четвъртък, януари 28, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Резултати от WWE SmackDown – Първият епизод на WWE PC, Брон Уайтт...

Резултати от WWE SmackDown – Първият епизод на WWE PC, Брон Уайтт конфронтира Джон Цена, Джеф Харди се завръща

86

Добре дошли в нашето парти за гледане на WWE SmackDown на WrestlingINC.com. Тази вечер шоуто идва от WWE Performance Center в Орландо, Флорида.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

– Тази вечер WWE SmackDown на FOX се отваря на живо от WWE Performance Center в Орландо, Флорида. Шоуто беше преместено от Арена на малкия Цезар в Детройт, Мичиган поради пандемията на коронавирус.

Free Instagram Followers

Веднага виждаме Triple H, който има микрофон и говори с камерата. Triple H се представя като „Играта, Triple H“ и посреща зрителите в WWE Performance Center. Той продължава и говори за състоянието на изкуството, тъй като виждаме клипове от тренировки и други сесии на заден план. Той говори за това колко от най-добрите WWE Superstars са преминали през Performance Center и тази вечер се връщат, не за да тренират, а за да правят това, което правят по-добре от всеки друг в света – да се забавляват.

Triple H казва, че това ще бъде различно от всичко, което сме виждали преди тази вечер. Той казва да се отпуснете и да се отпуснете, опитайте се да забравите за света около вас, ако можете, и оставете WWE да направи това, което правят най-добре – нека им сложат усмивка на лицата. Triple H ни посреща в петък вечер SmackDown на FOX, когато музиката хитове, а камерата ни показва празните столове, заедно с пръстена SmackDown и сините лазери, обикалящи мястото на събитието. Майкъл Коул ни посреща и свръхзвучава тази вечер. Коул се присъединява от Triple H вместо Corey Graves тази вечер на обявената маса на ринга.

– Музикалните хитове и излизат идва Саша Банкс с шампионката за жени SmackDown Bayley, за да започне шоуто. Те изглеждат готови да говорят боклук пред тълпата, но няма тълпа. Смеят се някои, докато вървят по рампата и вземат микрофоните. Спират пред Cole и Triple H на масата за обявяване. Те говорят как са решили да стартират шоуто и няма значение колко голяма е тълпата, защото това все още е тяхната къща.

Байли пита Triple H къде е Пейдж. Коул казва, че Пейдж има проблеми с пътуванията. Бенкс и Бейли не могат да повярват. Triple H шеги за това, че си болен от извинения. Бенкс и Бейли продължават, че Пейдж е ревнива, както всяка друга жена в WWE. Музиката прекъсва и излиза Алекса Блис и Ники Крос.

Блис и Крос говорят за това как са търсили шампиони на WWE за жени Tag Team Asuka и Kairi Sane и може да се наложи да отидат в RAW, но те също са уморени от Banks и Bayley. Продължават и са готови за мач, ако са Банкс и Бейли. Двете страни имат думи. Байли нарича Крос „малък идиот“ и призовава за рефер.

Саша Банкс и Байли срещу Алекса Блис и Ники Крос

Звънецът звъни, когато Ники Крос тръгва с Бейли, тръгвайки напред-назад. Байли се удвоява двойно в началото. Алекса Блис отива на върха, след като пусна Бейли в ъгъла с шамар.

Саша Банкс тича отвън и дърпа Бейли в безопасност. Крос се прехвърля и забива кръстосано тяло от стъпалата на стоманената халка, сваляйки Бенкс на пода пред Коул и Трипъл Х. Блис рита Бейли от ринга, изпращайки лицето си първо в масата за обявяване. Преминаваме към търговски.

Назад от почивката и Блис получава двойно екип в ъгъла. Cole и Triple H се шегуват с коментари и обясняват на зрителите отново за Performance Center. Блис се навива, но се връща назад. Блис контрира страничен удар и сваля Бенкс. Банките изпращат Блис първо в графата и след това доставят бягащите колене за 2 броя. Бейли завършва с влизането и поема Блис, бивайки я около ринга. Банкс се свързва с евтин изстрел в един момент от престилката, докато Байли разсейва рефера. Крос се опитва да се събере от престилката.

