Роб Ван Дам разкрива съвета. Винс Макмахон му даде

75
rob van dam

Роб Ван Дам има късмета да има дълга кариера в света на професионалната борба и през целия си период на кариерата си е работил за някои от най-известните промоции в света.

Ван Дам е направил доста снимки на стола в своето време и по време на изява в шоуто на Стив Остин той обясни защо никога не е вдигнал ръце.

„Като художник, да, предполагам, че това (това беше машинантство), защото да, обучих се наистина да вярвам в него, наистина да повярвам в момента. Знаеш ли какво искам да кажа? И така, бих искал да мисля, че това е отразено в работата ми и това е част от него. Мисля, че все още вярвам в това, което правя, когато съм навън. Знаеш ли какво искам да кажа? Така че да, така е. Не бих препоръчал на никой друг да го прави. “

Free Instagram Followers

RVD продължи да казва, че когато стигна до WWE, Винс Макмахон забеляза как прави снимки на стола и Макмахон му даде някои много важни съвети.

„И между другото, когато за пръв път стигнах до WWE, един път минах през горила [позиция] и Винс Макмахон каза:„ когато правите тези снимки на стола “, каза той,„ вдигнете ръцете си “. И аз бях като: е, това е готино. Това е за всички останали, Винс. Той каза: „не, слушаш ме! Вдигаш ръце. Аз отивам, „но аз правя това постоянно“. Той отива и това е единственият път, когато е казал нещо дистанционно по този начин, той отива: „сега слушайте, аз съм ваш баща! Казвам ви да вдигнете ръцете си.

„Най-накрая се получи и аз бях като:„ добре, той е шефът. Плаща ми да вдигна ръцете си. Мисля, че мога да направя това. И това вероятно беше, след като бях там, преминах през ерата на хардкор заглавието и ерата на ECW. Може би бях там минутка, но просто казвам, той го каза, Винс, в негова защита, като че ли, точно от бухалката, но аз бях упорит. Но това ме оказа ефект. Не знам дали го правих всеки път след това, но си спомням, че мислех, че вероятно би трябвало. “

Роб Ван Дам за последно се появи в програмирането на WWE миналата година по време на епизода на събирането на Raw. В момента работи с Impact Wrestling.

H / T Wrestling Inc.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.