петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч SmackDown - Разбиване Резултати от WWE SmackDown – Goldberg направи копие на The Fiend

Резултати от WWE SmackDown – Goldberg направи копие на The Fiend

150

– Тази вечер WWE SmackDown на FOX се отваря с бърз закачка за WWE Hall of Famer Бил Голдбърг. Той предупреждава Fiend, че е следващият. Нарязваме на стандартното интро SmackDown.

– Ние живеем от Арена на река Гила в Глендейл, Аризона, докато пирогът избухва. Майкъл Коул ни посреща. Към него се присъединява Кори Корис. Те свръхзвучат тази вечер. Те също обявяват мач на Symphony of Destruction с Цезаро и Шинсуке Накамура срещу Браун Стройман и Елиас. Музикалните инструменти ще заобикалят пръстена.

Free Instagram Followers

Usos и The New Day срещу Robert Roode, Dolph Ziggler, John Morrison и The Miz

Тръгваме надясно към ринга и навън първо идва The Usos – Jimmy Uso и Jey Uso. Usos говорят за изчезналите миналата седмица и отиват да правят снимки в Джон Морисън и The Miz. Тогава те извеждат шампиони на SmackDown Tag Team Новият ден – Кофи Кингстън и Биг Е. Двата отбора търгуват похвали един за друг, докато Big E посочва, че имат още едно заглавие и това прави Новия ден по-добър. Това се превръща в думи за приятелска конкуренция между двата отбора. Музиката хитове и аут излиза Миз и Морисън. Те правят изстрели в другите два отбора на ринга и казват, че трябва да ревнуват, защото Миз и Морисън са най-добрите. Миз споменава как Долф Зигглер разбива датата на Свети Валентин на Отис с Манди Роуз, след което го представя. Ziggler излиза с Робърт Рууд. Usos не искат да чакат, те искат да започнат тази партия сега. Двете страни се подготвят за старт, докато феновете ги развеселят. Отиваме на рекламна.

Назад от почивката и Джей започва с Ziggler. В началото има хаос и опити за намеса. Назад и напред за няколко минути, за да започнете. Кофи бива свален на пода от Морисън, след което Миз последва с голяма обувка в лицето, докато реферът беше разсеян от Роуд на престилката. Миз пуска Кофи в бариерата. Петите с по-евтини изстрели към Кофи, докато Биг Е се опитва да се притече на помощ, но реферът го спира. Miz го връща за 2 броя. Morrison тагове в и двойни отбори Kofi за 2 броя.

Морисън работи над Кофи, но бързо маркира в Roode, за да го задържи. Руд подиграва партньорите на Кофи и го основава, карайки Кофи да се взира в своите партньори. Кофи продължава да тегли, но Роуд се набива на очи, за да го изпрати обратно в ъгъла, докато Зиглер отвлича вниманието на съдията. Реферът отново се разсейва от The Usos, което позволява на петите да утрои отбора Kofi, докато той е в ъгъла. Фенове бу. Кофи се опитва да скочи за етикет, но Морисън го скалва и го отвежда до върха, говорейки боклук.

Кофи чука Морисън на постелката. Кофи се бие със Зиглър на престилката, но Морисън хуква нагоре и рита Кофи в главата, като го чука отгоре надолу. Преминаваме към комерсиална снимка с Kofi с лицевата страна надолу.

Назад от почивката и Ziggler пирони дроп за 2 броя. Кофи се опитва да се откаже, но Зиглър го пуска в ъгъла, след което прави евтин изстрел, за да събори Джими от престилката. Roode маркери вътре, но Kofi пуска Ziggler на пода, за да блокира двойния отбор. Кофи извежда Роуд. Най-накрая Big E получава етикета. Big E се разтоварва с всички, докато Miz маркира. Big E блъска Миз и танцува над него, след което удря течащия в средата на ринга. Феновете вече ралират Big E.

