понеделник, януари 18, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Резултати от WWE понеделник вечер RAW – Brock Lesnar за кратко се...

Резултати от WWE понеделник вечер RAW – Brock Lesnar за кратко се появява, съвпадение на етикети, повторения, стилове AJ, още

77

Добре дошли в нашата WrestlingINC.com Live WWE понеделник вечер RAW Party Party. Тази вечер шоуто идва от WWE Performance Center в Орландо, Флорида.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

– Тази вечер WWE RAW епизод се отваря в мрежата на САЩ с предварително записано съобщение от Пол Хейман. Heyman говори за това как WWE Champion Brock Lesnar доминира в компанията от години. Той назовава няколко Superstars и Hall of Famers – Roman Reigns, Seth Rollins, Randy Orton, Hulk Hogan, The Rock, Steve Austin, Ric Flair, John Cena и The Undertaker. Хейман казва, че никой не е бил толкова доминиращ от толкова дълго време.

Free Instagram Followers

Видеото се реже на Дрю Макинтайър. Дрю казва, че това, което Хейман каза, е истина – никой не е доминирал в WWE както Леснар, но след това Брок нахлу в него. Видеото показва как Дрю елиминира Брок в Кралския тътен. Дрю казва, че в случай, че Брок е смятал, че това е флук, той наскоро доказал на Брок по RAW, че е срещнал мача си. Видеото показва неотдавнашния Клеймор Кикс към Леснар. Дрю продължава как ще чука Леснар по задника, за да стане новият шампион на WWE в WrestleMania 36.

– Ние живеем от празния WWE Performance Center в Орландо, Флорида. Пол Хейман е в средата на ринга с шампиона на WWE Брок Леснар. Хейман представя своя клиент.

Хейман казва, че живеем в несигурни времена в момента и в това време в историята, където всички имаме нужда от малко сигурност, той ни дава тази сигурност в Брок Леснар. Хейман казва, че Дрю може да прави всичко, което иска, но това няма да му помогне да победи Леснар в WrestleMania, WrestleMania, която е твърде голяма за една нощ. Хейман продължава за това, че Леснар победи Дрю на WrestleMania на The Beast, гледа направо напред, целият бизнес. Heyman казва, че след случилото се в Rumble и след това в RAW в Бруклин, Lesnar ще направи бързо, но не безболезнено. Хейман казва, че Дрю ще бъде просто поредното b – h, което се опита след WrestleMania 36. Хейман натъртва Леснар още малко и завършва промото си.

– Отиваме при Том Филипс и Байрън Сакстън на обявената маса. Приветстват ни в RAW от WWE Performance Center. Тепърва ще идва Дрю Макинтайър и Ранди Ортън. Преминаваме към търговски.

– Върнете се от почивката и дикторите шушукат AJ Styles и The Undertaker за WrestleMania 36. AJ ще бъде тук по-късно тази вечер.

– Том ни води до преиграване на мача за световна титла в WWE за тежка категория на 2015 г. Royal Rumble срещу заплащане. В този мач Брок Леснар запази титлата си над Сет Ролинс и Джон Сиена в тройна заплаха.

След няколко минути на мача правим комерсиална почивка и се връщаме в Леснар, като доставяме немски суплекси. Правим още една комерсиална почивка и се връщаме към появата на Том хипинг Ролинс за по-късно тази вечер. Връщаме се към мача за титлата Rumble 2015. Правим още една търговска почивка и се връщаме към победата на Леснар. Дикторите шумят Дрю Макинтайър срещу Леснар на WrestleMania 36.

– Том и Байрън говорят за WrestleMania 36 и как Роб Гронковски ще бъде домакин и на двете нощи.

– Виждаме AJ Styles да говори за The Undertaker и съпругата Michelle McCool в RAW преди две седмици. Виждаме също кадри от AJ, които разговаряха в Taker миналата седмица по RAW от Performance Center, а Taker победи Люк Голос и Карл Андерсън, преди да подпише договора си за WrestleMania 36 . AJ ще бъде тук тази вечер. Обратно към търговски.

– Върнете се от почивката и получаваме видео пакет за AJ Styles срещу The Undertaker на WrestleMania 36.