Друг таг между Банкс и Бейли, докато Блис се опитва да се отдръпне и търкаля Бейли. Тройна H шеги за Cross митинг за празна арена отново. Банките се връщат и затварят блаженството. Банки с суплекс в средата на ринга. Банките отново основават Блис, докато Triple H и Cole продължават да се шегуват, този път за Mauro Ranallo.

Блис продължава да се удвоява още няколко минути. Най-накрая монтира някаква обида и прави горещ маркер на Крос. Кръстосан разтоварва на Банки и пирони булдог. Сега кръстосани и банкови търговски гишета и опити за пинове. Кръстосайте с обратни стъпки за още 2 броя. И четиримата се замесват сега. Блис се връща в престилката, след като напуска Бенкс и Бейли.

Шампионът на WWE за женски таг Asuka внезапно се появява на ринга и сваля Блис на пода. Това води до това, че Банките прилагат Банковото извлечение на Cross за печалба при подаване.

Победители: Саша Бенкс и Байли

– След мача Асука подиграва Блис и Крос от рампата. Triple H шеги за Asuka тичам през тълпата. Музиката хитове на Банкс, когато тя се отправя към ъгъла, за да позира за тълпата, която я няма.

– Коул благодари на Triple H, че се присъедини към него и изглежда, че Triple H се насочва към гърба, за да работи.

– Тепърва предстои интервю на Роман Рейнс. Обратно към търговски.

– Назад от почивката и Майкъл Коул е на ринга с още един празен стол до него. Той представя своя гост и излиза Роман Рейнс.

Коул пита Рейнс колко е странно, че правеше този вход на ринга. Reigns говори, че това е бизнес на реакции, но беше странно и готино и той се радва, че е отново в Центъра за изпълнение. Reigns говори за изминалата си година и за това как е бил благословен. Сега той е отново на позната територия и е добре да се върнем в главното събитие. Коул пита за Универсалния шампион на WWE Бил Голдбърг и техния мач на WrestleMania 36 . Reigns продължава да изпитва голямо уважение към Голдбърг, наричайки го икона. Голдбърг обаче е на непълно работно време и Reigns не смята, че имаме време за това в WWE. Reigns продължава за всичко, за което се сети, 24/7 и 365, е WWE. Той е изяден от масата на WWE през целия си живот и се е грижил за това, а Голдбърг не е готов за него.

Рейнс казва, че е разбил задника си и е усвоил занаята си, и това показва. Reigns казва, че когато става въпрос за главното събитие на WrestleMania 36, той ще обръсне задника на Goldberg и ще вземе обратно заглавието си, след което ще определи това място точно. Коул благодари на Reigns и те приключват интервюто, когато Коул сдъхва големия мач „Копче срещу копие“ на WrestleMania.

– Кайла Бракстън е задкулисие със Сезаро. Той представя нов интерконтинентален шампион на WWE Сами Зайн и той идва с Шинсуке Накамура. Кайла казва, че не са планирани за този сегмент. Сами не е съгласен. Кайла казва, че са се блъснали от сегмента. Сами и неговият екипаж напускат, за да продължат своето тържество. Кайла представя истинския си гост и излиза Джеф Харди, за да се завърне в телевизията.

Джеф казва, че е толкова здрав и гладен, колкото някога. Той е направил много търсене на души през последните няколко месеца и е открил много важни неща, а едно от тези неща е, че има още много неща за вършене в WWE. Крал барон Корбин прекъсва и се подиграва на Харди. Корбин казва, че не всички са щастливи, че Харди се е върнал. Корбин казва, че тук нещата са се променили. Корбин казва, че SmackDown сега се управлява от доброжелателен крал, който държи селяни като Харди на място. Корбин се шегува за това, че Харди има проблеми с алкохола и таксите си в DUI. Харди казва, че всъщност има голям мач тази вечер и е изненадан, че Корбин не е чувал. Корбин пита срещу кого. То е срещу Корбин. Харди бури. Чуваме как китарата на Елиас свири много бързо, докато върви. Те имат думи и Корбин не е доволен. Елиас тръгва да изпълнява най-новата си песен, но Корбин се развихри и не иска да слуша какво може да е предупреждение. Елиас казва, че Корбин няма идея какво идва.