Миз блокира Големия край. Морисън маркира, но Големият Е го бута с рамо. Големият Е тича за копието, за да сложи Морисън от престилката на пода, но Морисън го коленичи. Те се заплитат и Големият Е забива Морисън с Уранажа. Морисън стартира на 2. Екранът започва да трепти, както миналата седмица.

Морисън и Биг Е отиват в това. Морисън с блестящ магьосник и стояща стреляща звезда, но Кофи разбива щифта. Кофи спира Финал на черепа и смазва Миз на пода. Морисън изважда Кофи с тирбушон. Руд и Джими са законни сега. Джими изпраща Миз навън. Роуд и Uso опит за търговия. Ziggler и Roode удариха двойния отбор Spinebuster и Zig Zag до Uso, но това не е достатъчно. Хаосът продължава с всички участващи. Продължават повече довършителни работи и броячи. Джими получава щифта на Roode след суперкит в средата на ринга.

Победители: Usos и The New Day

– След мача победителите празнуват като музикални хитове.

– Дрю Гулак спира Даниел Брайън зад кулисите. Гулак казва, че забелязал, че Брайън има някои дупки в играта си, затова е подготвил презентация на PowerPoint, която да му помогне. Брайън не приема това сериозно, изглежда. Гулак казва, че има указания от гледането на мача на Брайън с The Fiend, последния му мач от екипа на таг и мача с Хийт Слейтър. Появява се Слейтър и е бесен, защото Брайън го биеше, когато не беше готов. Той накара и децата на Слейтър да плачат. Слейтър е вдигнал юмруци и иска още един мач. Той продължава и Брайън го пита дали е готов сега. Сигурен е. Брайън казва на Гулак да помогне на Слейтър, след което се оттегля. Гулак казва, че има много работа.

– Тепърва идва Голдбърг. Също така, отпадък от съсипаната дата на Свети Валентин с Отис с Манди Роуз. Обратно към търговски.

– Върнете се от почивката и виждаме видео пакет за последните събития между Отис и Манди Роуз, включително как Отис беше разбит, след като показа до датата на Свети Валентин, за да види Долф Зиглър да стои на масата им с Роуз. Роуз и Соня Девил говорят зад кулисите сега, когато Тъкър се разхожда. Той казва, че Роза наранила момчето си. Тя казва, че това не е моментът. Той просто иска да говори. Тъкър казва, че Роуз се съгласила да отиде с Отис на среща и тогава тя поканила Зиглър. Той говори за това колко грубо го приема Отис. Тя казва, че е поканила Зиглър, когато Отис не се е появил. Тъкър пита защо тогава е изпратила текстово съобщение, че казва, че закъснява. Роуз е объркана в това и изглежда, че не е изпратила текста. Може би Ziggler настрои Отис? Тъкър продължава с това колко сладък е Отис и след това има няколко напрегнати думи за Роуз. Той тръгва. Соня казва, че може би Манди е избягала от куршум, защото се е забавлявала с Ziggler. Роуз казва „да“, но тя беше с нетърпение да излезе с Отис, но добре. Девил казва, че Ziggler така или иначе прилича на типа на Rose. Роуз може би не е толкова сигурна в това.

– Коул ни изпраща зад кулисите на Рене Йънг за интервюто й с Лейси Евънс. Тя говори за поемането на загубата от Royal Rumble на женския шампион Бейли като SmackDown като морска пехота. Те говорят за това, че Байли и Саша Банкс са насилници. Евънс казва, че се е променила и е постигнала напредък със собственото си аз, тъй като за пръв път е видяла колко побойник е била, когато е видяла как Бенкс и Бейли се качват на собствената си дъщеря. Евънс казва, че тя е нова, тя е променена. Рене пита какво следва. Тя има очи в Елиминационната камара и целта й е да стане шампион в WrestleMania 36. Евънс е приятелски усмихнат, докато казват няколко думи, за да завършат интервюто.

