събота, януари 23, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Ryback казва, че някои WWE таланти вярват, че WrestleMania може да бъде...

Ryback казва, че някои WWE таланти вярват, че WrestleMania може да бъде отменен поради проблемите с коронавируса

79

Коронавирусът е много реална заплаха както за хората, така и за бизнеса. WWE е бизнес и най-голямото им събитие за годината е на по-малко от месец с WrestleMania 36.

Много големи събития вече са отменени или отложени поради вируса, включително Coachella днес. Здравните служители призовават хората да избягват големи тълпи – като това, което ще се проведе в WrestleMania. Все още не е проведено обществено обсъждане на събитието да бъде отменено, но Ryback спекулира, че има вътрешни разговори, че може да бъде. Той говореше повече за това в „ Доклад за борба с борбата за заснемане на заготовки на Ryback с Радж Гири .

„Те са достатъчно далеч в момента, където трябва да следят това, бих се осмелил да кажа, вероятно до седмицата преди. Тогава ще трябва да се обадят в крайна сметка“, каза Райбек. „Имаше случай във Вашингтон и изведнъж имаше 11. Тогава имаха някой, който тестваше за него, който трябваше да не излиза, но избра да излезе и да разпространи болестта. Знаех, че това ще се случи и за всички места да се случат, това ще се случи в САЩ с манталитета, който хората имат тук.

Free Instagram Followers

„От гледна точка на борец, [WrestleMania] е в Тампа и те ще доведат хора от цял свят до това място. Ако съм борец и говоря от таланта, както съм говорил с двойка хора талантът вярва, че WrestleMania вероятно ще бъде отменен.Това е бизнес и ще повлияе на много неща, но трябва да защитите борците на всяка цена.

„С Axxess не би трябвало да има фен взаимодействие. Ако решат да направят това, борците трябва само да се показват на WrestleMania и ако направите Залата на славата, държите таланта далеч от публиката. Трябва да сте наистина Защита на борците от бизнес гледна точка, ако продължите с това. Имам чувството, че [Винс] ще се опита да премине с него, независимо какво. Той ще трябва да бъде принуден да каже „Не“, ако това се случи. “

Той добави, че WWE трябва да отмени всичко, където имате взаимодействие между фенове и борци, тъй като не искате да рискувате. Тогава Радж изтъкна, че много спортни събития се провеждат на празни стадиони / арени и се запита дали WrestleMania на празен стадион ще бъде възможна.

„Никога не съм мислил за това. Това няма да е пълна загуба. Това не е една от онези ситуации, при които можем просто да отложим WrestleMania за седмица или две. Това може да се влоши само, възможно е“, заяви Ryback ,

„Ако бизнесът се повлияе по този начин, вие имате борсата, това не е добре. Има много различни нива и това ще се отрази на всички. Ще ми бъде лесно да кажа:“ О, надявам се, че е ** ks над Винс, но не искам това да се отрази много повече от само това

„Всичко, от което се нуждае, е един борец, за да получи това и този *** ще се разпространи в цялата съблекалня много бързо. Борбата с костюми за цялото тяло [смее се.“

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Ryback TV Shooting Blanks Wrestling Report с Raj Giri с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.