Резултати от SmackDown: Нови неразбории между Амброуз и Рейнс

412

Идва ли краят на братството между бившите членове на ЩИТ?

Снощният епизод на SmackDown бе поредната крачка към турнира Fastline. Ето как се разви епизодът:

  • Шоуто започна с мач между българина Александър Русев и Роман Рейнс, който обаче беше прекратен, тъй като се намесиха Алберто дел Рио и Уейд Барет. Тримата членове на Лигата на нациите започнаха да бият Роман, но на помощ му се притече Дийн Амброуз. Той се опита да помогне на Рейнс, но вместо това нарани именно него, тъй като при скок от ринга се приземи върху най-добрия си приятел във Федерацията. След инцидента двамата демонстрираха, че са наясно, че това е инцидент.
  • В следващия мач шампионът на САЩ Калисто тушира Кевин Оуенс. Гост-коментатор на мача бе Долф Зиглер, а Оуенс дори тръшна Калисто в Зиглър.
  • Райбак победи Ерик Роуан. Здравенякът за пръв път излезе с нов класически екип – гащета и ботуши, като до сега се подвизаваше с трико за вдигане на тежести.
  • AJ Стайлс победи Майк Миз, чрез предаване. След мача Феноменалния прие предизвикателството за двубой срещу Крис Джерико следващата седмица в SmackDown.
  • Световните отборни шампиони Биг И Ленгстън, Кофи Кингстън и Ксейвиър Уудс победиха Адам Роуз, Хийт Слийтър и Къртис Аксел.
  • 126_SD_02022016ej_1112-1634192196Шампионката на дивите Шарлот победи Алиша Фокс.
  • Роман Рейнс и Дийн Амброуз победиха Алберто дел Рио и Русев. В мача обаче отново имаше инцидент между двамата, като при опит на Амброуз да се хвърли през ринга върху опонент, той отново се приземи върху Роман. Бившият световен шампион не бе сигурен дали в действията на Амброуз няма умисъл. Както е известно, двамата ще участват в мач тройна заплаха на турнира Fastline за определяне на претендент №1 за световната титла в тежка категория. Третият участник в мача е Брок Леснар. Нищо чудно до турнира приятелството между Рейнс и Амброуз да е приключило, но не е ясно кой ще влезе в ролята на face и кой на heel.

Очакваме Вашите коментари!

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.