Съвпадение на симфонията на разрушенията: Браун Стройман и Елиас срещу Чезаро и Шинсуке Накамура

Връщаме се на ринга, тъй като виждаме служители да поставят различни големи музикални инструменти около зоната на ринга. Чезаро е първи, носейки калъф за китара. Следващия Синсуке Накамура е Сами Зайн, който носи укулеле. Цезаро, Зайн и Накамура удариха ринга заедно, докато се връщаме към рекламата.

Върнете се от почивката и виждаме инструментите в близост до ринга, включително голямо пиано. Дикторите ни показват какво се е случило между тези два отбора миналата седмица. Следва Илияс с китарата си. Елиас казва, че дори не знае кой има гръб, но иска да знае кой иска да ходи с Елиас. Елиас казва, че едно нещо ще остане същото, когато влизаме в WrestleMania 36 – WWE е щанд за Walk With Elias. Феновете го повтарят с него. Елиас започва последната си песен и кара феновете да ръкопляскат. Той преминава във въведение за партньора си и излиза от Междуконтиненталния шампион на WWE Браун Стройман за поп. Strowman носи големия стенд бас, който използва на Elias в първия по рода си мач на Symphony of Destruction през 2018 година.

Звънецът звъни и Накамура тръгва с Елиас. Накамура удря пръв и отива на работа, но Елиас го пуска с лакът към носа. Илия с котлет и още удари. Елиас кара Накамура надолу с хвърляне на бедро. Сами хвърля тамбурин, но Елиас го хваща първо и го използва в ъгъла. Илия бие Накамура наоколо с тамбура. Накамура го обръща, но Елиас изкарва изстрел от тамбур и пуска Накамура със скочило коляно, пращайки Накамура на пода.

Илия грабва барабанен удар, но Чезаро го блокира. Стройман идва отзад и го взема от ръцете на Цезаро, като го разбива по главата и около тялото. Сами в крайна сметка идва отзад с укулеле, но това не прави нищо на Стръман. Строуман гони Сами около ринга, но Накамура скача от него от нищото, сваляйки едрия мъж отвън. Накамура се усмихва на падналото Чудовище, докато се връщаме към рекламата.

Назад от почивката и Елиас блокира изстрел на кравешки звънец, използвайки го на Чезаро. Сега на пода стои маса. Чезаро нокаутира Илия от престилката, прекарвайки го през масата, докато Сами го развеселява. Стройман се нахвърля, изравнява опонентите си и ги изпраща в бариерата.

Strowman изстрелва Цезаро над обявената маса първо на пода. Феновете развеселят Strowman. Strowman удари Nakamura с лице първо в стоманените стъпала, а след това в преградата. Чезаро идва с китара, но Strowman го блокира и го задушава на престилката. Strowman отива за баса, но Сами идва отзад с голяма клавиатурна снимка през гърба. Сами съветва баса и нарежда на Цесаро и Накамура наоколо. Цезаро и Накамура изпращат Стръман с трясък през баса с двоен суплекс. Чезаро се покрива на пода, но Стройман започва на 2.

Илия идва и се бие с Накамура. Заплитат някои с инструменти и Накамура нанася голям удар в главата на пода. Накамура обвинява Киншаса да изпрати Илия в гонга, но Елиас се движи и Елиас рита гонга. Елиас изпраща Накамура в зоната на хронометъра, след което блокира изстрел на китара от Чезаро. Елиас се бори със Сезаро и разбива китарата над него, докато феновете изскачат.

Елиас поставя Чесаро на маса, тъй като феновете скандират за него. Илия отива на върха, но Накамура го спира. Строуман се възстановява и хвърля Накамура над обявената маса. Илия се връща нагоре и забива летящ лакът през Цесаро на масата. Щом Елиас удари това за голям поп, Strowman взима Накамура за бягащ патрон от върха на обявената маса, в пианото. Nakamura се приземява трудно и Strowman получава щифта.