Излизаме на сцената и излиза AJ с Люк Голос и Карл Андерсън. AJ взема микрофона и свръх мача с The Undertaker на WrestleMania. Той също така споменава Мишел Маккуул, който контролира Такер. AJ пука шеги за това как изглеждаше Taker миналата седмица, сравнявайки го с гот версия на Dog The Hountter Hunter или The King King от новия специален Netflix. AJ ни показва новото видео на Taker и McCool при спасяването на тигрите в Myrtle Beach, което публикувахме около миналата седмица. Това всъщност е едно от спасенията на тигъра, представени в специалния Netflix, но звучи, че AJ не осъзнава, че двете препратки са свързани.

AJ продължава и казва, че ще върне The Deadman обратно. AJ казва, че ще върне Taker в Boneyard Match, точно такъв тип мач за Taker. AJ ни каза, че ще погребе Такер. AJ казва, че ще погребе Taker точно до заговора, който Маккул изби, когато тя погреба кариерата му. AJ казва, че той отново получи Taker, като се смее на собствените си шеги. AJ празнува с The OC като негови музикални хитове.

– Tom и Byron plug RAW Tag Team Champions Уличните печалби се защитават срещу Angel Garza и WWE шампионът на САЩ Andrade на WrestleMania 36. Влизаме в задкулисието на Charly Caruso, разговаряйки със Зелина Вега, Гарза и Андраде. Вега говори за това как те ще спечелят мача си тази вечер и тогава Андраде ще стане най-украсеният шампион в WWE на WrestleMania 36. Андраде и Гарца също казват няколко думи преди да тръгнат. Чарли отива да увие сегмента, но Гарза се връща и намигва към нея, оставяйки я малко разтресена. Обратно към търговски.

– Разбираме, че Randy Orton vs. WWE Hall of Famer Edge на WrestleMania 36. Orton ще бъде тук тази вечер, за да отговори на предизвикателството на Edge.

Рикошет и Седрик Александър срещу Ангел Гарса и Андраде

Отиваме на ринга и излиза първият шампион на WWE Съединените щати Андраде с Зелина Вега. Ангел Гарса е на следващо място и те се отправят към ринга заедно с Майк Рим.

Следва Рикошет. Той удря пръстена, но петите се опитват да го нападнат. Рикошет ги отблъсква и ги изпраща, но те се връщат до престилката си и гледат Рикочет надолу. Следва музикалните хитове и излиза Седрик Александър. Той втурва пръстена и застава до Рикочет. Съдията възстановява реда и получаваме камбаната. Андраде таксува Рикочет, но започва да се люлее.

Андраде го обръща и бие Рикочет. Рикоше завършва, обръщайки го назад и бивайки Андраде надолу в ъгъла. Реферът крещи на Гарза за опит за преместване на въжето с етикет. Андраде скали Рикошет от ъгъла, тъй като реферът все още се занимава с Гарса в ъгъла. Андраде и Гарца продължават с обида и игри, докато музиката не прекъсне. Излиза RAW Tag Team Champions The Street печалби, за да се присъединят към Том и Байрън в коментар. Отиваме на комерсиални, докато Гарза и Андраде гледат, докато Седрик проверява Рикошет при рингайд.

Назад от почивката и Андраде работи върху ръката на Рикочет. Garza маркира за двойния отбор и близо 2 броя. Гарса работи над Рикошет и сваля чорапогащите. Гарза с повече обида и бягащо коляно към задната част на главата. Andrade маркери отново за повече двойно обединяване, тъй като Вега ги развеселява от рингайд.

Повече напред и назад между двете. Седрик и Рикошет си правят някаква обида сега. И Гарза, и Андраде два пъти се обединяват и извеждат. Седрик удря голям Flatliner, но Гарза стартира, а Вега е стресиран. Ricochet маркери за двойно обединяване. Гарса ги отбива, но се разтърсва от двойния отбор в средата на ринга. Седрик се стартира в Гарса и след това Рикошет следва последваща преса на Shooting Star Press за близо 2 броя, когато Andrade го разгражда. Андраде с двойния отбор, докато той не получи супер шут. Гарса и Рикочет продължават да го правят, докато Андраде е свален. Гарза взима горната ръка и се връща обратно. Връщаме се на комерсиална.

