вторник, януари 26, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Ricochet Talks Brock Lesnar Match, ако се върне в WWE NXT

Ricochet Talks Brock Lesnar Match, ако се върне в WWE NXT

55

Ricochet беше наскоро гост в Добро утро Вашингтон с Джули Райт от WJLA, филиалът на ABC във Вашингтон, окръг Колумбия. Както може да се види във видеото по-горе, Ricochet обсъжда пътуването по пътя с Street Profits, какво е усещането да се изправиш срещу Brock Lesnar при Super Showdown и дори възможността да се върнеш „у дома“ в NXT.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Това е място, което винаги бих искал да нарека дом за мен“, каза Рикочет. „Това беше място, на което се наслаждавах старателно, докато бях там. Сега, когато имат повече експозиция, всяка сряда в мрежата на САЩ, мисля, че това е огромно.“

Free Instagram Followers

Рикошет остави отворена вратата за връщане към NXT, казвайки, че ще бъде там, ако имат нужда от него.

„Всеки път, когато имат нужда от ръка, щях да съм там със сигурност, няма проблем“, каза Рикочет.

Рикошет обсъжда, че е на път почти 300 дни в годината, но каза, че пътуването с приятелите му помага да се облекчи малко борбата.

„За нас няма извън сезона. Ходим всеки уикенд на всеки месец, плюс понеделник, сряда и петък“, каза Рикочет. „Пътувам с Street Profits. Просто няколко приятели се мотаят заедно на пътя.“

Ricochet също беше попитан дали има опит в гимнастиката по отношение на високите му летене и атлетиката в стил ринг.

„Всичко е самоук“, каза Рикочет. „Правя това от 15-годишна възраст и това е видът на опитите и грешките.“

Ricochet също обсъди загубата си от Brock Lesnar в WWE Super ShowDown миналия месец. Въпреки че не се наложи срещу Леснар, Рикочет нарече мача „сбъдната мечта“.

„Това беше нещо като сбъдната мечта. Спомням си, че Брок е изправен пред Скалата или Кърт Ъгъл и се радвам, че сега съм част от тази история“, каза Рикочет.

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Добро утро Вашингтон с ах / т на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.