Победители: Илия и Браун Строуман

– След мача Стройман и Елиас се връщат на ринга, за да отпразнуват. Преминаваме към повторения. Strowman вдига титлата и те удрят ъглите, за да позират. Виждаме Накамура да получава медицинска помощ на бреговата линия до пианото.

– Получаваме видео пакет за враждата на Roman Reigns срещу King Baron Corbin, за да сблъскате мача им Steel Steel в WWE Super ShowDown.

– Кинг Корбин е задкулисие, когато Кайла Бракстън се приближава до него за коментари за Super ShowDown. Корбин казва, че това ще бъде краят на Римските цари, краят на фасадата, че той е водач на съблекалнята и лицето на WWE. Корбин продължава да чука Reigns и The Usos. Той казва, че фактът е, че Рейнс никога не го е победил в мач един срещу един, поради което ще го изведе следващата седмица в стоманената клетка, използвайки верижната връзка на лицето му. След това Корбин казва, че ще замени Reigns на плакатите и билбордовете. Корбин продължава как всички ще се преклонят пред него като краля след следващата седмица.

– Коул отново разкрива появата на Голдбърг.

– Виждаме Кармела и Наоми зад кулисите да се затоплят.

– Тепърва предстои, Bella Twins ще излезе на „Момент на блаженство“ с Алекса Блис. Обратно към търговски.

– На връщане от почивката и излизането идва Алекса Блис за най-новото издание на сегмента й „Момент на блаженство“. Тя ни посреща в специално издание на нейното шоу на Залата на славата.

Блис надминава имената, обявени за досегашния клас WWE Hall of Fame Class – Batista и nWo. След това тя обявява The Bella Twins за Залата на славата. Тя извежда Ники Бела и Бри Бела, които и двете са бременни. Феновете ги развеселят, тъй като Блис ги поздравява. Ники говори за това колко са благодарни и казва, че не биха били там, където са и не биха нарушили бариерите, които бяха направили през годините, ако не беше армията им Бела. Бри се съгласява и похвали женското подразделение за това как продължават да вдигат летвата. Бри споменава и колко са благодарни. Те отглеждат бременността си и как са седмица и половина един от друг. Бри казва, че с това и с ангажимента на Ники, индукцията на Залата на славата е просто черешата на върха на страхотна година. Продължават и благодарят на феновете още малко и казват, че по-добре виждат армията на Бела в Тампа за церемонията по въвеждането. Музикалните хитове и те празнуват някои до музикалните хитове на Даниел Брайън. Брайън излиза с дъщеря им Бърди. Той поздравява Беласа и предава детето на жена си. Брайън се отправя към ринга като „Да!“ скандирането се стартира. Обратно към търговски.

Хийт Слейтър срещу Даниел Брайън

Назад от почивката и Даниел Брайън чака на ринга. Следващ е Хийт Слейтър.

Назад и напред, за да започне мача, докато Дрю Гулак е на коментар, говорейки за указатели, които би имал за Брайън. Брайън поема контрола и отива в ъгъла. Брайън продължава и слиза от върха от тезгяха, но се приземява зле на коляното си. Слейтър рита коляното и пуска Брайън с DDT за близо 2 броя.

Слейтър отива на върха за пръскане, но Гулак се опитва да го изговори от него, махайки му от масата за обявяване. Слейтър пренебрегва съветите и пропуска пръскането. Брайън се възстановява и се завръща, като феновете скандират „да!“ отново. Брайън доставя Yes Kicks. Брайън продължава с повече песнопения и дава голямо коляно, но Слейтър го хваща и го завива за 2 броя. Брайън се връща с тичащото коляно, за да вземе щифта.

Победител: Даниел Брайън

– След мача Брайън празнува и води „Да!“ песнопение.

– Екранът трепти още малко, когато виждаме Манди Роуз зад кулисите да чака колата й да я вземе. Долф Зиглър се качва и й предлага да се повози, тъй като той има колата си с него тази вечер. Манди казва сигурно и си тръгва със Зиглър. Виждаме, че Отис излезе отзад от куп производствени калъфи, явно той наблюдаваше Роуз. Отис изглежда ядосан, докато се връщаме към комерсиалните.

