понеделник, януари 18, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Резултати от WWE NXT UK (3/19): Етикет от шест човека, Кей Ли...

Резултати от WWE NXT UK (3/19): Етикет от шест човека, Кей Ли Рей в действие, Какво следва за Балор И ВАЛТЕР

65

Благодарим ви, че прочетохте нашето покритие на NXT UK, което се разпространява в мрежата на WWE всеки четвъртък в 15:00 ET. Чувствайте се свободни да коментирате по-долу, натиснете бутона „сподели“ и се присъединявайте към нас всяка сряда за повече покритие на NXT UK !

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Преглед на шоуто от миналата седмица, когато пристигна Фин Балор, за да предизвика шампиона на Обединеното кралство, WALTER. Това доведе до избиването на Балор срещу Александър Улф в хедлайнера на шоуто – двубой, който Балор спечели с лекота. След това той и ВОЛТЪР се взираха един в друг с коментар, питащ „Къде следва това?“

Free Instagram Followers

Въведение песен. ( Изтрито от Astroid Boys)

Найджъл Макгинес и Анди Шепард ни посрещат в поредното издание на NXT UK от Колвънтри, Англия. Светлините угасват и шампионката при жените Кей Лий Рей си проправя път до ринга за нашия откриващ конкурс. Тя ще се изправи срещу Дани Луна в сингъл екшън.

Кей Лий Рей срещу Дани Луна

Връзвам. Луна с премахване на талията. Друг. Феновете разделят аплодисменти и за двете жени. Рей отрязва Луна с ритник към пищяла, последван от тичащ лариат. Тя я връзва с модифициран коремен участък и ноктите на Луна по откритите гърди. Средно въжен дроп от шампиона за близко падане Луна го отърсва и удря вертикален суплекс. Рей контрира, че огнеборци носят и Superkicks Luna в тила. Тя настройва Луна … Gory Bomb. Това ще го направя.

Кей Лий Рей печели от върха

След това Рей продължава нападението си над Луна. Поредният опит за бомба с Гори, но Пайпър Нивен бяга от Рей.

Възпроизвеждат се видеозаписи на Фин Балор, който влиза в задкулисието на Тайлър Бейт. Нарежете на Бейт с молба на генералния мениджър Джони Сент и неговия асистент Сид Скала за мач с Балор. Те му казват, че той ще се състезава в кралска битка с 20 човека, за да определи нов претендент номер едно за първенството на Великобритания в NXT . Бейт е заинтригуван.

Реклама за WrestleMania 36 с участието на The Fiend срещу John Cena, Drew McIntyre срещу Brock Lesnar и Bill Goldberg срещу Roman Reigns.

Промо от Нина Самуелс. Гледа винетката на Aoife Valkyrie. „Не ме интересува това ново момиче да ми открадне светлината на прожекторите. Следващата седмица … Ще покажа на госпожица Aoife Valkyrie коя е истинската водеща дама на NXT UK .“

Обратно на арената … Джоузеф Конърс си проправя път до ринга. Той ще се бие с Ридж Холанд.

Ридж Холанд срещу Джоузеф Конърс

Връзвам. Холандия има ясното предимство на мощността. Конърс хваща Холанд с лакът, но Холанд го хвърля в ъгъла. Той се свързва с горен разрез, след което забива Конърс трудно на постелката. Клубни удари от Холандия. Конърс го изненадва с разрушител на челюстта. Той отива за кръстосано тяло, но Холандия го хваща … Холанд отива за атака на зареждане … той приключва, падайки над горното въже. Самоубийство гмуркане от Конърс. Назад на ринга Конърс удря летящо кръстосано тяло от върха. Конърс е насочен към крака на Холанд и се опитва да носи големия човек надолу. Той улавя крака от въжетата и го стъпва надолу, след което го следва с крак DDT. Роланд опитва удар в Алабама … Конърс го залюлява … два броя. Продължава да върви след крака … да го удари от ринга. Сваленият от Конърс му дава пълен контрол … той се захваща за въртене на крака … Холанд го избутва с добрия си крак … Корем до корем от Холандия. Друг. Комбо за глава и лариат. Холандски булдози Конърс веднага от ринга. Конърс удари трамплин за двама. Холандия успява да захранва Конърс за Northern Grit. Свърши се.