– Тепърва вижте последния мач на Elimination Chamber за SmackDown Tag Team Title. Обратно към търговски.

– Назад от почивката и Triple H отново се присъедини към Cole на обявената маса. Triple H се шегува, че той е единственият човек, който може да получи промоция и понижаване в едно, препратка към нашия доклад от четвъртък вечер. Triple H също споменава, че интернет се оплаква от коментара на Cole след само един сегмент самостоятелно, така че Triple H бе изпратен обратно. Коул гледа на победата на Даниел Брайън над Дрю Гулак от изплащащата се миналата неделя WWE Elimination Chamber . Triple H дава похвала на Gulak.

– Сега виждаме Даниел Брайън отзад. Той стъпва на Дрю Гулак. Брайън казва, че е търсил Гулак. Гулак не му вярва и отива да си тръгне, но Брайън го спира. Брайън дава похвала на Гулак за представянето му в Елиминационната камара. Брайън казва, че е готов да се научи, ако Гулак все още е готов да преподава. Сами Зайн, Чезаро и Шинсуке Накамура вървят нагоре. Сами се смее и разказва как Брайън отказа поканата си да се присъедини към тяхната група. Сами продължава и казва, че Брайън вече е сведен да иска съвети от никого. Брайън стъпва към Сами, но Чезаро се намесва на пътя. Брайън казва, че проблемът му е със Сами, а не със Сезаро. Чезаро казва, че ако Брайън има проблем със Сами, той също има такъв със Сезаро. Брайън пита дали това е предизвикателство, а Сами казва, че е така. Те имат още думи и Брайън им казва да се срещнат с него на ринга. Брайън си тръгва. Гулак стъпва нагоре и има няколко думи за Сами, след което тръгва. Сами посочва, че Цесаро и Накамура ще се борят Гулак и Браян.

– Връщаме се към Cole and Triple H. Cole ни изпраща на преиграване на мача на Elimination Chamber от неделя, в който видяха Джон Морисън и The Miz да запазят титлите на екипа на SmackDown Tag през Новия ден, Usos, Lucha House Party, Dolph Ziggler и Робърт Роуд, и Тежки машини. Не виждаме целия мач, но повечето от него.

Назад от търговска почивка и мачът на Камарата все още продължава. Виждаме повече от мача преди да направим още една почивка. Връщаме се и Triple H отново се шегува с Коул за коментар за това колко е зле. Коул казва, че въпреки липсата на тълпа тази вечер, светът наблюдава, че SmackDown е тенденцията №1 в Twitter тази вечер. Връщаме се на реванша на мача на Камарата. Получаваме още една търговска почивка, преди да се върнем към последната част от повторното изпълнение на Камарата.

– Връщаме се на празната сцена и виждаме шампионите на SmackDown Tag Team на ринга, Джон Морисън и The Miz. Миз се хвали с победата на Elimination Chamber и как все още печелят титли 13 години по-късно. Морисън и Миз издават предизвикателства за всеки, който да говори сега, ако не вярват, че това са най-добрите двама в това, което правят. Те също се шегуват, че някои от лошите им филмови проекти всъщност са добри. Миз казва, че няма да има бушване и няма „сучеш!“ скандира тази вечер. Миз чука Орландо дори без тълпа, за да получи топлина. Те продължават да се хвалят, че са шампиони и позират заедно, като вдигат титлите във въздуха и казват на всички да ревнуват. Те скандират мелодия за това да бъдат шампиони, докато сегментът приключи.

– Коул казва по-късно тази вечер, ще се спрем на слуховете за Роб Гронковски и WWE.

Даниел Брайън срещу Чезаро

Връщаме се на ринга и излиза Даниел Брайън с Дрю Гулак. Triple H започва да говори, когато Грег Хамилтън прави уводите, но Коул го отрязва и се шегува, че не говори над диктора на ринга. Брайън слиза по рампата с Гулак и се опитва да поведе „да!“ скандирайте на празна арена. Коул потвърждава Брайън срещу Сезаро вместо посочения по-рано мач на отборния таг. Обратно към търговски.

