сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч Резултати от WWE NXT – Появяват се тройки H, квалификатори за мач...

Резултати от WWE NXT – Появяват се тройки H, квалификатори за мач на стълбата, Io Shirai се връща към действие, още

91

Добре дошли в нашата WrestlingINC.com Live WWE NXT Party Party. Тази вечер шоуто идва от NXT Arena в университета Full Sail.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

– Тази вечер филмът WWE NXT се отваря от NXT Arena в кампуса на университета Full Sail в Winter Park, Флорида, поради пандемията на коронавирус. Том Филипс ни посреща. Към него се присъединява Байрън Сакстън. Не се споменава за редовния анонсиращ екип – WWE Hall of Famer Beth Phoenix, Nigel McGuinness и Mauro Ranallo. Том и Байрън разговарят с тази вечер.

Free Instagram Followers

Теория на Остин срещу Тайлър Бриз

Тръгваме право на ринга и навън първо идва теорията на Остин. Тази седмица отново няма тълпа поради избухването на COVID-19. Теорията носи мобилен телефон и го използва, за да се подиграва с това кой е бил опонентът му. Напред идва Тайлер Бриз.

Звънецът звъни и те се заключват. Теорията го отвежда до въжетата, докато реферът го предупреждава. Теорията се отдръпва и говори боклук на Бриз. Те отново се заключват и се счупват. Теорията позира на горното въже, както прави Бриз, подигравайки му се още. Те отиват при него и пускат въжетата с Бриз, който заковава дроп. Бриз позира на горното въже и говори боклук, казвайки на Теория, че това е направено. Breeze отива за Supermodel Kick, но завършва с монтажа на друго престъпление, тъй като Теория обвинява. Още напред-назад сега.

Теорията хваща Бриз с Блокбастър в средата на ринга, за да поеме обратно контрол. Теория рита Бриз отзад и го държи надолу, все още говорейки боклук. Теория с щракащ суплекс за 2 броя. Теорията държи Бриз в земята. Breeze се освобождава с Jawbreaker. Теорията се изпраща на пода, но той се връща веднага, търкаляйки се в Breeze, избивайки Бриз направо на пода. Преминаваме към комерсиална с Теория, която стои висока.

Назад от почивката и Бриз скали Теория в ъгъла. Бриз с тичаща предмишница и още един в ъгъла. Бриз отново зарежда, но Теорията пропуска. Теорията хваща Бриз и се отчита с голям бомбардировъчен блок за близо 2 броя в средата на ринга.

Теорията работи Breeze по крайпътния бряг сега, когато реферът брои. Теорията изстрелва Бриз в бариерата, избивайки я на свобода. Реферът предупреждава Теория и той се връща, за да прекъсне броя. Бриз го прави отново вдясно преди броенето на 9, но Теорията върви на работа. Бриз отчита електрическа бомба и преобръща теорията за 2 броя. Бриз с голям удар в коляното към лицето. Теорията хваща Бриз с голяма бомба с катарама. Те се заплитат и Бризът хваща Теорията със Супермодел Kick за още един близък 2 брой. Още напред-назад сега. Теорията монтира Breeze с десни ръце на постелката. Теорията се спира сега, когато реферът го предупреждава.

Чуваме Теория да говори със себе си и боклук да говори Бриз. Теория вдига мобилния си телефон от ъгъла. Записва видео за Breeze и след това вдига Breeze, докато все още записва. Теорията продължава за своя финишер, докато все още записва, но Breeze се измъква и забива Beauty Shot, за да спечели щифта.

Победител: Тайлър Бриз

– След мача Бриз се възстановява като музикални хитове. Преминаваме към преиграванията и се връщаме към Бриз, стоящ висок.

– Тепърва ще празнуваме най-дълго царащия NXT шампион в историята. Обратно към търговски.

Килиан Даин срещу Техути Майлс

Назад от почивката и навън първо идва Килиан Дайн. На следващо място е Техути Майлс. Майлс говори за историята на Майлс във военните и футбола.

