вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Роб Gronkowski подписва с WWE, ще дебютира на SmackDown и ще се...

Роб Gronkowski подписва с WWE, ще дебютира на SmackDown и ще се появи на WrestleMania 36

55

Съобщава се, че Gronk се отправя към WrestleMania 36.

Бившият играч на NFL и приятелят на WWE знаменитостта Роб Gronkowski е подписал с WWE и се очаква да се появи в WrestleMania 36 следващия месец, според The Wrap.

Бившият тесен край на New England Patriots сега подписа договор с WWE и ще направи своя официален дебют по време на 20 март епизода на SmackDown на FOX от Ню Орлиънс.

Free Instagram Followers

Планирано е и Гронк да се появи на WrestleMania 36. Беше отбелязано, че настоящите планове за появата на WrestleMania 36 ще доведат до бъдещ мач за трикратния шампион в Супербоул. Gronk не е планирано да се бори на The Grandest Stage of Them през цялата тази година, но тази поява ще доведе до мача, който имат предвид.

30-годишният Гронк, който се оттегли от NFL преди една година, подписа с FOX Sports като анализатор още през октомври. Wrap се обърна към FOX Sports за коментари дали новата сделка за WWE ще повлияе на работата на Gronk в NFL, но все още няма дума.

Във вторник във WWE бе забелязано, че Gronk и WWE са близо до финализиране на сделка. Тази сделка е официално подписана, според новия доклад на The Wrap.

Гронк, известен професионален фен по борба и добър приятел на Моджо Роули, направи своя дебют в WWE на WrestleMania 33 през 2017 г., за да помогне на Mojo да спечели четвъртата годишна Андре гигантската мемориална битка Royal.

Все още няма дума за условията на сделката на Роб с WWE, но бъдете в течение, тъй като ние ще ви информираме.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.