събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Роман царува на WWE PC SmackDown за тази вечер, Стив Остин –...

Роман царува на WWE PC SmackDown за тази вечер, Стив Остин – Bret Hart Preview, WWE NXT UK Six-Man

79

– Както бе отбелязано, следващият епизод на „Счупени черепни сесии“ с WWE Hall of Famers Стив Остин и Брет Харт ще премие в мрежата на WWE тази следваща понеделник сутринта в 10 ч. ET през секцията по поръчка. Епизодът излиза на 16 март, за да промотира появата на Остин "3:16 ден" на RAW същата вечер.

По-горе е нов преглед на интервюто.

– Голямо главно събитие на шест човека е обявено за следващия четвъртък в WWE NXT UK епизода в мрежата на WWE. Мачът ще види, че Марк Андрюс, Flash Morgan Webster и Дейв Мастиф поемат Gallus (Joe Coffey, NXT UK Tag Team Champions Mark Coffey & Wolfgang).

Free Instagram Followers

– Роман Рейнс потвърди, че ще бъде в WWE Performance Center в Орландо за тази вечер SmackDown в епизода на FOX, който ще излъчва без тълпа поради пандемията на коронавирус.

Reigns туитва и каза, че е развълнуван за шоуто тази вечер.

"Ааа, Yessir, тръгнах към Орландо сега. Всъщност се вълнувам да видя компютъра и да го промените малко !! #SmackDownLIVE", туитира той.

Както бе отбелязано, шоуто тази вечер ще включва завръщането на Джон Сина в адрес на "The Fiend" Брей Уайат, дългоочакваното завръщане на Джеф Харди от контузия на крака и завръщането на Пейдж да се изправи срещу женския шампион на SmackDown Bayley. Шоуто първоначално беше насрочено за Арена на малкия Цезар в Детройт, но беше преместено поради огнището.

По-долу е пълен туитър на Reigns:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.