Ring of Honor TV (1.03.17) – Скърл vs. Диджак

476

Резултатите са от епизода на Ring of Honor, излъчен на 1 март 2017 г. по Comet TV.

Кристофър Даниелс открива епизода с реч за мечтата му най-накрая да бъде Световен шампион на ROH. Шампионът Адам Коул го прекъсва, подиграва се с възрастта на Даниелс и заявява, че ще бъде шампион завинаги. Въпреки това, ако Даниелс си търси бой, ще го получи. Палачът Пейдж се появява и заедно с Коул нападат Даниелс, а Казариан се притичва на помощ на партньора си. След като прогонва Пейдж и Коул, Казариан настоява за отборен мач.

  • Палачът Пейдж и Световният шампион на ROH Адам Коул побеждават Кристофър Даниелс и Франки Казариан чрез туш.
    Даниелс опитва да приключи Коул с Най-великото лунно салто, но Коул вдига крака си и контрира финишъра, след което преобръща Даниелс и отбелязва туш.

След мача Даниелс и Казариан се карат на ринга, а Боби Фиш става от коментаторската маса и обещава, че на Manhattan Mayhem ще вземе титлата от Коул.

Free Instagram Followers
  • Първи рунд на турнира „Най-обещаваща звезда“: Джон Скайлър побеждава Шон Кар чрез туш.

За следващия епизод на Ring of Honor TV е обявен мач между The Bullet Club (Адам Коул, Коди Роудс и The Young Bucks) и отбора на Боби Фиш, Джей Лийтъл и Братята Бриско.

Мачът между The Tempura Boyz и The Motor City Machine Guns не се състои, а коментаторът Йън Рикабони намеква, че MCMG са били нападнати зад кулисите.

  • Мач за Телевизионната титла на ROH: „Злодеят“ Марти Скърл (c) побеждава Донован Диджак чрез туш.
    Скърл отказва да спазва Закона на честта и да стисне ръката на опонента си. В края на мача, Скърл заключва хватката Chicken Wing и кара Диджак да се предаде.

Лио Ръш се появява след мача за конфронтация със Скърл. „Злодеят“ го напада подло и тръгва да заключва The Chicken Wing, когато Бунтът се намесва и го прогонва.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.