Резултати от WWE SmackDown – Gauntlet Match, членове на NWO, Hype Final Chamber Eype

121

Тази вечер WWE SmackDown на FOX се отваря с поглед назад към Джон Сина и „The Fiend“ Брей Уайат от епизода от миналата седмица.

– Ние живеем от KeyBank Center в Бъфало, Ню Йорк, докато Майкъл Коул ни посреща. Към него се присъединява Кори Корис. Пирогът избухва, докато свръхнощя тази вечер шоуто.

Free Instagram Followers

– Тръгваме право на ринга за „Момент на блаженство“, тъй като Алекса Блис и Ники Крос ни посрещат. Грег Хамилтън представя Крос като най-добрият приятел на Алекса. Блис ни посреща и феновете поп. Тя казва, че те продължават да празнуват Залата на славата на WWE 2020 по пътя към WrestleMania 36.

Bliss and Cross показват графики за индуцираните през 2020 г. The Bella Twins, Batista и JBL. Блис също изпраща предупреждение към шампионите на WWE за жени Tag от екипа The Kabuki Warriors и им казва да спрат да се крият на RAW, елате с тях. Блис продължава и представя 2020 WWE Hall of Famers nWo – Кевин Наш, Скот Хол и Шон Уолтман „X-Pac“. Отвън идват при поп, носят тениски с nWo и използват музиката на подписа. Коул споменава как Хълк Хоган също е в групата за индукция тази година.

Кръст маркира nWo и взема селфи с тях. Блис продължава и разказва как някога се караха с универсалния шампион на WWE Бил Голдбърг. Някои фенове скандират за Goldberg. Неш споменава, че е разговарял с Роман Рейнс по-рано тази седмица и се шегува, че е използвал продавач на кади, за да го победи в WrestleMania 36. Cross, Bliss и nWo продължават дискусията си, докато музиката не прекъсне. Излизат Сами Зайн, Шинсуке Накамура и Чезаро.

Сами говори по пътя към ринга и споменава как ще спечелят Междуконтиненталната титла на WWE от Braun Strowman в Elimination Chamber в неделя. Сами в крайна сметка се снима в Уолтман, казвайки, че носи торбичките за Хол и Неш от години. Уолтман се изправя и пита Сами какво става. Наш избира как изглежда Сами. Сами казва, че биха могли да свалят nWo за секунди. Неш казва, че в най-добрия си ден не са могли да пипнат nWo. Казва Уолтман във всеки ден. Сега NWo се изправя и се изправя пред Цесаро, Зайн и Накамура. Блис и Крос гледат как феновете скандират за двубой. Сами отстъпва и казва, че nWo просто иска разтриването от тях и това няма да се случи, защото те са фокусирани върху унищожаването на Braun. Сами и неговият екипаж са извън ринга. Музиката хитове и излиза идва Strowman на голям поп.

Чезаро тича по рампата и атакува Браун на сцената. Strowman се връща назад и пуска Cesaro в LED екраните. Накамура изтича сега, но Стръман го нанася с глава, след което го изстрелва в бариерата. Браун сега гледа Сами надолу. Сами бяга обратно на ринга, но пада пред Уолтман. Сами е в капан сега, когато Браун влиза на ринга. Браун се приближава, но Сами поставя Блис пред себе си. Фенове бу. Коул нарича Сами страхливец. Сами избяга на пода. Браун му хвърля стол и той просто пропуска. Браун хвърля повече мебели, както изглеждат Сами, Цезаро и Накамура. Браун взема микрофона и обещава, че и тримата ще получат тези ръце в неделя. NWo се присъединява към Braun на микрофона, тъй като той казва, че ще бъде „твърде сладко!“ тази неделя. Музиката nWo достига до края на сегмента.

– Виждаме Саша Банкс и Байли да вървят зад кулисите. Преминаваме към търговски.

Наоми и Лейси Евънс срещу Саша Банкс и Бейли

Назад от почивката и аут първо идва Наоми за нашия откриващ мач. Лейси Евънс е на следващо място. Саша Банкс и женският шампион Бейли от SmackDown са на следващо място.

Еванс започва първо с Банкс, но Бейли влиза и те бият Еванс в ъгъла с двойния отбор, тъй като реферът ги предупреждава. Наоми накрая пуска Наоми на пода, но Бенкс спасява. Банките се връщат на ринга, за да позират, след което излизат назад, за да пуснат Наоми в бариерата. Банките и Бейли продължават да доминират, докато се връщаме веднага към комерсиалните.

