четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Рокът върху това, което му съвпада с Wrestlemania с Хълк Хоган, го...

Рокът върху това, което му съвпада с Wrestlemania с Хълк Хоган, го научи, мисли по NWO

60

Дуейн „Скалата“ Джонсън е най-високоплатеният актьор в Холивуд и една от истинските икони на професионалната борба. Той заведе в Instagram тази седмица, за да помни мача си с друга икона – Хълк Хоган.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

18-тата годишнина от мача „Икона срещу икона“ от Wrestlemania X8 беше миналия вторник, което накара The Rock да отговори на въпрос на феновете си относно мислите си за мача. Той каза, че е бил на борда с Хоган, който се връща в WWE, когато Винс Макмахон го попита, споменавайки лидерите на съблекалните по това време са смесени по идеята. Той добави, че „много егоистично“ поиска да се бори Хоган.

Free Instagram Followers

„Хареса ми. Веднага видях марката, видях надграждането, видях промоцията и просто видях интригата от феновете, защото това е съвпадение, което никога не си мислил, че ще видиш“, заяви Скалата. „Това е като Тайсън срещу Али, никога не си мислил, че ще видиш това.“

Рокът заяви, че е развълнуван от завръщането на NWO и оцени по-специално стила на работа на Скот Хол. Той нарече компилацията за мача „невероятна“ и каза, че е донесъл идеята за популяризирането на мача като „Icon vs. Icon“ на McMahon по време на изграждането.

Скалата каза, че всички отзад могат да почувстват тълпата, която иска да се развесели за Хоган по време на строежа.

„Всички бяхме колективно, включително и Хоган, просто се почувствахме като„ Е, нека просто го усетим и да видим къде отива тълпата, след това ще се настроим “. и бях като страхотен – каза Скалата.

Рокът спомена, влизайки в мача, беше уговорено, че той ще победи Хоган при преминаване на сценария с факлата, но как „чака зелената светлина“ от Хоган. Той каза, че решението му да се държи като пета помогна да се определи динамиката на мача за феновете и похвали Хоган, че може да преминава лесно в играта на лицето.

Скалата каза, че мачът го е научил на стойността на слушането на червата му.

„В този момент трябваше да слушам червата си“, каза Скалата, „и си помислих:“ Сега ще работя като пета и ще дам на хората, 68 000 души, да им дам възможност да не се конфликтират. Наздравейте “ него, можете да ме освирквате, защото единственото, което има значение, е да имаме страхотен мач. “

Можете да разгледате публикацията в Instagram по-долу. Ако използвате някоя от офертите в тази статия, моля, кредитирайте Wrestling Inc.

Вижте тази публикация в Instagram

Вчера беше 18-тата годишнина от историята, която направи ICON срещу ICON WrestleMania мач между мен и Безсмъртния @HulkHogan. Ето моят отговор на вашите въпроси за това как се почувствах за емблематичния ни мач и някаква уникална предистория за изграждането ни и колко е важно да правя нещо, което ми е служило през целия ми живот – винаги слушайте моите черва. Благодаря за всичките ти страхотни въпроси и благодаря ти, Тери за предаването на факлата. Наистина, моя чест. Пазете се за здравето на всички и се грижете един за друг, ще постигнем това. #iconvsicon #goat #listentoyourgut

Публикация, споделена от therock (@therock) на 18 март 2020 г. в 16:34 ч. PDT

[wpcc-script async src=“https://www.instagram.com/embed.js“]

Woo Nation допринесе за тази статия.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.