Звънецът звъни и Дайн го отвежда до ъгъла, преди да отстъпи. Дайн говори някакъв боклук. Майлс използва скоростта си и казва, че е твърде бърз за Дайн. Дайн хваща Майлс в ъгъла, но Майлс го обръща за раменете. Още напред-назад сега. Дайн хваща Майлс във въздуха, но Майлс се изплъзва навън. Мили с предмишница от престилката. Дайн с голям помпа ритник да събори Майлс от престилката на пода.

Dain следва и изстрелва Майлс в стъпалата на стоманения пръстен, след това в преградата. Реферът брои и Дайн го връща обратно. Дайн бие Майлс в ъгъла и се разтоварва със стопове, докато реферът отчита. Dain с голям суплекс от корем до гръб за близо 2 броя. Дайн работи над Майлс, докато го заземява за врата. Дайн пропуска и се нахвърля в ринга, докато Майлс се движи от ъгъла.

Майлс вече има повече обиди. Майлс с голям ритник в лицето и дроп, но Дайн все още стои. Дайн скали Майлс от нищото и го пуска в средата на ринга. Дайн удари Майлс и уцели големия сандон в средата на ринга. Дайн с бомба Вейдър за щифта да спечели.

Победител: Килиан Дайн

– След мача Дайн стои висок, докато преминаваме към повторения. Дайн стои високо на престилката с ръце във въздуха.

– Все още предстои, Triple H ще се справи с ситуацията с Джони Гаргано и Томазо Чиампа. Обратно към търговски.

Камерън Гримс срещу Тони Низ

Назад от почивката и навън първо идва Камерън Гримс. WWE 205 Live Superstar Tony Nese е следващият, след като Грег Хамилтън прави въвеждането.

Звънецът звъни и те тръгват към него, влизайки в ъгъла. Те говорят боклук и се чупят рано. Те се заключват и отиват на тепиха, задържани за търговия. Те се заплитат и Низ основава Гримс за ръката му. Grimes се опитва да продължи отново, но Nese го изключва и го мотивира отново за ръката. Те се счупват и Нейз зарежда, но Гримс го спуска на врата първо върху горното въже. Grimes покрива за 2 броя.

Grimes държи Nese приземен от лявата си ръка, притискайки лицето си към постелката. Nese се бие нагоре и навън и гледа да се оскърби, но Grimes го поваля за 2 броя. Grimes показва повече разочарование сега. Nese избягва електрическа бомба, но те се заплитат и Nese се връща с голям ритник в лицето. Още напред-назад сега. Несе с ритник на петата към лицето. Несе с повече обида в ъглите. Grimes го хваща, но Nese се измъква и го зарязва. Nese излиза и трамплините се връщат в Grimes с лунен ауто. Grimes стартира малко преди броя на 3-те.

Grimes с Superman предмишница след повече напред-назад. Nese отговаря със суперкит. Nese излага коляно и се натоварва, но Grimes удря друга голяма предмишница. Grimes обвинява и удря пещерата в двоен удар от нищото, за да спечели щифта.

Победител: Камерън Гримс

– След мача Гримес стои висок, докато преминаваме към повторения. Grimes стои висок, докато Nese се възстановява.

– Тепърва предстоят квалификационни мачове за мач на стълбата при жените. Обратно към търговски.

Квалификатор за мач на стълбата: Io Shirai срещу Aliyah

Назад от почивката и Том ни показва как Xia Li счупи носа на Aliya преди 4 месеца по NXT TV. Връщаме се на ринга и навън първо идва Алия. Това е поредният квалификационен мач за мача за стълба при жените, за да увенчае нов претендент №1 за шампионката на NXT за жени Rhea Ripley, за заглавна снимка, която ще се проведе след мача на Рипли с Charlotte Flair на WrestleMania 36. Музикалните хитове на Li следващия, но тя не излиза , Алия казва, че времето тече, да вървим.

Камерата прерязва задкулисието и виждаме Ли да лежи в коридор, стиснал крака. Ли плаче, докато Алия се усмихва на ринга. Хамилтън получава дума от генералния мениджър на NXT Уилям Регал. Ли не е медицински чист, за да се състезава, но някой друг е според Хамилтън. Музиката на Йой Ширай удари и тя идва за нейното завръщане.

