Роман Рейнс е новият световен шампион в тежка категория

1106

Снощният RAW бе страхотно шоу, което започна със скандал между Стефани МакМеън и Роман Рейнс. Стефани зашлеви множество шамари на Роман и съобщи, че Винс МакМеън пътува, за да реши как да накаже пребилия  Трите Хикса на TLC Рейнс.

Веднага след това започна мач между новия интерконтитентален шампион Дийн Амброуз и Долф Зиглер. Мачът бе съпроводен от множество обрати, двете звезди се раздадоха докрай, а публиката крещеше „This is Awesome“. Мачът завърши без победител, тъй като на ринга влезе бившия носител на пояса Кевин Оуенс, който първо се разправи със Зиглър, а после преби и Амброуз.

Шоуто продължи с мач между Р-Труф победи Бо Далас, като срещата бе прекъсната от влизането на Винс МакМеън на ринга. Това бе първото телевизионно появяване на Винс за повече от година. Винс викна на ринга Роман Рейнс, а впоследствие се появи и Шеймъс. Тримата уредиха мач за световната титла в тежка категория по-късно в шоуто.

Free Instagram Followers

Българинът Александър Русев и Алберто дел Рио победиха Райбак и Джак Суагър в отборен мач.

Невил (придружаван от Миц) победи Тайлър Брийз.

Оригиналите на ECW (Д-Вон и Буба Рей Дъдли, Томи Дриймър и Райно) загубиха от Семейство Уаят в мач с екстремни правила.

В края на вечерта Роман Рейнс успя да тушира Шеймъс и да спечели за втори път световната титла в тежка категория на WWE! Какво предстои във Федерацията ще стане ясно в четвъртък вечер в шоуто SmackDown!

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.