форд отново се съпротивлява на суперплекса. Форд най-накрая управлява Sunset Bomb, за да изпрати Ролинс на постелката за поп. Ford отива на върха, но пропуска големия Frogsplash, докато Ролинс се движи. Rollins веднага следва Stomp, за да спечели щифта.

Победител: Сет Ролинс

– След мача Ролинс прави излизането си със заглавието си във въздуха, докато музиката удря. Преминаваме към повторения.

– WWE Hall of Famer Beth Phoenix е обявена за RAW за следващата седмица, за да предостави медицинска актуализация на съпруга си, WWE Hall of Famer Edge.

– Виждаме Ранди Ортън и Кевин Оуенс да вървят зад кулисите. Обратно към търговски.

– Върнете се от почивката и излъчващите лайф Charlotte Flair срещу WWE NXT жени шампион Rhea Ripley в WrestleMania 36. Получаваме видео пакет за доминирането на Рипли.

Ранди Ортън срещу Кевин Оуенс

Връщаме се на ринга и на първо място идва Ранди Ортън за основното събитие тази вечер. Следващ е Кевин Оуенс.

Звънецът звъни и те се заключват, влизайки в ъгъла. Те се счупват и Ортон пропуска голяма дясна ръка. Оуенс с големи котлети. Ортън се опитва да го обърне, но Оуенс го победи с куп права и леви. Оуенс тръгва към ъгловия гюле, но Ортън се отдръпва на пода. Оуенс следва и изпраща ребрата на Ортон първо в бариерата. Оуенс с оръдието в бариерата. Оуенс свири на тълпата за поп, след което подиграва Ортън.

Оуенс връща Ортън отново и отива на върха. Виждаме шампиони на RAW Tag Team Сет Ролинс и Мърфи да се появят на сцената с AOP, тъй като феновете се зареждат сега. Оуенс им крещи от престилката, като казва на Ролинс да го донесе и го повика малко b – h. Ортон атакува Оуенс отзад на престилката, докато се връщаме към комерсиалната.

Назад от почивката и Оуенс се опитва да се пребори извън ъгъла. Ролинс и неговият екипаж са на бреговата линия. Ортън се натъква на голям суперкит от Оуенс. И двамата слизат, докато Ролинс гледа. The Viking Raiders и The Street Profits текат надолу, за да се преборят с токчетата на ринга.

Оуенс отива на върха, докато останалите отбори се борят през тълпата. Ортон контрира и се качва за суперплекс, но Оуенс се съпротивлява. И двете търговски изстрели високо. Owens headbutts Orton към постелката. Оуенс с голям сандон за поп. Ролинс е отново на пръстена. Той минава през престилката, но Оуенс го нокаутира. Ортън се възползва от разсейването и линиите на дрехи Оуенс. Ортон отива за драпировъчния DDT, но Оуенс го пуска през горното въже.

Ролинс се опитва да се намеси отново, но Оуенс го рита обратно в бариерата. Ортън се възползва от разсейването и зарязва Оуенс с DDT. Ортон гледа да отиде за пин, или не, и реферът извиква мача от нищото, тъй като получаваме камбаната. Всички са объркани.

Победител: Ранди Ортън

– След звънеца Ортон се взира объркано в рефера. Музиката му започва да свири. Реферът излиза да провери Ролинс и той също изглежда объркан. Ортон стои над Оуенс и поглежда надолу. Ролинс плъзва два стоманени стола на ринга и казва на Ортън, че знае, че иска да направи това на Оуенс. Фенове скандират „Ранди гадно!“ сега. Оуенс се хваща за стол и се изправя пред Ортън. От пода съдията събужда стола от ръцете на Оуенс и го хвърля на пода до Ролинс. Феновете отново освиркват този съдия. Ортън прави излизането си, докато Оуенс отива на пода и хваща рефера. Оуенс връща рефера на ринга и разкрива, че той носи фланелка на Ролинс под съдийската си екипировка. Ролинс е изненадан и казва, че няма нищо общо с това. Том казва, че реферът е един от учениците на Ролинс. Ролинс хвърля пристъп от сцената и казва, че е добър човек, добър рефер. Оуенс изпуска рефера със зашеметяващ за голям поп. Ролинс продължава да крещи на Оуенс от сцената. Оуенс отива под ринга и носи маса, докато феновете го развеселят. Ролинс гледа от сцената, докато Оуенс вдига рефера през масата. Феновете отново изскачат, когато започва музиката на Оуенс. Оуенс взема стол до падналия рефер и сяда на него, вперил поглед в Ролинс, докато крещи отново на ринга. Последният RAW преди WWE Super ShowDown излиза извън ефира.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.