Връщайки се от почивката и Банкс е заземен Евънс, работещ върху крака си. Bayley с още един бърз маркер и 2 броя. Виждаме проблясъците по екрана, проблемите, които се излъчват от късно. Накрая Евънс се освобождава от Бейли, но и двамата противници я спират да маркира.

Евънс търкаля Бенкс от ринга и маркира в Наоми. Наоми изпраща и двамата противници на пода и лети над върха с тапа с тирбушон. Наоми връща Банкс и лети към нея с кръстосано тяло за близо 2 броя. Наоми с ритници към Банкс сега. Банките хващат ритник и приковават едно от себе си към лицето. Наоми пуска Бенкс с ритник. Наоми булдоги Banks в средната обтекачка. Наоми лети в залез, но Байли разбива върха точно навреме, докато феновете се освежат. Евънс се вмъква и пуска Бейли, но Бенкс пуска коляното на Евънс и след това я хвърля на пода.

Наоми отново пуска Банкс. Бейли се намесва, позволявайки на Банкс да спре спътника с раздвоени крака от Наоми. Банките с двойните колене в ъгъла, пускайки Наоми надолу в руло, за да спечели щифта.

Победители: Саша Бенкс и Байли

– След мача, Банкс и Бейли стоят високо заедно като музикалните хитове.

– Кайла Бракстън е задкулисие с „Новият ден“. Големите E и Кофи Кингстън са засипани за тази вечер мач на Gauntlet и мач за неделя в Elimination Chamber за титлите.

Sheamus срещу Apollo Crews

Връщаме се на ринга и навън идва Шиамус. Обратно към търговски.

Назад от почивката и виждаме Байли и Саша Бенкс да се хвалят за победата си зад кулисите. Те правят и кадри в 2020 WWE Hall of Famers The Bella Twins. Банкс казва, че Бейли е нейният модел за подражание и ще посвети албума си на Бейли. Бейли говори за тяхното господство и казва, че никой не може да ги докосне. Връщаме се на ринга и Шеймус чака, докато музиката му свири. Изрязваме задкулисието, за да видим как екипажът на Аполон се затопля. Shorty G се приближава и Crews му напомня, че не е искал помощта на G. G казва, че има гръб на екипажите, тъй като и двамата имат за цел да спрат Sheamus. G казва на екипажите просто да каже думата, той ще бъде там. Музикалните хитове на екипажите и той излиза на ринга.

Екипажите отива на работа, но Шеймус го отрязва и го зарязва. Екипажите го обръщат и забиват кръстосано тяло за 2 броя. Екипажите продължават и удрят стоящ лунен салон за още 2 броя. Екипажите продължават агресивното нападение, но Шеймус го люлее и го бие около ринга. Sheamus се разтоварва с горни разрези в ъгъла сега. Екипажите се опитват да се преборят, но Sheamus ноктира голям Brogue Kick от нищото, за да спечели щифта.

Победител: Sheamus

– След мача Шеймус стои висок като музиката хитове. Преминаваме към повторения

– Дрейк Маверик е задкулисие с Дрю Гулак. Дрейк иска възможност да се състезава, иска да се изправи срещу Даниел Брайън. Гулак знае всичките 163 от слабостите на Брайън и не смята, че Дрейк има всичко необходимо. Брайън го прекъсва, докато Гулак говори за слабия си удар с кръгла къща. Брайън казва, че тази неделя ще бъде в Елиминационната камара и ако Гулак е уверен, че може да използва тези слабости, защо не стъпи на ринга с Брайън? Брайън си тръгва.

– Все още предстои, Firefly Fun House се завръща. Обратно към търговски.

Дана Брук и Кармела срещу Манди Роуз и Соня Девил

Връщаме се на ринга и навън първо идва Кармела. Дана Брук е на следващо място. На следващо място са Соня Девил и Манди Роуз. Те позират на сцената, докато Dolph Ziggler не се присъедини към тях. Девил кима и одобрява рамене. Долф се отправя към ринга с Роуз и Девил.

Кармела и Роуз започват нещата. Роуз го отвежда до ъгъла, докато феновете скандират за Отис. Кармела пати изстрел и луна. Роза скали Кармела и поема контрола. Deville маркира за двойния отбор, докато Dolph изглежда. Девил с тичащо коляно към Кармела за 2 броя. Девил ръководи Кармела и я държи приземен.