Звънецът звъни, а Ширай забива шпилка. Ширай завежда Алия в ъгъла и я работи над нея. Ширай с големи колене в ъгъла. Алия контрира ход и забива Ширай по косата. Алия се разтоварва с ритници в ъгъла сега, когато реферът я предупреждава. Ширай го обръща назад и пуска гърба на Алия над коляното си в средата на ринга.

Shirai отива на върха и удря големия лунен салон за щифта, за да получи сравнително лесната победа, спечелвайки място в Ladder Match.

Победител: Йо Ширай

– След мача, Ширай стои висока, тъй като нейните музикални хитове. Преминаваме към повторения. Ширай се присъединява към Челси Грийн, Миа Йим и Теган Нокс като потвърдени имена в мача на шест жени за стълба.

– Тепърва ще идва шампионът на Северна Америка от NXT Кийт Лий. Обратно към търговски.

– Върнете се от почивката и получаваме бърза тийнейджърска винетка за Dexter Lumis, бившият Самюъл Шоу.

– Връщаме се на ринга и навън идва шампионът на Северна Америка от NXT Кийт Лий за интервю с Джон Куасто, който вече чака на ринга.

Лий е питан за това как Дамиан Прийст наскоро го атакува по време на защитата на титлата си срещу Камерън Гримс и как неправилно смята, че това е Доминик Диякович. Лий казва, че може да дължи на Диякович извинение. Музиката веднага удря и излиза идва Доминик. Диякович не се чува с извинението на Лий, а само от заглавието. Диякович продължава и казва, че най-важното е, че Лий е взел храна от чинията на семейството си. Музиката прекъсва и излиза Свещеник.

Свещеник ги подиграва и двамата и казва, че очите му са насочени към титлата, не защото това ще му достави удовлетворение за дългогодишната му упорита работа, а защото ще му донесе това, което иска – повече пари, повече жени, повече слава, повече наследство. Прийст казва, че всеки знае, че името му ще живее завинаги, но се нуждае от заглавието, за да го направи. Лий казва, че свещеникът иска да живее вечно, но който го е нападнал, означава, че няма да живее вечно. Лий казва, че Прист и Диякович се бият за титлата, но факт е, че шампионът стои точно тук.

Свещеник казва, че може би е време Лий вече да не стои. Свещеник се отправя към ринга с нощната си ръкавица. Диякович натиска Лий, за да може да се отбие от Прист, докато се опитва да се търкаля на ринга. Лий се забърква и се кара с Priest на рампата. Диякович отива на върха и скача, сваляйки Прист и Лий на пода. Диякович стои високо над Лий и Прист, когато музиката му започва.

– Все още предстои шампионът на NXT Адам Коул е тук. Обратно към търговски.

– Върнете се от почивката и получаваме предварително записано съобщение от шампиона на NXT Адам Коул, който е на почивка някъде, вероятно в задния си двор. Коул казва, че е мислил за неотдавнашните спорове с „The Velveteen Dream“ и се е разпалил, но след това се е чудил как някой като него може да се зачерви. Той се хвали с някои свои постижения, включително как сега е най-дълго управляващият NXT шампион в историята. Коул казва, че Dream не е спечелил титлата си, но знае, че момчетата му в The Undisputed Era биха се харесали на The Crack. Коул предлага Dream срещу Bobby Fish и казва, когато Dream губи, това ще докаже това, което Cole казва през цялото време – че Dream е губещ. Коул казва, че предстои да бъде Dream Over, и това е безспорно.

Оней Лоркан и Дани Бърч срещу Шейн Торн и Брендан Винк

Връщаме се на ринга и навън излиза първи Оней Лоркан и Дани Бърч. Напред са австралийските суперзвезди Брендан Винк и Шейн Торн.

Винк започва с Бърч и го изненадва със силата си. Винк се усмихва и подиграва Бърч. Те отиват при него и Винк пуска Бърч с голямо рамо. Vink и Thorne с двойния отбор като Thorne маркира. Още сега напред-назад. Lorcan маркери и те двойно отбор Thorne сега. Торн спира Lorcan да маркира, като изгони Burch от маркера. Торн прескача пръстена и маркерите във Vink. Lorcan таксува Vink, но Vink го вкарва в постелката с огромен Uranage за близо 2 броя.

