събота, януари 23, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Роб Gronkowski WWE Актуализация на състоянието, Mojo Rawley Оставя RAW да работи...

Роб Gronkowski WWE Актуализация на състоянието, Mojo Rawley Оставя RAW да работи с Gronk On SmackDown?

102

WWE статутът на Роб Gronkowski беше адресиран по време на специалния епизод на SmackDown за тази вечер от FOX епизод от WWE Performance Center в Орландо.

Обявете екипа Майкъл Коул и Triple H преиграха сегмента на WWE Backstage, където бяха обсъждани преговорите за WWE на Gronk. Тогава Коул потвърди, че бившият край на New England Patriots идва към WWE, за да работи като Superstar.

След това добрият приятел на Gronk Mojo Rawley се присъедини към Cole and Triple H на масата за обявяване, отбелязвайки, че той разговаря с Gronk днес и докато Gronk не е подписал договора си за WWE, слуховете са верни и Gronk идва в WWE. Тогава Mojo потвърди, че Gronk ще се появи по време на SmackDown на FOX, която е следващата седмица, която е планирана за Ню Орлиънс, но вероятно ще завърши излъчването от центъра за изпълнение поради пандемията на коронавирус.

Free Instagram Followers

Mojo също потвърди, че ще се появи на SmackDown с Gronk следващата седмица. Mojo все още е член на списъка на RAW, но изглежда, че това може да се промени на неговия добър приятел, който подписва с компанията за работа на синята марка.

Както отбелязахме, беше съобщено, че Gronk вече е подписал с WWE и че следващият петък появата на SmackDown ще доведе до друга поява на WrestleMania 36. Съобщава се, че Gronk всъщност няма да се бори на WrestleMania 36, но историята, която започва в това шоу ще доведе до първия му мач. Днес бе съобщено чрез Wrestling Observer, че Gronk може да завърши борбата на първия си мач в WWE SummerSlam от Бостън през август, което би било подходящо, тъй като Gronk прекара цялата си кариера в NFL с Patriots. За тези, които са ги пропуснали, можете да кликнете тук и да кликнете тук за най-новите доклади за Gronk и WWE.

Следете актуализации за бъдещето на Gronk в WWE. По-долу са няколко снимки на Mojo на тази вечер SmackDown с Cole и Triple H:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.