Девил боклук разговаря с Кармела, докато я държи приземен. Те стават и Кармела изпраща Девил да лети с ножиците за глава. Кармела с ритник и таг към Брук. Те удвояват отбора Девил. Брук рита Девил в лицето и крещи на тълпата. Брук с още повече обида, включително дропфик. Ziggler отвлича вниманието на Brooke, което позволява на Rose да маркира. Brooke не вижда това и се обръща с течащо коляно към лицето от Rose. Роза покрива за щифта да спечели.

Победители: Манди Роуз и Соня Девил

– След мача, Ziggler се присъединява към Роуз и Deville на ринга, за да отпразнува като техни музикални хитове.

– Все още предстои, Firefly Fun House. Обратно към търговски.

– Връщане от почивката и излъчващите свръх Елиминационна камера. Коул ни изпраща на промоция за John Cena vs. The Fiend на WrestleMania 36.

– Отиваме при Брей Уаят за нов епизод на Firefly Fun House. Изглежда, че Ramblin ‘Rabbit е фен на John Cena. Уайат има снимки на Сина, окачена на стената му. Заекът споменава цената, победила Уиат на WrestleMania преди 6 години и виждаме клип от този мач. Уайат казва, че времето може или да ви навреди, или да ви излекува. Уайат казва, че е разбрал, че Забавната къща няма да съществува без Цена. Wyatt благодари на Cena и му прощава, но има уловка. Wyatt казва, че Cena също е помогнала за създаването на нещо друго, нещо, изградено върху болката и отмъщението. Wyatt продължава и споменава The Fiend. „Той“ ще чака на WrestleMania и той не е толкова прощаващ, колкото Wyatt. Уайат говори за това, колкото и светло да правиш нещата в живота, тъмната страна винаги идва отново и това е красотата на кръг. Около и наоколо вървим. Екранът продължава да мига за The Fiend. Уайат се взира в камерата и „той“ иска да бъде пуснат. Уайат се смее и се сбогува, за да сложи край на сегмента.

– Дикторите свръх цена срещу Fiend и Roman Reigns срещу WWE Universal Champion Бил Голдбърг на WrestleMania 36.

– Кайла Бракстън е задкулисие с крал барон Корбин. Корбин я прекъсва и казва, че е приключил с Роман Рейнс, но той е тук, за да говори за плановете си на WrestleMania. Чуваме Елиас да свири на китара си отстрани. Корбин преминава и не е доволен от прекъсването. Елиас казва, че гласът на Корбин го дразни, така че той започна да свири. Корбин бяга Елиас надолу и прави снимки на кой е, наричайки го трик и пони с едно трикове. Корбин заплашва Елиас, казвайки, че ако той поддържа това, ще трябва да отговори на своя крал. Корбин си тръгва.

– Виждаме тежки машини зад кулисите и фенове в поп арена. Манди Роуз се разхожда и Тъкър иска да се справи, но Отис се извинява за случилото се в деня на Свети Валентин. Роуз казва, че е твърде късно за това, защото една жена не обича да се настройва как той я е направил. Тя се оттегля, когато Тъкър утешава Отис.

– Назад от почивката и Грейвс казва, че следващото обявяване на WWE Hall of Fame през 2020 г. ще бъде направено в неговия подкаст „След камбаната“ следващия четвъртък.

Gauntlet Match: Тежка техника срещу Новия ден срещу Usos срещу Dolph Ziggler и Robert Roode срещу Lucha House Party срещу The Miz и John Morrison

Отиваме на ринга за тазгодишния мач на Gauntlet и излиза най-напред Новият ден – следващите са Кофи Кингстън и Големият E. Tucker и Otis на Heavy Machinery. Победителите в „Gauntlet“ ще спечелят правото да влязат последния мач на Елиминационната камара в неделя.

Тъкър и Кофи започват нещата. Кофи пуска Тукер първо с лакътя. Назад и напред сега. Кофи показва някои след контра. Получаваме безизходица след изпускания. Големи Е маркира и се сблъсква с Тъкър, но той иска Отис. Феновете се развеселят за тага и Тъкър го прави. Отис танцува наоколо, а Big E танцува обратно. Те се сблъскват с раменете в средата на ринга. Отис чука Биг Е назад с рамо. Те отново се сблъскват, но Отис хваща Големия Е и го забива в средата на ринга.

