събота, януари 23, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Роман царува отговаря на коментарите на Дрю Макинтайър относно кои срещи трябва...

Роман царува отговаря на коментарите на Дрю Макинтайър относно кои срещи трябва да заглави WrestleMania 36

78

Роман Рейнс излезе в Twitter тази седмица, за да отговори на новите коментари, направени от Дрю Макинтайър по време на интервю за talkSPORT за топ мачовете на WrestleMania 36.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Интервюиращият отбеляза, че мачът на Дрю на WrestleMania 36 с шампиона на WWE Брок Леснар вероятно ще е главно събитие Нощ втора на WrestleMania 36. Тогава той попита Дрю, кой според него трябва да заглави Нощ първи на WrestleMania 36. Дрю говори за това, защо смята, че мачът на „Последният човек, стоящ между“ WWE Hall of Famer Edge и Randy Orton трябва да бъдат главно събитие, вместо Reigns срещу WWE Universal Champion Бил Голдбърг.

Free Instagram Followers

„Виждах Роман да бута основното събитие на него и Голдбърг. Уважавам Роман повече от повечето хора по света, но спечелих Royal Rumble, приятелю. Аз съм основното събитие [смее се]“, каза Макинтайър. „Ще избера Брок и аз на основното събитие вечер две, защото това е това, което изпраща всички у дома [пословично]. За първа нощ ще отида за ах, толкова е трудно! Защото Роман и Голдбърг са за заглавие и това е много важно, трябва да е основното събитие.Но Edge и Randy Orton са толкова лични и толкова добре изградени.

„Ситуацията, в която се намираме, не е идеална за повечето хора, когато имат мачове, но знам тези момчета. Те са толкова добри продавачи и разказвачи, че ще бъде като кино шедьовър, който гледа мача им. Ето как изглежда това“ Начинът, по който работят и начинът, по който са изправени лицата и разказването им, си представям, че съвпадението им ще прилича повече на гледане на филм. Брок и аз, представям си, че е по-скоро като борба с бар, много неудобно за гледане. Което мисля, че ще е готино да пускаме камерата на всички вкъщи, можем да бъдем умни за това. Така че трябва да мислите по-голяма картина; как можем да направим това интересно за всички, които гледат у дома? Това е начинът, по който виждам нашия мач. Така че ще отида с Edge и Randy. “

Дрю продължи и каза, че вярва, че Джон Сина лесно ще победи „The Fiend“ Брей Уайат, докато Reigns ще се грижи за Голдбърг.

Той добави: „Мисля, че Fiend ще свали Джон Сина по доста убедителен начин за отмъщение и мисля, че Роман ще свали Голдбърг по доста убедителен начин. Edge и Randy, аз и Brock, вероятно ще поставете малко повече време, така че това е друга причина защо. Не знам това между другото, точно така се чувствам.

„Трудно е, защото заглавието трябва да е последно. Роман също технически не загуби титлата. Въпреки че мемето, че съм спечелил Royal Rumble, а след това Роман излиза и казва“ Аз съм следващ „, ме накара да се смея [смее се]. Реално, заглавието беше свалено от него, той не го загуби. Той има чудесна история за разказване, но просто мисля, че той ще управлява Голдбърг доста бързо и историята зад Edge and Randy, деветте години, фактът че в тази конкретна обстановка те ще процъфтяват в него, бих го сложил последно през една нощ!

Reigns отговори на интервюто в туитър и каза, че не го интересува къде пада мачът му, защото той е просто щастлив, че е достатъчно здрав, за да участва, и благодарен, че сподели пръстена с легенда като Голдбърг на The Grandest Stage of Them All.

„Не ме интересува къде пада мачът ми. Просто щастлив, че съм здрав и достатъчно годен за участие. Благодарен, че сподели пръстена с легенда и икона в най-голямата нощ (и) на нашата индустрия. Както и всички останали, във време като това . Бъдете в безопасност, здрави и благодарни „, написа Reigns.

Дрю не е отговорил на туит на Reigns от това писане.

Можете да видите пълния туит на Reigns по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.