събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Резултати от WWE NXT UK (3/12): Balor се появява в битката на...

Резултати от WWE NXT UK (3/12): Balor се появява в битката на Wolfe, Dar Vs. Лигеро, Тайлър Бейт

75

Благодарим ви, че прочетохте нашето покритие на NXT UK, което се разпространява в мрежата на WWE всеки четвъртък в 15:00 ET. Чувствайте се свободни да коментирате по-долу, натиснете бутона „сподели“ и се присъединявайте към нас всяка сряда за повече покритие на NXT UK !

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Въведение песен. ( Изтрито от Astroid Boys)

Free Instagram Followers

Коментар ни посреща в друго издание на NXT UK. Днешното шоу се провежда от Ковънтри, Англия. Фин Балор е тук! Той влиза на ринга до огромни овации от тълпата. Балор казва, че не е дошъл да повиши рейтингите … той дойде за WALTER. Музикалните хитове на Imperium и фракцията обграждат Balor на ринга. Той се бори с тях и се измъква, преди WALTER да успее да го вземе.

Изрежете задкулисието на Piper Niven. Тя коментира успешната защита на титлата на Кей Ли Рей над Тони Сторм в мач „Отказвам“, но заявява, че Рей е зъл и че трябва да се направи нещо.

Hype видео пакет за играта на Тайлер Бейт. Обратно на арената и първият ни конкурс е в ход.

Доста смъртоносна срещу DeReiss Gordon / Dan Maloney

Гордън и Малони работят над Pretty Deadly и продължават да стават по-добри от тях през целия двубой. Малони удря мозъчен удар на Стокер, който почти печели мача. Доста смъртоносна получи топлината на Гордън. Правят се множество опити за пресичане, но Гордън продължава да изрита. Горещ таг към Малони, който минава през Стокър с котлети и лариати. Ripcord шум и спад на тялото назад последователно. Стокър избяга навън, докато Хаули прави сляп маркер. Те се свързват със своя финишир, за да спечелят този откриващ конкурс.

Доста смъртоносна победа чрез pinfall

На друго място … Александър Улф се изправя срещу генералния мениджър Джони Сент и неговия помощник Сид Скала. Той казва, че иска да се изправи срещу Балор в мач … те са съгласни. Шампионът на NXT Cruiserweight Йордан Девлин се приближава след това. Скала и Сент му казват, че ще защитава отново Travis Banks през следващите седмици на NXT UK.

Ligero е за следващия ни конкурс за деня. Той ще се изправи срещу Ноам Дар. Лигеро извика Дар за постоянното си говорене на боклук миналата седмица.

Лигеро срещу Ноам Дар

Завръзвам. Дар прилага талия. Лигеро го отскача от въжетата … той рита Дар към постелката, след което забива пескадо. Той вкарва рамене в червата на Дар. Яки котлети от лукадора. Фенове силно зад Ligero … той удря обърнат DDT за близо падане. Дар избягва дузпа … темпото набира. Дар се опитва да помита краката, но Лигеро го хваща в люлка … затворете два. И двамата мъже нагоре … Дар с арбър. Лигеро се бори с пътя си от него и принуждава неуспешен опит … още два. Дар отива за горен подрез … Лигеро отстъпва, когато Дар дърпа рогата на маската си. Ligero гневно ноктите Dar с предмишница. Лигеро се настройва за своя C4 торнадо DDT … той се хваща във въжетата … Дар се възползва и помита краката. Той се поставя в ъгъла … Нова Рола се свързва. Свърши се.

Ноам Дар печели чрез крайно падане

Интервю с Травис Бенкс. Той казва, че той и Джордан Девлин имат история, която пътува обратно до първия Блекпул за поглъщане на Великобритания NXT . Той дори си спомня, че се е хвърлил от балкон, за да нарани Девлин, и му напомня, че не е бил прикован по време на фаталния четвърти път на Световния сблъсък . Той обещава след две седмици да победи Девлин и да стане новият шампион на NXT Cruiserweight.

Действието на женското разделение е следващо. Amale битки Дани Луна.

Дани Луна срещу Амале

Завръзвам. Wristlock от Amale … тя веднага преминава в слушалка. Луна я отскача от въжетата … премахване на талията. Хубава последователност на верижна борба. Амале удря заден лакът, след което се връща след ръката с чук. Обръщане от Луна … свързваща се предмишница. Тя вдига Амале и я изпраща да лети с фалава шлем. Кей Лий Рей се появява от нищото и напада Луна. Реферът призовава за камбаната.

Дани Луна печели чрез дисквалификация

След мача Рей продължава нападението си над Луна. Праща я на ринговата линия, след което се прицелва с Амале, като я забива в гърдите. Тя скача на микрофона и пуска всяка забележка на всяка жена в списъка на NXT UK , особено след като се отърва от разделението на бившия шампион Тони Буря. Луна се опитва да дойде след Рей, но тя изяжда суперкит, след което се удря от финиша на Gory Bomb на Ray, за да завърши сегмента.

Основно време на събитието Фин Балор излиза първи. Александър Улф е втори. Понастоящем никой друг член на Imperium не го придружава. Ето ни.

Фин Балор срещу Александър Улф

Завръзвам. Балор придобива позиция и ноктите Улф с бърза предмишница … опитва се да го принуди към постелката. Балор се прицелва в ръката и я присвива. Улф с атлетично бягство … той залез преминава през Балор, но Балор се търкаля и удря подписа си в мазето за подпис, който обикновено слиза от това място. Тълпата полудява за Балор. Съединител Cobra от Balor. Улф стига до въжетата и принуждава Балор да наруши трюма. Той нивелира Балор с евтин изстрел … Балор го отърсва и разтоварва няколко злобни стъпки върху Улф. Той хваща Улф в ъгъла и удря огромен котлет. Балор навива Улф за преброяване на двама. Балор отива в ъгъл, но Улф е на него с изстрели по тялото.

Марсел Бартел и Фабиан Айхнер от Imperium излизат навън. Те се опитват да се включат, но реферът ги хвърля от ринга, докато феновете на Ковънтри продължават да подкрепят Балор и дори викат глупави скандирания за британския шампион WALTER. Балор се възползва от отварянето … той и Улф се карат. Балор го хваща с лакът за врата … след това се поставя в ъгъла. Дробовикът на пушка се свързва и Улф се сблъсква силно от катастрофите. Balor към върха … Coup De Grace се приземява. Балор не се прави. Той вдига Улф и вика в твърдата камера. 1916. Улф не може да излезе.

Finn Balor печели чрез pinfall

Балор празнува победата си, като коментар пита как WALTER ще отговори. Улф лежи в поражение.

Това е шоуто приятели.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.