Tucker маркери вътре и те удари двоен суплекс, държи го във въздуха. Кофи влиза, но Тъкър оставя суплекса Big E на Отис, докато вдига Кофи за втори суплекс. Те зарязват Новия ден едновременно със суплекси. Кофи се изпраща на пода, след което Кофи до него. Следват Тъкър и Отис. Тъкър изпраща Отис в Новия ден с двойна линия за дрехи, докато феновете изскачат. Обратно към търговски.

Назад от почивката и Big E се опитва да го завърти на Отис. Тъкър и Кофи получават горещите маркери. Кофи се вмъква и пуска Тукер, след което забива капка. Кофи отново пуска Тъкър и удря Boom Drop в средата на ринга. Феновете се събират за Новия ден сега. Тукер патици Trouble In Paradise, но Кофи се завръща с ракета. Кофи изпраща Тъкър на пода, където Отис все още е долу. Големи Е маркира и пуска Кофи на пода, но Тъкър го хваща и го забива на пода. Големият Е излиза, но Тъкър го пуска на пода. Tucker връща Big E обратно. Отметките на Otis за The Trash Compactor до Big E за щифта. Новият ден е премахнат.

На следващо място излизат Gran Metalik и Lince Dorado от The Lucha House Party. Металик рита Отис от престилката и трамплините в него. Дорадо лети и ноктите Отис за 2 броя. Отис и Линс продължават да го разглеждат. Отис спира тага, но Дорадо се измъква от трюма. Tucker маркира, но Lince продължава да работи по него. Тъкър пуска Линч през ринга за 2 броя. Такър сега хвърля Линс под ръката му. Линц се връща назад и кара Тукер да изтича в ъгъла. Metalik маркира и удря асистиран плясък от върха. Tucker стартира на 2.

Отис се връща и Металик скали хм, но не прави нищо. Линс идва за двойния отбор, но Отис се радва. Отис блокира двоен отбор и изпраща и двамата противници, летящи за поп. Линс накрая изпраща Отис на пода. Линч и Металик трамплин на пода, сваляйки и двамата опоненти на пода за поп. Връщаме се към комерсиалната.

Назад от почивката и Дорадо получава двойно отбор. Tucker покрива за 2 броя. Сега Тъкър основава Линс на половин Рак. Тъкър държи контрола и пръска Линч в ъгъла. Тъкър пропуска следващия плисък в ъгъла, докато Линс се движи. Отис маркира хана и спира Линс да маркира. Отис ръководи Линс на постелката. Отис с мечка прегръдка към Линс. Линс накрая изпраща Отис, но той се връща, за да спре тага. Линце хваща Отис с трамплин Stunner. Tucker и Metalik маркират едновременно. Те вървят напред-назад сега. Металик с голям булдог и ракета за 2 броя.

Metalik се основава на Tucker сега с глава. Lince маркира и помага в борбата с Tucker off. Lince с голям връх въже пръска за 2 броя. Феновете скандират за Отис, докато Линс се разтоварва на Тъкър с котлети. Tucker нива Lince с голям заден лакът. Тъкър сега се отдръпва. Тъкър с пръскане в средата на ринга за 2 броя. Tucker блокира удари и изстрелва Линч през ринга. Тъкър избива Металик от престилката. Отис влиза и пръска Линс в ъгъла, след което удря гъсеница за голям поп. Otis капаци за щифта. Партито на Lucha House е елиминирано.

Следващ идва The Usos – Jimmy Uso и Jey Uso. Те поздравяват феновете на рингайда и удрят ринга, докато се връщаме към комерсиалната.

Назад от почивката и Джей е с Тъкър. Тъкър се бори с Джей и се опитва да направи етикета, но не може. Джими вмъква. Отис получава супер ритник от престилката от Джей. Тъкър сваля Джей от престилката. Джими пуска Тъкър и след това го изкарва за опит с пин. Тъкър го превръща в своеобразно преобръщане за щифта от нищото. Usos бързо се елиминират. Следват SmackDown Tag Team Champions The Miz и John Morrison.

