петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Ricochet казва, че феновете трябва да са щастливи, той получава всяка седмица...

Ricochet казва, че феновете трябва да са щастливи, той получава всяка седмица да се представя за тях, коментари за отскачане

75

WWE RAW Superstar Ricochet излезе в Twitter днес с няколко думи за феновете, които явно коментират как са пропуснали да го видят по време на този седмичен RAW епизод в мрежата на САЩ.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Рикошет каза, че феновете трябва да са щастливи, че той въобще ще се представя за тях. Той завърши туита, като заяви, че животът е страхотен.

Free Instagram Followers

„Добре, просто искам да кажа, че всички трябва да са щастливи, че получавам да изпълнявам за вас всяка седмица. Защото в края на деня няма значение за мен в какво качество. Затова нека да празнуваме това и да не се спираме на всичко друго. #LifeIsGreat „, написа той.

По-рано този следобед Рикошет направи още един туит и коментира отскачане назад.

Той написа: „Отскачането назад е моето нещо!“

Както отбелязахме, Ricochet беше малко в спад, от късно. Той загуби скуош на WWE Champion Brock Lesnar в Super ShowDown в Саудитска Арабия миналия месец, а след това загуби още един бърз мач на WWE 24/7 Champion Riddick Moss в RAW няколко нощи по-късно. Рикошет се бори с Ерик Йънг преди RAW в понеделник в столицата Arena Arena във Вашингтон, за мач в ефира на главното събитие на WWE тази седмица.

Беше съобщено в края на миналата седмица, чрез бюлетина на Wrestling Observer, че първоначалният план е R-Truth да се изправи срещу Moss в неотдавнашния мач на RAW, но председателят на WWE Винс Макмахон го промени на Ricochet vs. Moss, като Moss преминава на чисто.

Все още няма дума за това какво WWE е планирала за Ricochet на WrestleMania 36, но той вероятно ще бъде в мач на много хора, вероятно 7-ия годишен Андрей Гигантски Мемориал Battle Royal, който не е потвърден от това писане. Следете за актуализации.

Можете да видите пълните туитове на Ricochet по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.