сряда, януари 20, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Резултати от WWE NXT – Епизод на WWE Performance Center, два мача...

Резултати от WWE NXT – Епизод на WWE Performance Center, два мача за заглавия, Big Show-Closing Bump, Още

63

Добре дошли в нашата WrestlingINC.com Live WWE NXT Party Party. Тази вечер шоуто идва от WWE Performance Center в Орландо.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

– Специалното издание на WWE NXT за тази вечер се отваря с видео пакет, показващ акценти от шоуто от миналата седмица.

Free Instagram Followers

– Ние живеем от WWE Performance Center в Орландо, Флорида, когато Мауро Ранало ни посреща. Виждаме някои фенове в Performance Center, не толкова по-малки от редовната седмична тълпа, която използват в NXT Arena от кампуса на университета Full Sail, ако изобщо. Мауро подтиква тази вечер шоуто. Към него се присъединяват Найджъл МакГъйннес и WWE Hall of Famer Beth Phoenix, който се завръща, след като си взе седмица за почивка, за да продаде неотдавнашния RAW RKO от Randy Orton.

NXT Северноамерикански мач за титла: Камерън Гримс срещу Кийт Лий

Тръгваме право на ринга за откриващия мач тази вечер, когато шампионът на Северна Америка от NXT Кийт Лий излиза за защита на титлата. Феновете скандират за Лий, докато той се отправя към ринга. Алиша Тейлър прави въвеждането на ринга, тъй като Камерън Гримс се измъква до предимно бусове. Тейлър прави официални представяне на звънене, преди да се заключат.

Звънецът звъни и Grimes прави някои подигравателни и забавни. Феновете са зад Лий с песнопенията вече. Grimes отива за сваляне, но отново отива с Лий. Grimes отива за крака, но Лий надделява, след като се заплитат. Grimes гледа от ъгъла, за да прегрупира и преоцени стратегията си. Grimes отново отива за крака. Grimes отива за немски суплекс, но все още няма късмет. Лий най-накрая подава ръце на Гримс и го пуска с голям двоен котлет към гърдите. Феновете скандират „още веднъж!“ но Grimes ноктите предмишница. Лий хвърля Гримс на пода с лекота.

Лий следва на пода, но Гримс го обръща с ритници. Grimes скача от престилката на пода, но Лий го хваща в средата на въздуха. Гримс избягва до престилката и декира Лий в лицето. Grimes управлява въжетата и отлита назад, но Лий го хваща отново. Те се заплитат отново и Гримс изяжда духовна бомба. Лий го връща обратно на ринга и го отвежда в ъгъла. Феновете са големи, когато шапката на Grimes се събаря от пръстена на пода. Grimes завършва, обръщайки го назад и удря голямо кръстосано тяло от високо, но Лий започва. Отиваме на рекламна реклама с раздвоения екран, тъй като Гримс държи Лий да е в състояние.

Повече напред и назад след мача. Grimes получава повече обида в момента. Лий се противопоставя и отново отива за електрическа бомба, но Гримс се измъква навън. Grimes доставя ритници. Лий пропуска голям юмрук. Grimes с голям суперкит и ритник. Grimes успява да вдигне Лий за огромния немски суплекс, но Лий започва на 2. Феновете скандират „NXT!“ при големия германец.

Grimes продължава и стига до голям DDT, но това все още не е достатъчно. Те продължават да търгуват на гишета и подписът им се движи за няколко минути. Grimes се приближава, но Лий надделява. Лий получава суперкит в лицето. Те пускат въжетата, но Лий се свързва с голям Поунт от нищото. Лий следва катастрофата с Големия взрив, за да се запази щифта.

Победител: Кийт Лий

– След мача Лий стои висок, тъй като музиката му хитове. Получаваме повторения. Лий вдига титлата в средата на ринга, когато Дамиан Прийст идва отзад и пуска Лий с изстрел с нощен пръст. Фенове бу свещеник. Доминик Диякович бяга и гони свещеника. Свещеник подиграва Диякович от тълпата, докато се отправя към гърба. Диякович, който е облечен с колянна скоба от неотдавнашната атака на Прист, взима титлата и тръгва, за да го предаде на Лий, докато Лий бавно се изправя на крака. Лий щрака, вероятно мисли, че Диякович е този, който го е нападнал, и веднага засажда Диякович с катастрофа на Големия взрив. Лий прави излизането си с титлата, докато Диякович се възстановява на пода.