Лоркан завършва, обръщайки го на Торн и диво диви върху него. Бърч и Винк продължават да го правят, докато и двамата се връщат обратно. Бърч с още обида в ъгъла. Бърч с дроп от второто въже, но Винк все още стои.

Бърч сваля Винк надолу в кръстоска. Торн обвинява да го разруши, но Лоркан го сваля в Рак с един крак. Винк и Лоркан изтичат едновременно.

Победители: Оней Лоркан и Дани Бърч

– След мача Лоркан и Бърч стоят високи като музикални хитове.

– Тепърва предстои финалният квалификационен мач за стълба при жените за тази вечер. Обратно към търговски.

Квалификатор за мач: Candice LeRae срещу Kayden Carter

Назад от почивката и навън първо идва Candice LeRae за последния мач за квалификация тази вечер за мач на стълбата при жените. Това е, за да спечелите 5-то място в мача за шест жени, който ще увенча нов №1 претендент. Кейдън Картър е на следващо място.

Звънецът звъни и LeRae сваля Картър по средата на ринга. Заплитат се и се връщат. LeRae с влачене на ръката и рамо за бърз опит с щифт. LeRae с още едно влачене на ръка към земята Картър на постелката. Картър се бори безплатно и монтира обида за бърз опит за пин. Още напред и назад с опити за пинове между двете. Сега имаме безизходица.

Те отиват да се заключат отново, но Картър сваля LeRae за 1 брой. Още напред-назад и плотове на постелката. Картър с голям удар към лицето за 2 броя. LeRae го завърта в ъгъла и удря Natural Selection за 2 броя. Картър завършва, обръщайки го и приковавайки течаща обувка към лицето. LeRae все още стартира на 2.

LeRae се бори с Картър с удари и котлети. LeRae отвежда Картър обратно и тръгва за избягането от GargaNo, но Картър изтича. LeRae продължава и пропуска лунното, докато Картър се движи. Shining Wizard е блокиран. LeRae се връща веднага в GargaNo Escape, а Картър се опитва да спечели.

Победител: Candice LeRae

– След мача, LeRae стои висока, тъй като нейните музикални хитове. Преминаваме към повторения. LeRae се присъединява към Chelsea Green, Tegan Nox, Mia Yim и Io Shirai като потвърдени участници в мача за стълба при жените.

– Тепърва предстои, Родерик Силен срещу Мат Ридъл. Обратно към търговски.

Мат Ридъл срещу Родерик Силен

Назад от почивката и навън първо идва шампионът на NXT Tag Team Matt Riddle. Родерик Силен е на следващо място за това, което Том нарича основния мач на събитието през нощта.

Назад и напред, за да започнете мача. Ридъл поема контрола и работи Силно в ъгъла. Реферът отказва Ридъл, като Силен вика и на двамата. Гатанка с gutwrench суплекс. Има още няколко спиране, преди да се заключат отново. Силно завършва разтоварване с котлети към гърдите, събаряйки Ридъл. Ридъл се връща назад с предмишници. Силни опити за олимпийски шлем за втори път, но той е блокиран. Силни броячи отново с голям ензигури. Силен продължава и виси Ридъл над горното въже. Riddle пада на постелката, докато Strong показва някои. Обратно към търговски.

Назад от почивката и получаваме повече удари между двете. Riddle разтоварва с удари и пирони пилешки удар, за да пусне Силен в ъгъла. Гатанка с голяма предмишница и тичаща дясна ръка в ъгъла. Загадка със суплекса на Exploder. Riddle се отдава на ударния удар, но Силен контрира и прилага Рака Бостън. Riddle се освобождава и отпада силен със сън Bro 2, след което преминава право в немски суплекс за още един брой на близки 2.

Силни блокира Bro Дерек. Силен с голям удар в ъгъла и след това олимпийския шлем за близък брой 2. Силните показват някакво безсилие сега. Силни блокира още два изстрела и ноктите скачащ удар в коляното. Силен се завтече с предмишница, но Ридъл го хваща при следващото зареждане и го зарязва с Бро Дерек за щифта, за да спечели от нищото.