# 1 Мач на състезателя: Наоми срещу Кармела

Връщаме се на ринга за тазгодишния мач на претендент №1, когато Наоми се измъква. Обратно към търговски.

Назад от почивката и Даниел Брайън и The Bella Twins са обявени за WWE Backstage. Нарязахме на задкулисие, предварително записано промо от Sheamus. Селтинският воин нокаутира екипа на Shorty G и Apollo за опит да се срещне с него миналата седмица. Шеймус казва, че проблемите за SmackDown далеч не са приключили и сега е време той да започне да ловува по-голяма плячка. Време е да прекратим тази зараза веднъж завинаги, за да унищожим всеки плъх в съблекалнята. Шеймус казва, че ще направи това в най-големия капан от всички тях, когато влезе в Елиминационната камара. Нарязваме на G и Crews в съблекалнята. G говори за това, че Шеймус е побойник и че го разболява. G не отстъпва и екипажите също не трябва. Крюс казва, че не се нуждае от малки разговори на G на G. Той казва, че G може да се справи с Sheamus по своя начин, той ще се справи с бизнеса си по свой начин. Екипажите тръгват. Връщаме се на ринга и Наоми завършва входа си, тъй като шампионката за жени SmackDown Bayley гледа от рингайд със заглавието си. Победителят в този мач ще предизвика Bayley в Саудитска Арабия следващия четвъртък в WWE Super ShowDown. Следва Кармела като Грег Хамилтън. Кармела получава пиро на път за ринга, докато Коул ни показва събития, довели до този мач.

Звънецът звъни и те правят ръкостискане в средата на ринга, но Наоми отвежда Кармела веднага до постелката и я заземява с глава. Кармела се бие безплатно и те стават отново на крака. Наоми управлява въжетата и пуска Кармела с заден лакът във въздуха. Кармела се изявява и подиграва някои, преди да се завърнат с Бейли, който внимателно наблюдава. Наоми с отстъпка за 2 броя. Наоми контрира от ъгъла и удря ниска линия дрехи за 2 броя. Още напред-назад и закачайте опити с гишета, докато се заплитат на постелката.

Кармела се връща и изпраща Наоми да лети с ножиците за глава. Кармела хвърля Наоми на пода. Кармела тича за гмуркане от самоубийство, но Наоми я среща при въжетата с ритник в лицето. Наоми се връща назад и удря кръстосано тяло за близо 2 броя. Наоми отива на второто въже, но Байли се разсейва от престилката. Кармела се възползва и забива Наоми на постелката за още един опит за затваряне с щифт Наоми отива на пода за глътка въздух. Байли боклук говори на Наоми в лицето й, докато феновете я освиркват. Реферът изхвърля Байли отзад. Байли хвърля пристъп в близост до ритъма, докато бусите продължават. Кармела се възползва от отвличането на вниманието край пътя, като кара въжетата, за да се гмурка в Наоми. Кармела стои над Наоми отвън, докато се връщаме към комерсиалната.

Назад от почивката и Наоми кара Кармела над коляното си за 2 броя. Те търгуват стачки, но Наоми се разтоварва с ритници. Кармела ги препраща и нивелира за още един опит с щифт. Кармела говори малко боклук в лицето на Наоми, докато те са на колене. Те търгуват стачки. Наоми получава горната ръка, но Кармела гише и нивелира Наоми за още един близък брой. Още напред-назад. Наоми с разрушител на челюстта и голям ритник с трамплин, който едва свързва. Кармела отива на пода, за да се прегрупира, но Наоми се изстрелва през горното въже с тапа с тирбушон и отвежда Кармела отново на пода. Наоми го връща на ринга за близо 2 броя.