– Дикторите шушукат мачът за стълбички за жени „Takeover: Tampa Bay“ за бъдещ изстрел на титлата, тъй като получаваме бърза промоция на Миа Йим и Дакота Кай пред квалификацията им. Обратно към търговски.

Квалификатор за мач на стълба при жените: Миа Йим срещу Дакота Кай

Назад от почивката и Миа Йим е на ринга. Победителят в този мач ще се класира за мач на стълбата при жените в „Takeover: Tampa Bay“, за да определи нов претендент №1. Дакота Кай е на следващо място с Ракел Гонсалес. Звънецът звъни и те тръгват към него. Yim с ранен Roll Oklahoma и още една ролка. Те вървят напред-назад сега. Кай плесни Йим. Йим се разтоварва с още удари и го отвежда до ъгъла.

Още напред-назад сега. Yim с мазе. Йим отново монтира Кай и се нахвърля върху нея, докато Гонсалес гледа от пръстена. Йим с ритник в главата и още изстрели в ъгъла. Йим зарежда в ъгъла, но Кай я изпраща до престилката. Кай пропуска голяма обувка и Йим я рита. Кай слиза на крака, за да продаде фалшива контузия, разсейвайки рефера. Gonzalez се възползва и бързо унищожава Yim на пръстена. Преминаваме към комерсиално с Yim надолу срещу стъпалата на стоманения пръстен.

Назад от почивката и Йим поема контрола с някои от движенията на подписа си, докато Кай пусна лицето си първо във въжетата. Йим с предмишница, но Кай връща услугата. Кай с още един лакът и уникалният хиропрактик гръбнак за близо 2 броя. Гонсалес не може да повярва на ринга. Кай също е шокирана от броенето, като сега показва безсилие.

Феновете се опитват да се съберат за Yim сега. Повече напред и назад между двете. Кай се опитва да изложи преграда, докато Йим се опитва да я задейства. Йим надделява и удря мощностната бомба. Те продължават и Гонсалес завършва, намесвайки се за още бусове. Йим се опитва да каже на рефера и реферът спори с Гонсалес. Кай се възползва и търкаля Йим, но реферът не е готов за броя. Yim продължава и завършва, като удря Protect Ya Neck за финала, за да спечели и спечели мястото на Takeover.

Победител: Миа Йим

– След мача Гонсалес атакува Йим отзад и я слага с чокеш. Кай поглежда и се взира в Йим, докато излизат. Разглеждаме мача за стълбички за жени за поглъщане, в който вече са потвърдени Йим и Челси Грийн. Феновете скандират за Йим, докато тя е висока и я кара да излезе.

– Томазо Чиампа е зад кулисите, влизайки в сградата. Макензи Мичъл се опитва да намери дума, но той казва по този начин, следвайте го.

– Виждаме безспорната задкулисие Ера да виси преди изстрела на заглавието тази вечер. Обратно към търговски.

– Върнете се от почивката и получаваме още едно закачка видео за мистериозния NXT Superstar, който ще дебютира скоро, смята се, че е Killer Kross. Часовникът цъка.

Кушида срещу Раул Мендоса

Връщаме се на ринга и навън първо идва Кушида. Следва Раул Мендоса.

Назад и напред, за да започнете мача. Те управляват въжетата и търговските гишета. Мендоса с първото голямо сваляне за поп след изстрел в челюстта. Мендоса с голям котлет в ъгъла. Мендоса се връща обратно от престилката и скача от върха, но Кушида го декира във въздуха и го изпраща на пода.

Кушида пуска въжетата и скача навън, сваляйки Мендоса на пода. Кушида го връща обратно на ринга, като рита Мендоса в задната част на главата от престилката. Кушида отива на върха, но трябва да се преобърне. Мендоса контрира и пуска Кушида на главата си с усукваща се врата. Мендоса запазва контрола за още 2 броя.

Още големи удари между двамата. Кушида с количка в мазето след серия от ходове. Феновете скандират за Kushida и скандират „NXT!“ сега. Мендоса завършва да разтърси Кушида с ритник в главата, докато Кушида седи на върха. Кушида е замаяна, докато е горе. Мендоса го люлее и се качва нагоре. Кушида се отблъсква назад и те се заплитат на горната гребена. Кушида удря супер испанския муха в арбър, веднага щом удари тепиха. Кушида получава победата.

Победител: Кушида

– След мача Кушида стои висок като музиката си хитове. Феновете скандират неговото име, докато вървим към повторения. Кушида продължава да свири на тълпата, докато скандират името му.