Назад от почивката и Коул е на обявената маса, докато Брайън и Дрю Гулак чакат на ринга със съдията. Triple H го снима, шегува се, че се попълва като оператор. Коул ни показва тази седмица WWE Backstage сегмент, който каза, че бившият играч на NFL Роб Gronkowski е в преговори с WWE. Връщаме се при Коул и той потвърждава, че Gronk идва в WWE като Superstar. Добрият приятел на Гронк Моджо Роули се присъединява към обявената маса. Mojo каза, че е разговарял с Gronk по-рано днес и слуховете са верни – бившият New England Patriot идва в WWE. Mojo казва, че все още нищо не е подписано, но Gronk ще бъде тук следващата седмица. Mojo, който е RAW Superstar, също ще бъде тук следващата седмица. Моджо се опитва да вдигне Коул, когато напуска масата за обявяване. Връщаме се на ринга и излиза Чесаро с Шинсуке Накамура и новият интерконтинентален шампион на WWE Сами Зайн.

Nakamura гледа от рингайд, докато Сами се присъединява към Cole и Triple H в коментар. Назад и напред, за да започнете мача. Цезаро завършва, като го обръща и разтоварва на Брайън, докато Гюлак също гледа от пръстена. Цезаро се разтоварва в ъгъла и бие Браян надолу с предмишници и горни разрези. Отиваме на комерсиално с Cesaro на контрол.

Назад от почивката и Чезаро доминира Брайън. Брайън се бори назад и ние се връщаме напред-назад за няколко минути. Те отиват на постелката и търгуват повече гишета и опити за пинове. Брайън търкаля Цезаро от нищото за победата.

Победител: Даниел Брайън

– След мача Чезаро е шокиран като музикални хитове на Брайън. Накамура веднага удря ринга и започва да се удря по Брайън. Gulak прави спестяването, но играта с цифри наваксва, когато Сами също се присъединява. Gulak стартира в стъпалата от стоманен пръстен. Брайън се самоубива на Накамура, но едва се свързва, изпращайки го на ринга. Това е лош часовник, докато чуваме как съдията отеква, докато тя крещи на тях. Наистина беше така през цялата нощ, странен поглед. Коул споменава как не е сигурен дали тук имаме достатъчно рефери тази вечер, за да разделим нещата. Нещата най-накрая се успокояват, когато музиката на Брайън започва отново.

– Все още предстои, Джон Сина е тук. Също така, Джеф Харди срещу Кинг Корбин. Обратно към търговски.

– Назад от почивката и обявена за следващата седмица е изява на Роб Гронковски, плюс подписването на договор между WrestleMania 36 между Roman Reigns и WWE Universal Champion Бил Голдбърг.

Джеф Харди срещу крал барон Корбин

Отиваме на ринга за мача за основното събитие тази вечер и на първо място идва крал барон Корбин. Елиас е на коментар с Triple H и Cole. Следващ е Джеф Харди, който прави дългоочакваното си завръщане от контузията на крака през 2019 година.

Корбин атакува Харди преди камбаната и доминира, поемайки контрол и отвеждайки Харди на пода. Корбин бие Харди и се връща на ринга, като казва на Харди да стане. Харди се търкаля и реферът го проверява. Харди казва, че е готов да тръгне. Звънецът звъни и те тръгват към него.

Харди поема рано контрола и удря няколко от подписите си за близо 2 броя. Корбин контрира финишер и изпраща Харди към ъгъла. Харди се бори с Корбин, но Корбин го хваща в Deep Six за близо 2 броя в средата на ринга. Корбин и реферът спорят. Корбин говори на боклука с Илия от ринга.

Елиас стои на обявената маса и започва да свири на китара си. Харди се възползва от разсейването и удря Twist of Fury, а не Twist of Fate? Харди се връща към върха и удря Суонтон на Корбин, за да спечели щифта.

Победител: Джеф Харди

– След мача Харди прави излизането си като музиката хитове и ние преминаваме към повторения.

– Тепърва идва, Джон Сина. Обратно към търговски.

– Назад от почивката и Triple H е на същото място, на което беше за встъпителната си реч. Той казва, че се надява, че сме се насладили на това историческо издание на SmackDown. Той продължава и казва, че ни липсва това, което прави шоуто важно, феновете, и докато физически не са тук, те са тук. Той споменава, че Superstars се представят така, както биха искали за феновете, и казва, че WWE наистина е спечелила правото да каже това, което казват в горната част на своите предавания – Тогава. Сега. Завинаги.

