ROH звезди се готвят за подписване с WWE?

665
Адам Коул

Според доклад от Wrestling Observer Newsletter, Адам Коул, една от най-големите звезди на Ring of Honor, съвсем скоро може да се присъедини към WWE. Слухът бе потвърден и от легендарния WWE коментатор Джим Рос, който заяви в подкаста си, „Предполагам, че Адам Коул ще подпише с WWE през април. Така се говори. Всъщност това е лошо пазена тайна от край време.“

Сред най-знаменитите имена на независимата кеч сцена, Коул е член на The Bullet Club и е представял групировката както в Ring of Honor, така и в New Japan Pro Wrestling в Япония и WhatCulture Pro Wrestling във Великобритания. Коул наскоро изгуби Световната титла на ROH срещу Кристофър Даниелс, а в близко бъдеще се очаква да изтече договорът му с компанията.

От своя страна, ROH звездата Боби Фиш обяви в сряда, че от 27 март ще приема записвания за независими дати. PWInsider докладва, че дългосрочният му ексклузивен договор с Ring of Honor е изтекъл през 2016 г. и оттогава работи с краткосрочни споразумения. Работата на 40-годишния ветеран все още е на върховно ниво и се спекулира, че WWE ще му отправят предложение. Тези слухове са подклаждани от факта, че неговият отборен партньор в reDRagon Кайл О’Райли също наскоро се раздели с ROH.

Free Instagram Followers

Дейв Мелцър от Wrestling Observer докладва и че договорите на още двама кечисти с ROH изтичат скоро – тези на Далтън Касъл и перспективния младок Лио Ръш.

Напомняме, че месец април традиционно е интересен период за ростъра на WWE. Веднага след WrestleMania, когато имената с непълни договори като Брок Леснар и Голдбърг си взимат почивка, в Raw и SmackDown обикновено настъпват имена от NXT, които трябва да бъдат заместени. Конкретно Коул и членовете на reDRagon със сигурност са привлекли вниманието на WWE, но интерес се очаква и от New Japan Pro Wrestling.

Източник: Wrestling News World, Top Rope Press, Uproxx

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.