– Бет ни показва как шампионката на NXT за жени Rhea Ripley разтърси Charlotte Flair с голям удар в понеделник RAW. Рипли ще бъде тук на NXT тази вечер, за да прокара техния мач за титлата на WrestleMania 36 . Обратно към търговски.

– Върнете се от почивката и виждаме видео от по-рано днес с Маккензи, интервюиращ Тайлър Бриз в центъра за изпълнение. Бриз говори за това, което за него означава Центърът за изпълнение и казва, че без него няма да има Тайлър Бриз. Те са прекъснати от Остин Теория. Теорията се представя и казва, че е гледал Бриз, докато е бил в гимназията. Теорията признава, че Центърът за ефективност направи суперзвезди, но Бриз не е от тях. Бриз щраква снимка на Теория с телефона си и това води до повече думи между двете.

– Връщаме се на ринга и излиза Шампионката на NXT при жените Rhea Ripley, когато Найджъл подхваща Charlotte Flair срещу Ripley от WrestleMania 36.

Рипли взима микрофона и казва, че ако Флеър ще я изкара преди WrestleMania, тя се нуждае от по-добър план за игра. Рипли признава, че това е най-големият мач в кариерата й и има нерви, но това, което я преживява, чука кралицата по задника. И така, елате WrestleMania … музиката прекъсва и навън идва Flair до предимно бум.

Феновете скандират „не ходиш тук!“ докато Флар бавно се спуска по рампата. Флер отговаря и казва, че е направила тук. Тя казва, че Рипли има вътрешности. Flair свири на тълпата още малко и те скандират „върнете се към RAW!“ при нея. Flair им казва да мълчат, това е WrestleMania. Просто е твърде много, прекалено бързо и твърде скоро. Тя не говори за стадиона или за 80 000 фенове, които ще скандират името на Рипли. Феновете скандират „Rhea!“ сега. За какво говори Флер? Тук точно, Кралицата, ще бъде твърде много, за да се справи Рипли. Сега Флор е на престилката.

Флер казва, че тя ще отведе Рипли в дълбоки води и ще удави най-бързо изгряващата звезда в WWE, и няма да се занимава с това. Флор стъпва през въжетата и Рипли веднага я напада. Те започват да се карат по целия ринг. Нива на усет Рипли и фенове бум. Върнете се към RAW! песнопенията се стартират отново. Флор се стреми към фигура четворка, но Рипли я рита в катарамите. Изглежда, че Флаър е на път да отстъпи, но тя забива крака на Рипли в поста на ринга и го обгръща като бунове на феновете. Flair прилага фигура четворка около пръстена сега. Рипли изпищява, когато Флер оказва натиск върху коляното си, задвижвайки петата на обувката си в коляното. Длъжностните лица тичат надолу и Флеър най-накрая оставя Рипли да падне на пода, докато бумът продължава. Флеър подиграва Рипли още малко и я кара да излезе, докато тълпата продължава да крещи към нея.

– Дикторите ни водят към видео пакет на NXT UK Champion WALTER и неговото доминиране. Видеото е разказано от Фин Балор. Сега виждаме Балор да държи паспорта си. Той казва на WALTER, че лъжите пътуват по-бързо от истината. Фин се отправя към NXT UK, за да се изправи срещу лидера на Imperium, който се появява. Връщаме се към комерсиалното.

– Връщаме се от почивката и виждаме предварително записано видео на задкулисието на Миа Йим, което говори за мача на стълбата на жените при поемане. Всъдеходът идва с превишена скорост. Двама маскирани лучадори, носещи същата маска, изскачат и очевидно отвличат Раул Мендоса. Натоварват го в камиона и изключват скоростта.

Квалификатор за мач на стълба при жените: Теган Нокс срещу Деона Пурацо

Връщаме се на ринга и навън първо идва Теган Нокс. Следваща е Деона Пурацо. Победителят в този мач ще спечели място в мача за стълба при жени при поглъщане.

Назад и напред, за да започнете мача. Те търгуват гишета и опити за пинове. Пурацо с нишка от нищото, принуждавайки Нокс да изкрещи. Нокс се освобождава и приключва с полагането на Пъррацо с най-блестящия магьосник. Nox покрива за щифта, за да спечели краткия мач.

Победител: Теган Нокс

– След мача, Нокс стои висок, докато музиката й хитове. Преминаваме към повторения. Нокс, Челси Грийн и Миа Йим вече са официални за мача на стълбата.

– Виждаме, че задкулисието на BroserWeights се загрява. Обратно към търговски.

