Ring of Honor TV (1.03.17) – Резултати

490

Резултатите са от епизода на Ring of Honor, излъчен на 22 февруари 2017 г. по Comet TV.

  • Сайлас Йънг победи Бика Джеймс чрез туш.
    В началото на мача Йънг предложи на Джеймс да се здрависат, но Бика отказа в контекста на досегашното поведение на Йънг и партньора му Beer City Bruiser. Йънг взе победата след разконцентрираща намеса от Bruiser.

Боби Фиш дръпна промо за победата си в Survival of the Fittest мача през ноември, която му донесе мач за Световната титла на ROH. Мачът между Фиш и шампиона Адам Коул ще се проведе на 4 март на Manhattan Mayhem.

  • Колт Кабана победи Момчетата (Хандикап мач) чрез предаване.
    Далтън Касъл наблюдаваше мача от коментаторската маса. В един момент от мача Кабана метна едно от Момчетата към Касъл, след което повали партньора му с Чикагското небе. Когато първият се възстанови и се върна на ринга, бе заключен във финишъра на Кабана и се предаде.
  • Финал на турнира „Десетилетие превъзходство“ за определяне на претендент за Световната титла на ROH: Кристофър Даниелс победи Джей Бриско чрез туш.
    След като Даниелс забоде Лунно салто на Бриско извън ринга, Казариан и Марк Бриско се появиха край ринга, за да проверят състоянията на партньорите си. Мачът приключи, когато Бриско опита да изпълни Суперплекс, но Даниелс го контрира в Ангелски криле от горната сглобка на ринга.

Казариан поздрави Даниелс след мача. Джей Бриско също стисна ръката на победителя. Даниелс ще получи мач срещу Световния шампион на ROH на 10 март.

Free Instagram Followers
Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.