Назад от почивката и Седрик влиза в Андраде, но не може да свърши работата. Седрик таксува, но Андраде го изпраща първо с лице към патроните. Вега митинги за Андраде сега. Андраде с тичащите двойни колене към Седрик в ъгъла за близо 2 броя. Андраде държи контрол и тагва в Гарса, но Седрик го отбива. Гарса продължава да работи над Седрик, но Седрик се опитва да противодейства. Гарза прашки го сваля от горното въже и го зарязва с резачка за близо 2 броя. Гарса се качи на Седрик върху постелката и го подиграва.

Andrade етикети отново и работи Седрик срещу въжетата. Гарза маркира веднага за големия двоен отбор в средата на ринга, но Рикошет разбива върха. Андраде идва след него, но Рикочет го изпраща на пода. Рикошет отива на самолет от престилката, но Андраде го извежда и той се приземява трудно. Търговията на Гарза и Седрик сега. Гарса с голям удар в коляното за 2 броя. Гарза с още обида. Седрик се бори срещу двойния отбор. Седрик завършва, като забива огромен скок на пода на Гарза срещу преградата. Седрик работи с Андраде и ноктира голям драйвер на Мичиноку в средата на ринга за близо 2 броя

Уличните печалби се разяждат и вдигат шум по коментари. Седрик отстъпва на Андраде и показва безсилие, когато Вега го присмива. Седрик се разтоварва с удари по Андраде. Andrade контрира и нива Седрик с огромен заден лакът за победата от pinfall, който почти бе избит от рефера.

Победители: Андраде и Ангел Гарса

– След мача Вега влиза на ринга, за да празнува с Андраде и Гарса. Те посочват таблицата на обявите, където The Street Profits им ръкопляскат. Двата екипа се оглеждат един друг и имат думи. Монтес Форд и Анджело Докинс слизат на ринга и избухва бой. Форд и Докинс изчистват пръстена, а петите се присъединяват към Вега на рампата, за да се прегрупират. Форд и Докинс стоят високо на ринга като музикални хитове. Андраде грабва един от заглавните им колани и го поставя между двата отбора на рампата. Преминаваме към търговски.

– Назад от почивката и дикторите поглеждат назад към миналата седмица празника „3:16 ден“ с WWE Hall of Famer Стив Остин.

Шейн Торн и Брендън Винк срещу The Street Profits

Отиваме на ринга и шампионите на RAW Tag Team Анджело Докинс и Монтес Форд са готови да заключат с WWE NXT Superstars Шейн Торн и Брендан Винк в този мач без титла.

Торн започва с Докинс, но бързо получава доминиране. Ford влиза и показва някои, докато поеме контрола. Торн избягва изстрел и идва Винк с огромна тичаща обувка, която да събори главата на Форд. Vink разтоварва на Ford и го бие обратно в ъгъла. Големият мъж Винк с голям котлет и още ботуши до Форд в ъгъла. Винкът с голяма лъжичка в средата на ринга за 2 броя.

Форд се опитва да се бори нагоре и извън него, но Винк го държи приземен. Винк отива Форд обратно в ъгъла, а Торн влиза за двойния отбор. Торн вкарва Форд в постелката за още 2 броя. Торн държи Форд заземен. Торн рита Форд наоколо и го основава. Ford се бори безплатно с Jawbreaker. Vink се връща и спира Ford да маркира.

Форд контрира и удря голям ензигури. Докинс и Торн маркират едновременно. Докинс скали Торн и изстрелва Винк със суплекс. Докинс се връща назад към работата на Торн и обръща и двамата противници в ъглите. Доукинс забива Торн, за да се настрои за кеш аут. Ford вкарва и лети от върха, заковавайки големия Frogsplash на Торн, за да спечели щифта.

Победители: Уличните печалби

– След мача, Форд и Доукинс стоят високи и празнуват като свои музикални хитове. Преминаваме към повторения. Дикторите сблъскват Angel Garza и Andrade срещу Ford и Dawkins за WrestleMania 36.

– Том ни показва как R-Truth превзе WWE 24/7 Title от Riddick Moss, докато Moss тичаше в квартала си миналия уикенд.