– Върнете се от човката и получаваме още една тийзър винетка за тайнствения Superstar, който ще дебютира. На графиката този път може да се види жена. Може ли това да е Скарлет Бордо, приятелката на убиеца Крос?

Мач за титлите на NXT Tag: Безспорната ера срещу The BroserWeights

Отиваме на ринга за основното събитие тази вечер и излиза Безспорната ера – Кайл О’Райли и Боби Риба с Родерик Стронг и шампионът по NXT Адам Коул. Лилавата светлина грее над пръстена, когато The Velveteen Dream се появи на платформата над дикторите. Мечта подиграва Силни и Коул и има думи с Коул. Мечтата никога не се интересуваше от Стронг или неговото семейство, той просто използваше Strong, за да стигне до Cole и NXT Title. Коул се връща назад и казва, че Сън загуби миналата седмица, че не е спечелил титлата си. Коул продължава и казва, че ще има специално тържество за следващата седмица, тъй като също ще стане най-дългият управляващ шампион следващата сряда. Коул иска той и Стронг да извадят Dream, но Dream щрака с пръсти и си тръгва, водейки пътя за излизането на NXT Tag Team Champions The BroserWeights – Пийт Дън и Мат Ридъл.

Дън започва с O’Reilly и те търгуват акции. Дън с първото сваляне като Strong и Cole гледат от рингайд. Рибите и загадката влизат с повече напред-назад между тях. Те се заплитат и Ридъл забива Риби. Те се счупват и отново отиват при това. Рибата удря Ридъл, но Ридъл го сваля. Riddle с друг gutwrench шлем. Дън се присъединява към него, когато влиза О’Райли. Ридъл и Дън едновременно удариха жлези по предизвикателите. Състезателите се прегрупират, когато шампионите са високи. Обратно към търговски.

Назад от почивката и Ридъл забива O’Reilly за близо 2 броя. О’Райли го обръща и монтира Ридъл с удари. Рибните маркери отново за бърз двоен отбор, докато Коул и Силен ги развесели. Риба с друг близък 2 разчитаме на Riddle. Рибата не позволява на Ридъл да я маркира и да го скали с друга голяма предмишница. Рибата се стартира от престилката със сандан до Ридъл за още 2 броя.

O’Reilly маркери обратно за двойно щракване суплекс. Ридъл все още стартира на 2. О’Райли основава Ридъл и го работи над него. О’Райли с колене на земята и на краката. Рибата се връща, но Ридъл се разтоварва с удари. Рибата се връща с удари в коляното. Ридъл изпуска Риба от нищото с ритник. O’Reilly влиза, за да спре маркера, но Dunne го получава така или иначе.

Дън отива да работи над O’Reilly и удря плъзгащ се немски суплекс. Дън се фокусира върху крайниците и на двамата състезатели. Дън и О’Райли се въртят по постелката. Още напред-назад сега. Ридъл изскача и сваля всички на пода. Коул и Силен са на ринга, докато реферът е обърнат гръб. Реферът се обръща назад и Дън се хвърля на тепиха. Коул и Силен пледира пред съдията. Ридъл се приближава и казва, че видял как Коул и Силен ритат Дън на постелката. Реферът вярва на The BroserWeights, изхвърляйки Cole и Strong към гърба. Ридъл и Дън подиграват Безспорната ера като феновете пеят „довиждане!“ до Коул и Силен. Обратно към търговски.

Назад от почивката и Ридъл завършва разтоварване и на двамата състезатели с удари. Ридъл пуска О’Райли на главата си за още 2 броя. Fish и O’Reilly отиват за двойни германци, но шампионите кацат на крака и пазят контрол. Дън продължава и удря тигър шофьор на O’Reilly за близо 2 броя. Дън се забива на О’Райли. Още повече напред-назад, когато O’Reilly се завръща. Повече напред и назад между двата отбора. Ридъл забива Риба за щифт, но O’Reilly е легален и лети от горното въже с падане на коляното. Ридъл стартира точно навреме.

Дън тръгва на лунен аут към Рибите на пода и пропуска. О’Райли излита от престилката с удар с коляно към Дън на пода. Рибата завършва да кара Ридъл в постелката в средата на ринга. Ридъл стартира точно навреме. Ридъл вече се бори с двамата състезатели. Ридъл ги сваля и двамата за голям поп. Гризливите млади ветерани, Джеймс Дрейк и Зак Гибсън, слизат и се качват на престилката сега, за да разсейват шампионите. Дън се грижи за тях и след това Ридъл обратно пуска Рибите към ветеринарите, сваляйки ги на пода. Ридъл и Дън продължават и удрят двойния отбор на O’Reilly, за да се запази щифта в средата на ринга.

