сряда, януари 27, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Роб Гронковски пристига в Центъра за изпълнение на WWE (Видео)

Роб Гронковски пристига в Центъра за изпълнение на WWE (Видео)

82

WWE се готви за домакин на WrestleMania 36 Роб Гронковски официално да направи своето пристигане.

Както се вижда по-горе в новото видео на WWE Now, Макензи Мичъл погледна съобщението за хостинг на Gronk в Twitter и някои от реакциите към коментарите му и новините за излъчването на WrestleMania 36 през две нощи тази година. Gronk ще се появи по време на тази вечер SmackDown на FOX, за да промотира концерта си като домакин на WrestleMania 36 .

WWE пусна и нова стока за трикратния шампион на NFL Super Bowl. WWE Shop има нова шейкърка за лед „Gronkmania“ и $ 34.99 „Gronkmania“ тениска. Те също имат нов шейкър за лед 34,99 долара и тениска Gronk от $ 27,99. Тениските с размер на младежите отиват за 24,99 долара.

Free Instagram Followers

По-долу е ново видео на бившия близък на NFL, който прекара деветсезонната си кариера с New England Patriots, преди да се пенсионира през 2019 г. на 29-годишна възраст, пристигайки в WWE Performance Center за тази вечер на SmackDown. С него е добрият приятел на RAW Superstar и добрият приятел на Gronk Моджо Роули.

Гронк и Моджо не казаха много пред камерите, когато бяха запознати с служители на WWE, включително жена на име Барбара. Изглежда, че това е изпълнителният асистент Барбара Стратън, която е базирана в Орландо и работи с WWE от 2014 г. Барбара каза на Гронк, че за деня тя ще бъде негова „мама“.

Както отбелязахме, наскоро Gronk подписа с WWE да се бори. Gronk не е планиран да се бори на WrestleMania 36, но беше съобщено, че появата му на The Grandest Stage of Them All би довела до първия му мач по-късно тази година, вероятно в SummerSlam през август, тъй като ще се проведе в TD Garden в Бостън, което би било подходящо и би гарантирало голям поп за Гронк поради историята му с Ню Англия патриоти.

Все още няма дума за това как епидемията от COVID-19 може да промени плановете на WWE за Gronk, но бюлетинът на Wrestling Observer съобщи тази седмица, че WWE има планове Gronk да бъде домакин на WrestleMania 36 през цялото време. Първоначално хостинг концертът трябваше да бъде обявен на тази вечер на SmackDown, но те решиха да продължат с него по-рано тази седмица, когато обявиха WrestleMania като събитие за две нощи от множество места.

Следете актуализации за бъдещето на WWE на Gronk и за тази вечер SmackDown. Не забравяйте да се присъедините към нас за отразяване на живо в 20:00 ET. По-долу е видеото на Gronk, пристигащ за SmackDown, заедно с поглед към първата му по рода си WWE Shop стока:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.