Ридж Холанд печели от върха

Бекстейдж Марк Андрюс държи коляното си, след като бе нападнат от неизвестен нападател. Флаш Морган Уебстър и Дейв Мастиф се навъртат над него, предоставяйки му подкрепа. Галус тръгва нагоре, като Уебстър мисли, че са отговорни. Джо Кофи казва, че няма нищо общо с това, но че Уебстър и Мастиф трябва да намерят друг партньор за основното си събитие с етикет с шест човека.

Специален видео пакет за Иля Драгунов.

Касиус Охно е аут за следващия двубой за деня. Той ще поеме Кени Уилямс.

Касиус Охно срещу Кени Уилямс

Връзвам. Охно грабва съединител на кобрата и захранва Уилямс за постелката. Уилямс обръща маневрата и преминава към китката. Приятна последователност от борба с верига … Оно зарежда и удря бягащо коляно до червата на Уилямс. Snapmare … Уилямс хваща Охно при залез на щит … Уилямс с ножица, след което скали Охно с горен подрез. Кросдидж от Уилямс, но Оно го хваща … Уилямс преминава в кръстосан щифт … два броя. Уилямс опитва трамплин маневра … Оно вдига крак нагоре, за да блокира маневрата, след което бичи Уилямс от ръката му. Сега в контрола … Оно работи над ръката на Уилямс … съвместна манипулация … той удари Уилямс в главата. Това събужда Уилямс … той разтоварва шквал от удари … Оно на престилката … Уилямс го изпраща отвън с дроп. Той слиза от въжетата … разрушителна топка и самоубийство се гмурка последователно. Оно се опитва да се възстанови, но Уилямс поддържа натиска с капка ковчег. Назад на ринга … Уилямс удря тичащо коляно за близо падане. Охно скали Уилямс с дискусов лакът, след което прилага съединителя Касиус. Уилямс е аут.

Касиус Охно печели чрез съдийско спиране

Интервю с A-Kid. Прекъсва Ноам Дар. Това води до Kid предизвикателство Dar към сингъл мач в шоуто на следващата седмица. Той се съгласява и обещава да изпрати Kid в космоса, след като удари новия си валяк.

Взрив към Йордан Девлин спечели шампионата в крайна тежест на NXT и успешно го защити в седмичната телевизия NXT . Девлин се завърна в NXT UK, за да продължи да защитава златото, като първият му опонент е дългогодишен съперник – Травис Бенкс. Мачът е официален за шоуто през следващата седмица.

Основно време на събитието Gallus (Джо Кофи, Марк Кофи, Волфганг) е на първо място. Дейв Мастиф, Флаш Морган Уебстър и техният нов партньор, заместващ Марк Андрюс …. Трент Седем … са на второ място. Ето ни.

Gallus срещу Flash Morgan Webster / Дейв Мастиф / Trent Seven

Волфганг и Седем започват. Волфганг минава през Седем с раменно блокче. Седем пожара назад, като удряте кръстосано тяло и хвърляте бедро. Кран и маркер към Webster. Уебстър отива за щифт, но Волфганг се освобождава и вкарва Марк. Франкенщайн от Уебстър изпраща Волфганг отвън. След това се връща при Марк и удря лунен салон. Уебстър изважда Джо с трамплин. Въпреки това Марк получава предимството и той и Волфганг ноктират Уебстър с тандемно престъпление, за да забавят темпото. Глава от Волфганг. Gallus носи Webster надолу, като го държи в ъгъла си и използва бързи маркери. Летящ кросбод от Волфганг. В крайна сметка Уебстър прави горещата марка на Мастиф. Двамата с Джо имат огромно развръщане, което разбунва тълпата. Той печели първата размяна с огромен лариат на дискусиите. Огромна бомба, но Волфганг разбива щифта. Седем котлета Волфганг в крака, след което удря DDT. Самоубийство се гмурка на Марк, но Марк го хваща и го задушава до пода на арената. Обратно на ринга … Джо и Мастиф се сблъскват с глави …. Мастифът забива самоанска капка … Вебстър от нищото от лебед. Покрийте … затворете две. Той скалва Марк с тяготно коляно … Тройни отбори на Gallus Webster … дискусионни лариати … това ще го направи.

Gallus спечели чрез pinfall

Gallus празнува на входната пътека.

Това е шоуто приятели.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.