Победители: Мат Ридъл и Пит Дън

– След мача, музикалните хитове като Ридъл и Дън започват да празнуват със заглавията.

– Дипломатите сблъскат шоуто през следващата седмица – Candice LeRae срещу Raquel Gonzalez в квалификационен мач на Takeover Ladder Match. Също така, празнуването на заглавието на NXT на Адам Коул. Найджъл промотира появата на Фин Балор в NXT UK утре.

– Връщаме се на ринга и излиза Томазо Чиампа за сегмента за затваряне на шоуто. Бавно се спуска по рампата, докато се връщаме към комерсиалната.

Назад от почивката и Ciampa е на ринга с микрофон. Не е сигурен дали Джони Гаргано може да го чуе. Ciampa казва, че Гаргано обеща на всички миналата седмица, че ще разберем защо тази седмица и времето е наближило. Ciampa продължава и Gargano прекъсва от заседателна зала в задната част на Performance Center. Гаргано обещава, че ще го направят The Gargano Way. Гаргано казва, че всички знаят, че са сбъркали в Ciampa, тъй като през последните три години не е правил нищо. Той нарича Ciampa най-лошият в историята на NXT . Гаргано продължава да пламне за Чиампа, докато Чиампа излезе от пръстена и се насочи към гърба.

Гаргано се обръща, когато Чиампа влиза в стаята. Те започват да се карат всички из задните стаи на Performance Center. Те нахлуват в стаята на треньора и виждаме как Кушида е склонен. Чиампа грабва патерица и я навежда над гърба на Гаргано. Това, което изглежда като охранител се опитва да дойде отзад, но Ciampa го зарязва. Те се бият в зоната на фитнеса сега. Чиампа слиза, но се връща и изпраща Гаргано първо с лице към врата. Рефер се опитва да спре Чиампа. Гаргано с изстрел на нещо към лицето и очите на Чиампа. Гаргано грабва Сиампа и го праща първо през прозореца на стъклото. Стъклото се разбива, когато главата на Чиампа минава през него.

Сигурността излиза отново, за да се опита да спре свадата, тъй като служителите също се опитват. Гаргано бие Чиампа около зоната на фитнес. Гаргано грабва голямо тегло на стоманата и го хвърля, но Ciampa се отдалечава от пътя. Чиампа грабва тежестта и удря Гаргано в червата с него. Ciampa грабва по-малко тегло и го хвърля, но Гаргано се движи и теглото разбива голямо огледало на стената. Бруталната свада продължава, докато те се борят обратно към зоната на ринга. Те търгуват с левицата и правата си чрез тълпата в Performance Center. Гаргано взема горната ръка и играе на тълпата, но те го освиркват.

Ciampa се възползва и декира Гаргано. Фенове скандират „Домът на татко!“ докато Чиампа грабва стоманен стол. Чиампа се зарежда със стола и го забива в главата на Гаргано, срещу част от стоманена преграда. Феновете скандират „Holy s – t!“ и „NXT!“ сега. Сбиването продължава над масата за обявяване, докато дикторите се разпръснат. Гаргано се приближава до костура над обявената маса и Ciampa следва. Чиампа се опитва да хвърли Гаргано над парапета върху обявената маса, но Гаргано го връща обратно. Гаргано премахва парапета от костура, тъй като феновете скандират „свято s – t!“ отново.

Гаргано гледа да хвърли Циампа от костура нагоре, през масата на обявите долу, но Чиампа отново закача и го скали. Гаргано с бягство от GargaNo и ритник към устата. Рефер е отпаднал и върху костура. Гаргано иска всички да видят какво предстои да се случи с Чиампа, казва той. Вече сме на две минути от превишаването. Гаргано изглежда да сложи Чиампа от костура на масата долу. Ciampa се предава в последната секунда и пуска Гаргано през обявената маса с огромен приказен завършек. Гаргано изглежда шокиран и болен, с рамо в лоша форма. Феновете полудяват и скандират „Holy s – t!“ докато служителите се втурват да проверяват и двамата мъже. Чиампа и Гаргано се търкалят от болка по срутената обявена маса, която беше сплескана. Генералният мениджър на NXT Уилям Регал е сред официалните лица, склонни към хаоса. Първият по рода си NXT от WWE Performance Center излиза в ефир, като Гаргано и Чиампа продават огромния удар на костур.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.