– Тепърва ще идва Шайна Базлер. Обратно към търговски.

– Върнете се от почивката и дикторите минават над картата WrestleMania 36 .

– Отиваме на ринга и Чарли Карузо сяда с Шайна Базлер за интервю. И двамата имат микове. Чарли пита Базлер как ще се държи като шампион, ако успее да победи женската шампионка на RAW Беки Линч на WrestleMania 35. Базлер няма отговор и просто се взира в Чарли. Чарли издига господството си и я моли да сложи всичко на думи.

Базлер пита Карузо защо изглежда толкова нервна. Страхуваш ли се, че ще хапя? Базлер се изкикотява и казва, че съжалява, че не може да си помогне. Чарли казва, че това ще бъде нейната преходна точка, тъй като тя вдига скорошната хапка на Базлер за врата на Беки в RAW. Чарли пита дали Беки трябва да очаква същото на WrestleMania. Базлер казва, че това, което Беки трябва да очаква, е да загуби от WrestleMania. Чарли изглежда притеснен от отговорите на Базлер на нейните въпроси. Чарли казва, че Шейна се е съгласила на това интервю. Базлер прекъсва и й казва да зададе въпроса, който тя иска – защо искате да унищожите и ако искате просто да унищожите, защо искате да спечелите титлата RAW жени? Базлер казва, че иска титлата, защото обича да унищожава. Когато взема това заглавие от Беки от WrestleMania, това ще унищожи Беки, казва тя. Не е толкова сложно, казва тя. Базлер казва, че е показала на всички кой е от самото начало. Базлер изведнъж бива избит с изстрел от нещо от нищото.

Светлините се появяват и Линч е там със стоманен стол. Изстрел на стола е това, което събори Базлер от стола й, към постелката. Беки издава още един изстрел на стола и се усмихва, след което се измъква на сцената. Объркан и наранен Базлер се възстановява на тепиха, докато Беки спира на сцената и отново поглежда назад, докато музиката й свири, усмихната.

– Тепърва ще идва, Алестър Блек е тук. Обратно към търговски.

Aleister Black срещу Leon Ruff

Връщаме се на ринга и излиза Aleister Black, когато водещите излъчват Black срещу Bobby Lashley на WrestleMania 36. Звездата от EVOLVE Леон Руф чака на ринга.

Звънецът звъни и Черният зяпва Руф надолу. Блек заема място в средата на ринга и се взира в Руф. Руф му казва да се бие, но не иска. Руф отива за ритник, но Черните патици. Черният става и започва да се бие с удари. Черният бързо забива черна маса за щифта, за да спечели скуоша.

Победител: Aleister Black

– След мача, Блек заема друго място на постелката, докато музиката му хитове. Дикторите свръх мача с Лашли, докато получаваме преиграване.

– Тепърва идва, Сет Ролинс е тук. Обратно към търговски.

– Назад от почивката и Кевин Оуенс е на ринга. Том подсказва Оуенс срещу Сет Ролинс на WrestleMania 36.

Оуенс казва, че е бил тук, за да отговори на предизвикателството на WrestleMania от Ролинс миналата седмица, но той никъде не се виждаше, но Оуенс чу, че Ролинс е тук тази вечер. Оуенс извиква Ролинс. Музиката хитове и излиза излиза Ролинс на сцената сам. Ролинс върви по рампата и около ринга, като говори за това как Оуенс тренира в тази сграда, тази, която е построена върху кръвта и успеха на Ролинс. Ролинс продължава как първият му ден в WWE е бил в стар склад. Ролинс казва, че е трябвало да успее за хора като Оуенс, за да могат да тренират в сграда като тази. Ролинс продължава и казва, че Оуенс продължава да отказва да падне на линия. Ролинс казва, че нищо от това не съществува без Сет Ролинс – WWE NXT, WWE Performance Center. Той казва, че всички му дължат. Няма Джони Гаргано, няма Поглъщане, не-женска революция и други, без Ролинс. Той продължава и казва, че също няма да има Кевин Оуенс без Сет Ролинс. Оуенс е чул достатъчно и се опитва да го прекъсне, но Ролинс го отрязва и иска да завърши.

