Ring of Honor TV (8.03.17) – Bullet Club vs. Team ROH

539

Резултатите са от епизода на Ring of Honor, излъчен на 8 март 2017 г. по Comet TV.

Епизодът служи за мост между шокиращите събития от Manhattan Mayhem, когато Братята Харди и Bully Ray се присъединиха към ростъра на Ring of Honor и голямото шоу по случай 15-тата годишнина на компанията.

  • Мач за Тройните отборни титли на ROH: Кралството (Вини МарселияТ.К. О’Райън и Мат Тейвън) побеждават Бунта (Каприс Коулман, Кени Кинг и Рет Тайтъс) чрез туш.
    Тайтъс е изваден от мача преждевременно поради подозрения за контузия на коляното. Лио Ръш се присъединява към отбора на Бунта, за да уравновеси силите, но малко по-късно атакува Кени Кинг и подарява победата на Кралството. В резултат от победата, Кралството ще защитава Тройните отборни титли срещу Далтън Касъл и Момчетата на 15-тата годишнина.
  • Мач от турнира „Най-обещаваща звезда“: Брайън Милонас побеждава Рафаел Кинг чрез туш.
    Милонас отбелязва победата въпреки намесата на Девин Никол, съпругата на Кинг.

За следващия епизод на Ring of Honor TV е обявен мач между War Machine и отбора на Би Джей Уитмър и Наказателя Мартинез.

Free Instagram Followers

Кристофър Даниелс признава зад кулисите, че шоуто за 15-тата годишнина на ROH този петък може да е последният му шанс да бъде Световен шампион.

  • The Bullet Club (Адам КоулКоди Роудс и The Young Bucks) побеждават Джей ЛийтълБоби Фиш и Братята Бриско чрез туш.
    Лийтъл и Фиш се сбиват по време на мача, оставяйки Братята Бриско сами срещу The Bullet Club. Джей и Марк отстояват позициите си, но се провалят в неравната битка.

След мача, Световният шампион Адам Коул остава сам да позира с титлата си. Кристофър Даниелс нахлува на ринга и заплашва да отреже косата на Коул. Шампионът се опитва да се съпротивлява, но Даниелс го поваля с Ангелските криле. Казариан се появява, видимо за да помогне на Даниелс, но вместо това предава партньора си и го оставя в ръцете на The Bullet Club.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.