Резултати от RAW: Амброуз, Рейнс и Леснар ще спорят за претендент №1

501

Снощният RAW бе перфектното продължение на турнира Royal Rumble! Специален гост на епизода бе рапърът Flo Rida.

  • Шоуто бе открито от Винс МакМеън, Стефани МакМеън и новият световен шампион в тежка категория Трите Хикса. Тримата обявиха, че до края на шоуто ще обяват кои кечисти ще участват в главния мач на турнира Fastline, а изборът ще стане на базата кои суперзвезди впечатлят шефовете. Залогът за победата на турнира ще бъде участие в главния мач на Кеч Мания за Световната титла в тежка категория на WWE.
  • В първия мач за вечерта Кевин Оуенс победи Долф Зиглър. Двете суперзвезди за пореден път демонстрираха, че са едни от най-добрите атлети в момента в WWE, като спретнаха зрелищен мач за публиката.
  • Шоуто продължи, като на ринга излязоха Социалните аутсайдери – Хийт Слийтър, Къртис Аксел, Бо Далас и Адам Роуз, които се заядоха с госта – рапъра Flo Rida. Бо предизвика музикалната звезда на рап битка. След размяна на рими Фло Райда покани на ринга Буба Рей и Д-Вон. В последвалия мач Дъдли Бойз победиха Къртис Аксел и Бо Далас.
  • 094_RAW_01252016ca_1079-3654297497В следващия мач публиката настръхна, тъй като дебют в RAW направи AJ Styles и то срещу не друг, а самия Крис Джерико. Феномоналния тушира Y2J, а мачът им бе истинско шоу за феновете. След мача Джерико стъсна ръката на Стайлс и показа уважението си към него, намеквайки, че AJ му напомня за самия него на младини.
  • Саша Бенкс победи Беки Линч, но чрез дисквалификация, тъй като шампионката на дивите Шарлот се намеси в мача. Дъщерята на Рик Флеър последователно преби и двете диви, показвайки им, че няма да им сдаде титлата лесно.
  • Брей Уаят победи Кейн. След мача на ринга се появиха Браун Строуман, Люк Харпър и Ерик Роуан, които продължиха да бият Голямата червена машина.
  • 169_RAW_01252016ca_1784-3398315433Шоуто продължи по забележителен начин – Скалата – Дуейн Джонсън се появи в RAW! The Rock първо се видя с Грамадата, а после започна да флиртува с Лана, но бе прекъснат от българина Александър Русев. После Скалата излезе на ринга, а публиката бе наелектризирана – той си направи селфи с хората около рампата, а публиката крешеще „Това е страхотно“ (This is awesome). Рок потвърди това, което Ви съобщихме преди месец – че ще участва на Кеч Мания! Докато Дуейн бе на сцената, той бе предизвикан от Световните отборни шампиони Биг И Ленгстън, Кофи Кингстън и Ксейвиър Уудс. На ринга се появиха братовчедите на Скалата – Джими и Джей Усо – и тримата пребиха шампионите от Новия ден.
  • Наталия и Пейдж победиха Бри Бела и Алиша Фокс в отборен мач
  • Шампионът на САЩ Калисто победи Майк Миц
  • В последвалия мач интерконтиненталния шампион Дийн Амброуз и Роман Рейнс победиха Шеймъс и Русев в отборен мач. След мача Амброуз и Роман тръшнаха Русев в коментаторната маса. В края на вечерта Стефани МакМеън обяви, че главният мач на турнира Fastlane ще бъде между тройна заплаха между Дийн Амброуз, Роман Рейнс и Брок Леснар, а победителят ще се бие за Световната титла в тежка категория на Кеч Мания срещу Трите Хикса.
Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.