петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Роб Gronkowski близо до финализиране на сделка с WWE

Роб Gronkowski близо до финализиране на сделка с WWE

64

Обявен на WWE Backstage тази седмица, бившият играч на New England Patriot Роб Gronkowski е близо до финализиране на сделка с WWE.

В момента не е известно в какъв капацитет ще бъде използван, но той може да се появи още на 20 март епизода на SmackDown от Ню Орлиънс.

Gronkowski се сприятелява с настоящата WWE Superstar Mojo Rawley и се появи на WrestleMania 33 . На това събитие той скочи на барикадата и помогна на Роули да спечели Андре гигантския мемориален боен крал, като извади Джиндър Махал.

Free Instagram Followers

Миналия август Гронковски беше коментирал, че иска "един луд мач" в WWE.

"С борбата нямам чувството, че бих бил борец на пълен работен ден, но има едно нещо, заради което съм", каза Гронковски. "И това е да направя един луд мач. Практикувайте го за малко, излезте там, като в Royal Rumble, излезте там. Взех приятеля си в WWE, практикувайте го и направете пълен мач на WWE." не казвам кога. Може би пет години. Останалата част от живота си съм го направила. Винаги съм мечтала да направя това, само един път, да вляза там и да изляза изцяло. Това може да е възможност, един път, по пътя."

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.