Победител: Мат Ридъл

– След мача, Riddle стои висок като музиката си хитове. изведнъж индийските суперзвезди Саурав Гурджар и Ринку Сингх удрят ринга и унищожават Ридъл. Ридъл се връща назад, но отново го бият в средата на ринга. Двойният отбор продължава, докато Сингх и Гурджар застават високо над Ридъл. Мениджърът Малкълм Бливенс излиза на разстояние с микрофон, подигравателно Ридъл. Blivens казва, че с партньора на Riddle Пит Дън от другата страна на света, той смяташе, че сега е идеалният момент да запознае Riddle с бъдещето на подразделението на екипите на NXT tag. Това е, имената им никога не са били дадени, но Бливънс, Сингх и Гурджар стоят високо над Ридъл, за да завършат сегмента.

– Все още предстои, Triple H е тук. Обратно към търговски.

– Отиваме на ринга и Triple H е аут за тази вечер отварящ сегмент.

Triple H говори за това какво означава враждата между Томазо Чиампа и Джони Гаргано за NXT. Той веднага е прекъснат от музиката, когато Томазо Чиампа се измъква. Ciampa казва, че е бил тук от 5 години и всичко, което е казано, е казано, всичко, което е направено, е направено. Ciampa казва, че и двамата знаем, че Гаргано е тук, така че нека приключим с това. Triple H казва, че тази вечер няма да има физика. Triple H извежда Гаргано и тук идва с микрофон.

Гаргано казва, че Triple H е изгубил ума си, ако иска да влезе на ринга с Ciampa. Гаргано казва, че Сиампа се е опитал да го убие миналия път и не знае защо е глобен за неотдавнашната свада в WWE Performance Center. Гаргано обвинява всичко в Ciampa. Triple H казва, че Гаргано преудари съдията и ако зависи от генералния мениджър на NXT Уилям Регал, двамата ще бъдат уволнени, така че той е тук, защото Triple H спаси работата си. Triple H заповядва на Gargano да влезе на ринга и предупреждава Ciampa да не го докосва.

Влиза Гаргано. Triple H казва, че това е продължило достатъчно дълго между двамата. Той го получава, позовавайки се на историята си с WWE Hall of Famer Шон Майкълс. Triple H продължава с враждата си и как всичко това трябва да спре. Спомена как това трябва да завърши на най-голямата сцена … Гаргано прекъсва отново. Той и Чиампа спорят с Triple H между тях. Ciampa казва, че това трябва да приключи. Triple H казва, че след всичко, през което са преминали, те заслужават това да бъде на най-голямата сцена, която може да има. Гаргано казва, че няма нужда от това, всичко, от което се нуждаят, е пръстен и рефер. Сямапа сякаш се съгласява. Той казва, че става въпрос за едно нещо – кой е лицето на тази компания, сърцето и душата на NXT. Гаргано казва, че това е той. Гаргано ще накара Циампа да осъзнае чудовището, което е. Triple H казва, че ако нямат нужда от тълпа или арена, той ще им даде възможност. Гаргано казва, че сега не е готов. Triple H пита колко време му трябва. Гаргано казва две седмици и тогава те могат да завършат това веднъж завинаги.

Triple H казва, че ще намери празна сграда след две седмици, ще сложи пръстен там, да им даде рефер, който ще бъде там, само за да каже, че е свършил. Triple H казва, когато свърши, ще свърши, направено този път. Triple H обещава, че ако враждата им продължи след това, никой от тях няма да бъде в NXT и няма да се притесняват да бъдат сърцето и душата на NXT, защото NXT ще продължи без тях. Той казва, че ще им изпрати съобщение с местоположение след две седмици и тогава те ще отидат там. Ciampa и Gargano имат повече думи, докато Triple H стои между тях. На големия екран се появява загадъчен тийзър, който хваща Triple H, Ciampa и Gargano без охрана. Това е Killer Kross в мигащите изображения, но това никога не е ясно или реално казано. Екранът преминава в черно, а NXT излиза в ефир.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.