петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Роман царува, AJ Styles и други звезди от WWE реагират на Голямата...

Роман царува, AJ Styles и други звезди от WWE реагират на Голямата борбаMania 36 анонс

78

Както бе отбелязано, WWE обяви в сряда, че WrestleMania 36 ще бъде събитие за две нощи, което излъчва от много места. Голямото събитие ще излъчи чрез плащане за гледане и мрежата на WWE в събота, 4 април и неделя, 5 април в 19:00 ET, без тълпа. Едно от местата ще бъде WWE Performance Center в Орландо, но за останалите места все още няма дума. Бившата звезда на NFL Роб Гронковски ще служи като домакин и през двете нощи. Събитието беше преместено от стадион „Реймънд Джеймс“ в Тампа поради пандемията на коронавирус.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

За тези, които са го пропуснали, можете да щракнете тук за възможни сценарии за WrestleMania 36 и възможни състави за двете нощи.

Free Instagram Followers

Няколко WWE Superstars отидоха в Twitter снощи, за да реагират на голямото съобщение на WWE за промените и съобщението на Gronk за домакин на шоуто.

Джеф Харди туитира: „Добре дошли в бъдещето! Прегърнете несигурността всеки ден! :)!“

Роман Рейнс, който е планиран да предизвика универсалния шампион на WWE Бил Голдбърг, заяви, че една от нощите му принадлежи.

Той написа: „Две нощи на @WrestleMania. @ Най-голямото събитие на WWE току-що се превърна в ГОЛЯМО. Една от тези вечери принадлежи на #BigDog … Кой ще поиска другото? Познайте, ще видим. #MainEvent“

Дрю Макинтайър, който ще предизвика шампиона на WWE Брок Леснар в WrestleMania, отговори на туита на Reigns с емоджита, „гледащи очи“, което показва, че другата вечер е негова.

Mojo Rawley, който трябваше да бъде в SmackDown в петък с Gronk, туитира и каза, че shenanigans ще транспирира.

Той написа: „Crazy hyped for @WWE #Wrestlemania тази година! За първи път това ще е събитие за 2 нощувки с моя основен хостинг @RobGronkowski хостинг! Всички видове шенгени ще преминат! Това е хубаво, трябва да го направим два пъти! Вземете Hyped @WWEUniverse !! Котлети наоколо! “

Дрю Гулак отговори на съобщението на Гронк и заяви, че с нетърпение очаква да му покаже някои от тренировките, над които работи с Даниел Брайън.

Gulak написа: „Ей, @RobGronkowski, поздравления за хостинг @Wrestlemania! Нямам търпение да ви покажа някои тренировки, с които съм работил с @WWEDanielBryan! #GetBetterEveryDay #HostButAlsoTrain #PracticeHowYouPlay #GulakBryanConnection“

Боби Лашли също отговори и написа: „Ok Gronk Виждам се! УДРО две нощи на #WrestleMania !! Да отидем !! [юмрук емоджи]“

Зак Райдър отговори и каза, че все още е готов за голямото събитие. Той написа: „#WrestleMania е #STILLHere! Подготвих новата си предавка, защото … Аз съм #AlwayzReady!“

AJ Styles, който трябва да се изправи срещу The Undertaker в WrestleMania, отговори на голямото съобщение и маркира братята си в The OC.

AJ написа, „@WrestleMania по-голям от преди? Предстои да бъде МЕДИЦИНСКАТА МАНИЯ СЕДМИЦА. @KarlAndersonWWE @LukeGallowsWWE“

Следете актуализации за WrestleMania 36, планове за двете нощи и другите места. По-долу има още реакции от суперзвезди като шампион на WWE за жени Tag Team Asuka, Sheamus, Shinsuke Nakamura, Titus O’Neil, No Way Jose, Erik, Natalya, Tucker, Dominik Dijakovic, Lince Dorado, Sonya Deville, Nikki Cross, Drake Maverick и Чарли Карузо:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.