Тъкър и Миз започват нещата. Миз атакува първо и отива на работа, докато Тъкър се опитва да се подготви. Морисън се включва за големия двоен отбор. Морисън с 2 броя на Тъкър. Морисън монтира Тъкър с удари. Морисън с тичащо коляно към лицето. Miz влиза и нивелира Tucker с ритник за 2 броя. Миз и Морисън с още етикети и обиди към Тъкър. Морисън покрива за 2 броя. Морисън рита Тъкър в лицето още няколко пъти, докато той е долу. Морисън монтира Тъкър с още удари.

Тъкър най-накрая изравнява Морисън с голяма дреха от нищото. Отис чака тага, а феновете се опитват да се съберат. Миз маркира и отива за евтин изстрел на Отис, но той отстъпва. Следваща издънка Miz следваща. Отис дърпа Отис от престилката, за да спре отново етикета. Миз и Тъкър продължават. Миз с ритници в ъгъла и бягащо коляно и още едно. Морисън се връща отново за двойния отбор и още нарушения срещу Тъкър в ъгъла. Морисън тръгва към върха и удря голямо падане на тирбушон с лакът, но Отис спасява точно навреме. Миз и Морисън удвояват екипа на Отис и го свалят обратно. Миз пуска Отис в бариерата от ринга. Тъкър търкаля Морисън от нищото за щифта. Миз и Морисън са елиминирани.

Миз и Морисън веднага удвоиха отбора Тъкър и го надиграха. Те удрят двоен отбор, който се движи извън ъгъла. Отис влиза, за да спаси, но го изпращат на пода. Миз и Морисън изстрелват Отис през бариерата. Отис е долу, когато виждаме Манди Роуз да гледа зад кулисите. Долф Зиглър се приближава и й казва да не се притеснява от този човек. Пожелава му късмет, когато виждаме мистериозните грешки да мигат на екрана зад тях. Ziggler се отправя към ринга с Robert Roode, докато Tucker се опитва да се възстанови на ринга. Отис се опитва да се възстанови отвън. Тръгваме към комерсиално с Roode и Ziggler, които маршируват по рампата.

Връщайки се от почивката и Рууд е закрепил Тъкър, докато Зиглер го развесели. Отис все още е разположен на пода. Тъкър получава отвор и забива Роуд обратно. Roode маркира Ziggler, но Tucker го отблъсква. Ziggler пуска Tucker с лакът за 2 броя. Зигглер подиграва Тъкър и го чака да стане. Ziggler с dropkick за близо 2 броя. Roode и Ziggler удвояват Tucker сега. Roode с шийка за близо 2 броя.

Зигглер се смее на Отис от престилката, докато Роуд работи над Тъкър. Ziggler етикети отново за двойния отбор. Ziggler реве в очите на Tucker, докато реферът го предупреждава. Тъкър се опитва да се пребори, но Ziggler играе с него. Феновете изскачат, когато Отис се изправи на крака на пръстена. Рууд го настила, но Отис го спира и го изпраща първо с лице в масата за обявяване. Roode е разположен на пода. Отис бавно се връща към престилката, докато Тъкър се бори със Зиглър. Отис е отново на престилката. Ziggler с разбойник до Tucker за още един брой на близки 2.

Роуд маркерите отново и те удвояват екипа Tucker. Tucker избягва Ziggler и бяга точно над Roode. Отис чака горещия маркер, докато феновете се събират. Отис най-накрая получава тага и се разтоварва на Roode, докато феновете го развеселят. Отис с голям гръб. Отис сваля Зиглър от престилката. Руд с лакти и ритник към Отис. Отис го взима и танцува около някои като феновете поп. Руд с повече удари, но Отис просто продължава да танцува. Otis изстрелва Roode отвъд ринга. Отис се натъква на ботуши. Отис блокира блокбастър. Roode се измъква и хвърля Отис в ъгъла. Ziggler маркери в, но Otis пръска Roode в ъгъла си и едновременно с това избива Ziggler от престилката. Отис не видя етикета. Отис тръгва за Caterpillar on Roode, но Ziggler се връща назад и Superkicks Отис от нищото. Ziggler покрива Otis, за да спечели щифта, тъй като Tucker не може да го върне във времето, за да го раздели.

Победители: Робърт Рууд и Долф Зигглер

– След звънеца, Ziggler и Roode едва имат време да празнуват като финал SmackDown преди WWE Elimination Chamber рязко тръгва от ефира с оставащи 3-4 минути преди 22:00. Ziggler и Roode са спечелили правото да влязат за последен мач в Камарата в неделя.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.