Кармела избягва движение в ъгъла и Наоми удря обръщачите. Кармела с кръстосано тяло от върха за близо 2 броя. Кармела продължава да се бори и тръгва за суплекс от престилката, но Наоми й се съпротивлява. Наоми рита от престилката. Наоми стартира в и със залез, за 2 броя. Кармела се опитва да избяга, за да се прегрупира. Тя навива Наоми за още 2 броя. Повече напред и назад между двете. Carmella се заключва в подаването на Code of Silence, тъй като феновете започват да ги развеселят. Наоми най-накрая получава дъното на въжето, за да прекъсне трюма. Кармела пати ритник. Наоми хваща ритник. Те продължават и Наоми пуска Кармела с заден изглед за близо 2 броя.

Наоми издърпва Кармела до ъгъла, но пропуска спътника с раздвоени крака. Кармела рита Наоми в лицето за още 2 броя. Кармела показва някакво безсилие сега. Наоми с голямо коляно до челюстта в ъгъла. Наоми слиза от върха и забива блокчестър. Наоми отново тръгва за луна с раздвоени крака и този път го удря за щифта, за да спечели и спечели титлата, изстреляна в Саудитска Арабия.

Победител и нов №1 Състезател: Наоми

– След мача музиката хитове, когато Наоми започва да празнува. Коул потвърждава Наоми срещу Бейли за Super ShowDown. Наоми и Кармела проявяват уважение, преди Наоми да се върне към празнуването.

– Виждаме сигурност извън вратата на Голдбърг. Обратно към търговски.

– Назад от почивката и получаваме поредната промоция за завръщането на Джон Сина следващия петък вечер.

– Връщаме се на ринга за сегмента на основното събитие. Познатата музика започва, когато виждаме задкулисието на охраната на вратата на съблекалнята на WWE Hall of Famer Бил Голдбърг. Те чукат и той идва. Голдбърг тръгва към ринга и спира за обичайния пирог.

Голдбърг удря ринга, докато феновете скандират името му и го развеселят. Голдбърг казва, че по дяволите е добре да се върна. Измина много време откакто каза това на ринга в SmackDown, така че ще си вземе сладкото време и ще му се наслади. Той се обръща към универсалния шампион на WWE „The Fiend“ Bray Wyatt към поп. Голдбърг казва, че който и какъвто и да сте, знайте това – готов съм. Музиката на Firefly Fun House прекъсва, когато виждаме Уайат на големия екран. Той се стресна, тъй като беше зает с оцветяване в някои от очите на снимките, окачени на стената. Wyatt започва с шегите и умните игри, но Goldberg не е тук за тези игри, той познава Wyatt и е готов да го прекрати.

Уайат казва, че Бил изобщо не го познава и не приема нищо. Уайат иска те да се опознаят преди Super ShowDown. Той представя някои от специалните си приятели – различните кукли на Firefly. Не на последно място, но със сигурност не на последно място, Уиат познава някой, който умира да се срещне с Голдбърг, казва той с по-сериозен тон. Светлините угасват в арената и след това се връщат отново. Голдбърг взема микрофона и казва, че това трябва да е The Fiend и той трябва да е точно зад него. Голдбърг се обръща и както той прогнозира, има The Fiend. Феновете скандират за Goldberg. И двамата незабавно зареждат едновременно, но Голдбърг пуска Фиенд с копие.

Грейвс казва, че Фийдът е наранен. Коул казва, че Голдбърг не е свършен. Фиендът бавно става, докато Голдбърг му казва да го донесе. Светлините угасват, когато феновете бумят. Светлините се включват и The Fiend го няма. Голдбърг се смее и кима с глава така, че това е мислел, че ще се случи. Чуваме как смяхът на Уайот отекна из цялата арена. Голдбърг удря ъглите, за да позира, когато музиката му започва да се архивира. Феновете скандират за Goldberg и Cole щепсели Super ShowDown, когато изданието на SmackDown за FOX за домашно начало излиза в ефир.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.