– Връщаме се на ринга и Майкъл Коул има микрофон. Той представя John Cena и той бързо идва. Цената е изцяло бизнес и казва на Коул да се заемем с него. Цена благодари на феновете, които гледат у дома по FOX и ги вика. Коул извежда „The Fiend“ Bray Wyatt и как Wyatt каза, че предишната победа на Price WrestleMania 30 над Wyatt доведе до раждането на Fiend.

Cena не е сигурна как да отговори на някой, който обвинява провала си в него. Сина казва, че много хора са му казали как е причината за техния провал и сега можем да добавим Уайат към този дълъг списък. Сиана казва, че Уайат е мързелив след загубата от WrestleMania. Сина казва, че Уайат е неговият най-голям враг. Сина продължава и отхвърля идеята, че никога не губи и просто погребва другите. Сина леко се загрява, когато говори за хора, които искат да са на върха, но след това се мързи. И така, как той реагира на някой, който го обвинява в техните неуспехи? Той им дава корекция на отношението.

Коул ни показва скорошното завръщане на SmackDown от Сина в Бостън и промоцията му на WrestleMania 36 без него, защото тези петна от WrestleMania са спечелени, а не са дадени. Коул пита защо Сина би противопоставила Уиат, след като каза това, което направи. Сина казва, че не се противопоставя, че прие предизвикателство от Уайат. Cena продължава за това как WWE трябва да инвестира в своето бъдеще и не смята, че Wyatt е част от това бъдеще. Cena казва, че момчета като Дрю Макинтайр, шампионът на WWE NXT Tag Matt Matt Riddle, Tommaso Ciampa, NXT Women Champion Rhea Ripley и The Velveteen Dream са бъдещето. Сиана казва, че WWE трябва да инвестира в тези таланти и пита защо продължаваме да даваме шансове за 5 и 6 на хората, които питат какво ще стане с мен, когато времената станат трудни. Cena иска WWE да инвестира в хора, които го заслужават всеки ден.

Сина казва, че е приел предизвикателството на Уайат, за да може да извади Уиат от уравнението. Сиана казва, че техният мач на WrestleMania 36 няма да бъде мач за открадване на шоуто. Ще бъде брутално, страшно и неудобно за гледане. Сиана казва, че ще направи това, което трябваше да бъде постигнато преди 6 години – той ще сложи край на най-свръххитрирания и свръх привилегирована Суперзвезда, съществуваща. Сега чуваме Уиат да се смее от празните места. Уайат има микрофон и той прескача бариерата. Уиат се радва, че Сина е тук, въпреки че казва злобни и омразни неща за Уайат.

Уайат влиза на ринга и казва, че е добре да видиш Сина. Вижте Сина, той се справя страхотно, голяма филмова звезда в Холивуд и все още има големи мускули, страхотна приятелка. Уайат казва, че повечето не могат да си представят какво би било да бъдеш Сина за един ден. Уиат казва, че Сина е объркал всичко. Уиат казва, че не е болен, Сина е. Той знае защо Сина дойде тук и знае, че Сиана всъщност не е по дяволите за бъдещето. Wyatt казва, че Cena не се интересува от кого трябва да мачка или погребва по пътя си, той просто иска прожекторите. Wyatt казва, че Cena е пристрастена към прожекторите. Уиат казва, че преди 6 години Сина взе нещо от него. Толкова много се замисли, че го подлуди.

Уайат казва, че гласовете в главата му никога не спират и тогава се случи нещо магическо. Той спря един ден да се бори с гласовете и след това започна да ги слуша. Те взеха неговия крив малък свят и го превърнаха в величествена забавна къща. Уиат казва, че Сина го е разбил, а Фиенд го е върнал заедно, а при WrestleMania 36 това ще бъде клане, Сина просто още не го знае. Уайат вече е в лицето на Сина. Пусни ме, Джон. Екранът мига с присъствието на The Fiend, докато Wyatt изпуска бърз смях. Екранът вече става черен, докато познатият Уайат отекна над арената. Първият по рода си SmackDown на FOX от WWE Performance Center излиза от ефира.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.