Ролинс иска да знае защо Оуенс избра WrestleMania, за да се опита да направи пример от него. Ролинс надминава рекордите си на WrestleMania. Той казва, че е имал повече моменти от WrestleMania, отколкото може да преброи, а Оуенс има нула. Ролинс казва, че Оуенс не е направил нищо друго освен да се провали в WrestleMania. Ролинс се подиграва на Оуенс за това, че е оставен на WrestleMania миналата година, като му се смее. Ролинс казва, че Оуенс не може да го победи в най-лошия си ден, а WrestleMania никога не е най-лошият му ден, защото под натиск той се превръща в Бог. Ролинс казва, че Оуенс наистина няма шанс. Ролинс пуска микрофона и тръгва по сцената към гърба, докато музиката му удря, докато Оуенс го гледа надолу от ринга.

– Том подсказва Charlotte Flair срещу NXT жени шампионка Rhea Ripley в WrestleMania 36. Той ни изпраща на преиграване на тогавашната женска шампионка SmackDown Flair, запазваща титлата над сегашния WWE Women Tag Team Champion Asuka на WrestleMania 34 през 2018 г. Взимаме рекламна реклама почивка след първите минути на мача. Връщаме се и получаваме повече от мача, след което правим още една почивка. Връщаме се и виждаме как Флаър приключи поредицата на Асука на голямото събитие.

Флеър е задкулисие с Чарли Карузо сега. Чарли пита какво е било за нея на WrestleMania 36. Флер казва, че това е било вдъхновяващо. Но какво беше за Рипли? Флер е сигурна, че Рипли иска да бъде точно като нея. Флор гали как тя защити титлата си и прекъсна едновременно непобедената серия на Асука. Предполага, че Рипли е развълнуван да бъде първият шампион на NXT, който защити титлата си на WrestleMania, но Флеър е майсторският клас по създаване на история. Флер продължава да се хвали за успеха и историята на WrestleMania . Флер казва, че ако Rhea се нуждае от урок по история, че е свободна да гледа някои от наследствените срещи на Flair, тя може да научи нещо или две. Flair доставя „Wooo!“ и тръгва.

– Тепърва ще идва, Ранди Ортън ще бъде тук. Обратно към търговски.

– На връщане от почивката и излизането идва Randy Orton с микрофон за затварящия се сегмент.

Ортън говори от сцената и казва, че през последните няколко месеца е свършил и казал някои неща. Тези неща идват от мястото на любовта, но те се разглеждат като акт на бруталност, на насилие. Ортън говори в камерата, за да се обърне към WWE Hall of Famer Edge и казва, че ще отговори на предизвикателството си тази вечер, но първо трябва да свали нещо от гърдите си и да се извини. Той казва, че преди няколко седмици е казал на съпругата на Edge, WWE Hall of Famer Beth Phoenix, че Edge е наркоман за реакцията на тълпата. Той сбърка – Едж е наркоман за собственото си его.

Ортън изказва как Едж каза миналата седмица, че Ортън не е спечелил възможността си. Ортон признава, че му е бил даден шанс заради фамилното му име, но това не е гарантирало достойна кариера на Залата на славата. Ортон се хвали с кариерата и постиженията си сега. Ортон казва, че нищо от това не му е предадено, той го е спечелил, защото има това, което Едж каза миналата седмица, че не е имал – грит. Ортон продължава да се грижи и чука Edge за това, че седи на дивана си у дома през последните 9 години, чудейки се какво да стане. Ортон отхвърля твърдението на Edge за това, че Orton е разглезено братче, и казва, че Edge е истинският разглезен брат. Ортън казва, че обича Edge, той обича децата им и затова се опита да изпрати татко им у дома. Но не, Edge го предизвика на мач на „Последния човек“ на WrestleMania.

Ортон казва, че Edge може да пише историята, но в WrestleMania, Orton ще бъде този, който ще напише последната глава. И да свърши. Ортон приема предизвикателството. Музиката хитове, когато Том харесва Ортън срещу Edge в мач на последния постоянен човек на WrestleMania 36. Ортън бавно върви по сцената, докато музиката му хитове. RAW излиза извън ефира на WWE Performance Center, като Ортон се взира в пръстена и камерата.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.