четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Ronda Rousey и Cain Velasquez HQ Photo, за който се съобщава, предизвиква...

Ronda Rousey и Cain Velasquez HQ Photo, за който се съобщава, предизвиква "съвсем раздвижването" в офисите на WWE

68

Както бе отбелязано по-рано този месец, бившите шампиони в UFC Каин Веласкес и Ронда Руси бяха на посещение в WWE HQ в Стамфорд, КТ в петък, 5 март. Каин туитира снимка на двамата, която можете да видите по-долу.

Снимката всъщност доведе до „доста раздвижване“ в офиса на WWE, тъй като каквото и да е планирала компанията за завръщането на Руузи, посещението й в HQ на компанията трябваше да бъде строго секретно до степен, че никой не трябваше да знае, че е там, освен това няколко бюлетина, според бюлетина на Wrestling Observer. Посещението на Руузи в офиса е трябвало да е онова мълчание, но Веласкес го съсипа.

Относно председателя на WWE Винс Макмахон, един източник отбеляза пред Наблюдателя, че шефът „изплашил лошо“ заради снимката на Руузи и Веласкес, като знаел, че не може да уволни „пропускащия“, тъй като това е Веласкес, който не познавал никой По-добре. Друг източник описа този сценарий пред бюлетина като „прецъфтял“ и каза, че хората повече се смеят на снимката, отколкото „изплашват“ по нея.

Free Instagram Followers

Снимката също доведе до слухове, че Rousey се връща навреме за WrestleMania 36, но наблюдателят отбеляза, че е съвпадение, че и Cain, и Rousey са били в WWE HQ по едно и също време, след което са се виждали и са получили снимка заедно, което Cain след това туитвах, за да го видят всички. Говореше се, че и Руузи, и Каин бяха в Стамфорд за срещи с служители на WWE по редица различни въпроси. WWE донесе няколко таланта в седалището на компанията до късно за срещи с множество отдели, което се дължи на много корпоративно преместване и промени, направени през декември.

Все още няма дума за това кога WWE ще върне Каин и Руузи да работят по техните сделки, но ние ще ви държим в течение.

Можете да видите пълния туит на Каин от по-рано този месец по-долу:

Източник: Бюлетин за наблюдение на борбата

Абонирайте се за The Wrestling Observer, като кликнете тук. Всеки брой има покритие и анализ на всички основни новини, плюс части от историята. Новите абонати също могат да получават безплатни класически издания.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.